Tosti recepten

Op deze pagina vind je alle tosti recepten die online staan op OMF. En dat zijn niet alleen tosti’s met ham en kaas. Geloof me, er bestaan zoveel andere lekkere tosti variaties! Ik ga je laten zien welke ingrediënten je nog meer kunt gebruiken. En hoe je jouw tosti lekker krokant krijgt! Voor zowel een tosti uit een tosti-ijzer, maar ook een pantosti!

Tosti maken

Een tosti maken is niet zo lastig. Dat hoef ik je hopelijk niet uit te leggen! De meeste mensen kiezen toch het vaakst voor een tosti tijdens de lunch. Terwijl het ook heel lekker kan zijn als avondeten. Dan zou ik er wel meer vulling tussen doen! Bijvoorbeeld deze pulled chicken tosti. Serveer er een frisse salade bij of een handje cassave. In de volgende kopjes ga ik je nog twee andere bereidingswijzen voor een tosti laten zien!

Pantosti maken

Vroeg maakte mijn vader op zondag altijd tosti’s voor het hele gezin. Soms maakt een mooie herinnering eten lekkerder, dat zal in dit geval ook zeker bijdragen. Maar ook nu vind ik deze manier van bereiden nog altijd lekkerder! Mijn vader maakte namelijk pantosti’s. Het kost wel iets meer bereidingstijd, maar mocht je een keer wat extra tijd hebben. Probeer dan een keer een pantosti te maken! Ik durf te wedden dat je ze ook lekkerder vindt.

Het grote verschil tussen een tosti uit een tosti-ijzer en een pantosti is dat je de buitenkant van een pantosti kunt insmeren met margarine. Dit zorgt voor een goede krokante tosti met een heerlijke botersmaak. Het is iets vetter, maar het komt de smaak echt ten goede.

Tosti in Airfryer

Een tosti in de Airfryer mag niet ontbreken, nu bijna iedereen wel zo’n apparaat in huis heeft staan. Deze tosti uit de Airfyer heb je in een handomdraai gemaakt en is súper krokant geworden. Met toppings kun je natuurlijk naar hartenlust variëren.

Nu heb ik helemaal zin gekregen in een tosti! Ik hoop jij ook.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close