Soep maken

De liefde om een lekkere soep te maken heb ik denk ik van mijn moeder. Op OMF heb je vaker kunnen lezen dat ik een soep recept van mijn moeder maakte. Dat blijven stiekem toch mijn favoriete soepen. Inmiddels bedenk ik ook vaak genoeg zelf een soep en genieten de jongens daar net zo van als ik vroeger bij mijn moeder. 

Soep recepten

Er staan zeker meer dan 50 soep recepten op OMF, dus genoeg inspiratie lijkt mij zo! Ik houd ervan om verschillende keukens af te wisselen dus het gaat van een Franse uiensoep tot een Hongaarse goulashsoep naar een Chinese tomatensoep! Op deze pagina vind je ze allemaal.

Soep invriezen

Niets is makkelijker dan een grote pan soep maken om later nog een keer van te eten. Maar hoe bewaar je dan je soep? Dat kan op 2 manieren! Ben je van plan de soep in de komende dagen op te eten? Dan kun je de soep, nog 3 dagen, in de koelkast bewaren. Wil je het voor langere tijd bewaren, dan kun je de soep invriezen. Laat de soep eerst goed afkoelen buiten de koelkast. Doe de soep daarna in vriezer zakjes of bakjes en bewaar ze maximaal 3 maanden in de vriezer.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close