Lekkerste taart recepten

Wie mij al wat langer volgt weet dat cheesecakes echt mijn ding zijn! Maar lekkere taart recepten sluit ik ook zeker niet uit! Naar mijn idee is niets lekkerder dan een taart met roomboter en suiker, maar er staan op OMF ook genoeg gezonde alternatieven. Je kunt beginnen met een makkelijk taart recept zoals dit makkelijke frambozentaartje. Wil je een keer een unieke taart maken? Ga aan de slag met een Millionaires chocoladefudgetaart! Er is genoeg keuze! Mocht je nou echt geen keuze kunnen maken? Één recept die wat mij betreft onder de lekkerste taart recepten van OMF valt is deze dadeltaart van Bagels & Beans. Succes met de keuze!

No bake taarten

Zodra de zon weer begint te schijnen, krijg ik zin in frisse no bake taarten. Lekker met veel zomers fruit erin verwerkt. Zoals bij deze kwarktaart met mango en passievrucht. Het leuke aan deze taart is dat je het ook als ontbijt of lunch kunt eten! Er zit namelijk weinig suiker in en de granola van de bodem is echt mega lekker. Ook een ideale verjaardagstaart voor kinderen.

Tip: Versier de bovenkant met kleurrijk fruit!

Meer zin in een zoete no bake taart? Probeer dan eens mijn Twix taart uit. Bij toeval ontdekte ik een keer een twix smaak in één van mijn taarten, waardoor ik besloot de keer daarop een echte twix taart te maken. Daar is dit recept uit gekomen! Een erg lekkere taart die ook heel mooi op tafel staat.

Verjaardagstaarten

Sinds een aantal jaar ben ik begonnen met de verjaardagstaarten traditie op OMF. Ik ben op 5 mei jarig en deel ieder jaar op die dag een nieuw taartrecept! In 2022 deelde ik bijvoorbeeld nog deze marmertaart. Op OMF vind je dus heel veel opties om een lekkere verjaardagstaart te maken!

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close