Nagerechten

Nagerechten, ook wel bekend als desserts of toetjes, worden als laatste gang geserveerd. Het is de afsluiter van de avond, dus wat mij betreft mag deze zeker niet te weinig aandacht krijgen. Houd altijd nog een gaatje over en vertel je gasten altijd op tijd dat er nog een nagerecht wordt geserveerd.

Op Ohmyfoodness ga je heel veel verschillende desserts tegenkomen. Ik schreef al eens over kerst nagerechten met 16 verschillende voorbeelden. Misschien kun je zelf niet heel goed tegen lactose of krijg je eters met een intolerantie. Bekijk dan eens mijn blogartikel met plantaardige nagerechten. Op deze overzichtspagina staan ontelbaar veel lekkere toetjes waarbij het water je in de mond loopt.

Ga je voor zoet of hartig? Warm of koud?
Een heel makkelijk toetje is deze appel cobbler. Deze is zo ontzettend eenvoudig om te maken en een heerlijk warm, zoet nagerecht. Dit is zo’n gerecht dat bijna iedereen wel lust. Ben je toch niet zo’n zoetekauw? Dan is een hartig dessert ook een optie. Een hartig dessert sluit soms beter aan bij een hartig voor- en/of hoofdgerecht dan een zoet nagerecht. Voor Weydeland maakte ik een kaasplank gevuld met hun kaas. Als kaasliefhebber maak je mij hier ook heel blij mee.

Voor welk nagerecht kies jij? 

Terug naar alle recepten

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close