‘Risotto’ van Parelcouscous met erwtjes en Parmezaan
(Healthy) pizza met geroosterde groenten
3x lekkere purees voor bij het kerstdiner
4x lekkere Mexicaanse dips
8x plantaardige toetjes
Aardappel-preisoep van Julia Child
Aardappeltaart met rode ui en geitenkaas
Aardappeltortilla met zuurkool en appel
Avocado Mac & Cheese
Avocadopesto
Avocadoquesadilla’s met groenten en hummus
Bananabread havermout
Basisrecept: dikke champignonsoep
Bietencarpaccio met frambozendressing & geitenkaas
Bijgerecht: Feestelijke Hasselbackgratin
Bijgerecht: Pompoen-aardappelpuree met paddenstoelen
Bloemkool-Preisoep
Bloemkoolsoep met rode linzen en tomaat
Broodje vegetarische pulled ‘pork’
Buddhabowl met geroosterde bloemkool
Buddhabowl met zoete aardappel en kikkererwten
Buffalo bloemkooltaco’s
Burrata Caprese met geroosterde cherrytomaatjes
Chewy vegan chocolate chip cookies
Chinese tomatensoep
Citroenrisotto met munt en groene asperges
Cook the books: Gado Gado burgers van Leuke Recepten
Cook the Books: Indiase Linzencurry uit Feest!
Cook the books: Jerk Portobello uit ‘Mijn recepten’ van London Loy
Cook the books: Pittig geroosterde aardappels met tahin en sojasaus van Ottolenghi
Cook the books: Provençaalse Broodsticks uit ‘Ruige Kost’
Courgetti met Spinazie, Avocado en Ricotta
Courghetti met garnalen uit de oven
De allerlekkerste gebakken aardappels
Dé spitskoolstamppot
Eten met PDS #2: 8 weken zonder vlees
Falafel
Falafelburgers
Fastfood Friday: Gevulde aardappelbitterballen
Fastfood Friday: In-N-Out Animal style fries
Fastfood Friday: Maiskoekjes met cheddar en jalapeño
Fastfood Friday: Nacho Fries
Fastfood Friday: Onion Rings zonder bier
Fastfood Friday: Zelfgemaakte bamischijven
Filodeegtaart met Zoete Aardappel en Oude Kaas
Flatbread met spinazie, zongedroogde tomaat & kastanjechampignons
Franse uiensoep
Frisse maïssalsa
Frittata met gerookte zalm en geitenkaas
Frittata met Rösti en groenten
Fruitsalsa met kaneelchips
Fusilli alla melanzane e taleggio van Spaghetteria Pasta-bar
Fusilli met tomaat, aubergine en ricotta
Gado Gado
Gado Gado sandwich
Garnalenburgers met avocado en mangosalsa
Gebakken Gnocchi met Geroosterde Paprika en Ricotta
Gegrilde Caprese courgettes
Gegrilde groenten met balsamico
Gegrilde paprikarisotto met groene groenten
Gegrilde pompoen met ahornsiroop en feta
Gekarameliseerde knoflooktaart van Yotam Ottolenghi
Gele curry & bloemkoolsoep met rijstnoedels
Gele Groentecurry
Gemarineerde tomatensalade met buffelmozzarella
Gepofte aardappel met kruidencrème
Geroosterde aardappels
Geroosterde Aubergine-Tomatensoep
Geroosterde bloemkool-uiensoep
Geroosterde pompoensoep met Garam Masala
Geroosterde pompoensoep met pumpkin spice en gepofte knoflook
Geroosterde tomaat-paprikasoep
Getest: (Vega) Champignonburgers van Koolen
Gevuld Turks brood
Gevulde puntpaprika’s
Gevulde Puntpaprika’s met Couscous, Pittige Paprikasaus en Geschaafde Amandelen
Gevulde puntpaprika’s met gele rijst en kliekjes
Gewokte spinazie
Glutenvrije Caprese Toast
Goed gevulde kerriesoep
Griekse aardappelschotel
Groenteburgers met hummus en rode ui + Win een reis naar NYC!
Groenteloempia’s met Surimi
Halloumi Bagel Burgers met Portobello en Truffelmayo
Hartige herfsttaart van Sophie
Hartige uientaart
Hartige yoghurtbowl met harissa-eieren en Libanees brood
Hasselback potatoes
Hele geroosterde bloemkool in mosterdmarinade
Homemade groentechips
How to: Maïskolf bereiden
Hummus bowl met geroosterde bloemkool
Hummus met zongedroogde tomaat
Jackfruit Sloppy Joe
Julia Childs’ Tian de Courgettes au Riz
Kaaskroketten met oude kaas
Kikkererwten & spinaziecurry met zongedroogde tomaat
Kisir (Turkse bulgursalade)
Koken voor €2,50: pasta met spinazie, geitenkaas en champignons
Kokosrijst met pinda en gesmoorde groenten
Kokosrijstepap met mango
Komkommernoedels met homemade pindasaus
Kruidige aardappelen in aluminiumfolie
Kruidige zoete aardappelhummus
Lasagne van courgette en aubergine met ricotta
Linzen & Kikkererwten Madras
Linzen met Aubergine, Tomaat en Yoghurt uit ‘Simple’ van Ottolenghi
Low carb brood van Roxanne
Marokkaanse Groentestoof met Kruidencouscous
Melanzane alla Parmigiana
Meloen/yoghurt ontbijt van Rosanne
Met groenten gevulde portobello’s
Met Parelcouscous gevulde puntpaprika’s
Mexicaanse bonensalade
Mexicaanse Nacho-soep + ga je mee?
Mexicaanse salade
OMF’s Studentenkeuken: Eieren in tomatensaus met artisjok
OMF’s Studentenkeuken: Kruidige couscoussalade
OMF’s Studentenkeuken: Linzensalade met falafel
OMF’s Studentenkeuken: Caprese plaattaart
OMF’s Studentenkeuken: Pita met Falafel
One pot champignon-roompasta met pesto
Ontbijtwraps
Orzo met Aubergine en Geitenkaas
Ottolenghi’s geroosterde aubergine met kerrieyoghurt
Ovenschotel met Gnocchi, Pesto en Mozzarella
Ovenschotel met sperziebonen en champignons (green bean casserole)
Paddenstoelenlasagne
Paddenstoelenstoof met aardappelpuree
Paleo Carrotcake
Paleo Mosterdsoep
Panzanella met groene groenten
Paprika’s uit de oven met ricotta en basilicumolie
Parelcouscoussalade met gegrilde zoete aardappel
Pasta met doperwtenpesto, lente-ui en pecorino
Penne met geroosterde aubergine en cherrytomaatjes
Perencarpaccio met vijgen en blauwe kaas van Bo
Pestorisotto met geroosterde tomaat
Pimientos de Padrón
Pittige Wortelsoep met gerookte paprika
Pizza met gegrilde groenten
Plaattaart van filodeeg met paddenstoelen
Pokébowl met mango en tonijn
Pompoen-Haverrisotto met salie
Portobello met kerstomaatjes, olijven en geitenkaas van Julie
Portobello pizza’s
Quick & Easy: Udonnoedels met pittige pindasaus
Quinoasalade met groene asperges en kikkererwten
Ratatouille
Rode groentecurry met pompoen
Rode linzensoep
Rode uientaart met verse geitenkaas
Romige spaghetti met erwtjes en veldsla
Sajoerboontjes met een twist
Salade van parelgort met gegrilde groenten
Soft taco’s met halloumi, guacamole en gegrilde mais
Spinazierisotto uit de instant pot
Springrolls met surimisalade
Stoofpotje van pompoen en kikkererwten
Super Healthy Sunday: BBQ groentespiesjes
Super Healthy Sunday: Courgette-knoflooksoep
Super Healthy Sunday: Courghetti met pistou
Super Healthy Sunday: Mediterrane rijstsalade
Super Healthy Sunday: Witte bonen in tomatensaus
Super Healthy Sunday: Zoete aardappelrösti
Taco’s met Zoete Aardappel, Bloemkool en Paprikasaus
Tagliatelle met geroosterde paprikasaus
Tagliatelle met knoflookroomsaus
Tarly met Provençaalse groenten
Thaise curry met omeletrolletjes van Leonie
Thaise Groentesoep
Tortizza funghi met zoete uien
Truffelrisotto met gemengde paddenstoelen
Vega champignonburgers
Vega: Oosters gemarineerde aubergine
Vega: Paddenstoelenburgers
Vegan baklava rolletjes
Vegan bananabread met kaneelkruim
Vegan burger met zwarte bonen
Vegan Caesar Salad
Vegan Club Sandwich
Vegan Oreo cheesecake
Vegan spaghetti bolognese
Vegan weekmenu, 7 dagen plantaardig dineren
Vegetarisch Shoarmapannetje met yoghurt-knoflooksaus
Vegetarisch stoofpotje met champignons en kikkererwten
Vegetarische filet américain uit Oh baby!
Vegetarische groente-enchiladas
Vegetarische hachee met hutspot
Vegetarische lasagne met paddenstoelengehakt
Vegetarische Linzenchili
Vegetarische Moussaka met Kastanjechampignons
Vegetarische Pindasoep van Arja
Vegetarische saucijzenbroodjes
Vegetarische Stroganoff van De gezonde Bourgondiër
Vegetarische/vegan Rendang van Jackfruit
Video: Appelnacho’s
Video: Bananenbroodmuffins met aardbei
Video: Bliss Balls
Video: Broodje kruidenkaas met komkommer
Video: Bruschetta’s met aardbeien en geitenkaas
Video: Chocolade-notenrotsjes
Video: Ei-Banaanpannenkoekjes
Video: Gevulde Knoflook-Kaasbroodjes
Video: Homemade Instant Noodles
Video: Homemade sandwichspread
Video: Hummus
Video: Paleo appelcrumble
Video: Sigara Böregi
Video: Vegetarische Aubergine pizzaatjes
Viv’s Eetoverzicht #2-2021
Viv’s Eetoverzicht #27-2020
Viv’s Eetoverzicht #28-2020
Viv’s Eetoverzicht #29-2020
Viv’s Eetoverzicht #3-2021
Viv’s Eetoverzicht #30-2020
Viv’s Eetoverzicht #31-2020
Viv’s Eetoverzicht #32-2020
Viv’s Eetoverzicht #33-2020
Viv’s Eetoverzicht #34-2020
Viv’s Eetoverzicht #35-2020
Viv’s Eetoverzicht #36-2020
Viv’s Eetoverzicht #37-2020
Viv’s Eetoverzicht #4-2021
Viv’s Eetoverzicht #40-2020
Viv’s Eetoverzicht #46-2020
Viv’s Eetoverzicht #48-2020
Viv’s Eetoverzicht #5-2021
Viv’s Eetoverzicht #8-2021
Viv’s Eetoverzicht week #11-2020
Viv’s Eetoverzicht week #12-2020
Viv’s Eetoverzicht week #21-2020
Viv’s Eetoverzicht week #22-2020
Viv’s Eetoverzicht week #23-2020
Wat stond er op tafel week 6
Yotam Ottolenghi – Plenty More
Zoete aardappelcurry met citroengras (vegan)
Zoete aardappelgnocchi met salieboter
Zoete aardappelquesadilla’s met zwarte bonen
Zoete aardappelstamppot met spinazie en Parmezaan
Zomerse Lasagne Caprese