Philly Cheesesteak pizza van de BBQ
Helemaal aan het begin van dit jaar kreeg ik een mailtje van BBQ-Helden. Zij hadden gezien dat ik ‘een gezonde belangstelling voor barbecuen’ kreeg en …
Helemaal aan het begin van dit jaar kreeg ik een mailtje van BBQ-Helden. Zij hadden gezien dat ik ‘een gezonde belangstelling voor barbecuen’ kreeg en …
“Ga je nou ALWEER op vakantie?!”, “Jeetje, ben jij ook nog wel eens aan het werk?”, “Wat een zware baan heb jij!”. Dit zijn doorgaans …
Vliegen, tja… ik ben er nog steeds geen fan van. Als je OMF al wat langer volgt weet je dat ik nooit graag in het …
Ik hoor het mezelf nog zo zeggen aan het begin van dit jaar: in 2016 ga ik het echt iets rustiger aan doen. Ik heb …
De kop is eraf! Week #1 van de OMF Fit Challenge zit erop, tijd voor de allereerste update. In het vorige artikel heb ik mijn …
Ik liep er al een paar weken mee in mijn hoofd: ik wil weer een challenge doen. Op OMF hebben we al eens een twee …
Op Facebook ben ik al een paar keer voorbij gekomen omdat ik al op mijn tweede werkdag voor OMF naar Parijs mocht, maar wie ben …
Tot een paar maanden geleden had ik nog nooit zelf bouillon gemaakt. Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom. Ik dacht dat ik voor die …
De inschrijvingen zijn gesloten. *stuitert, springt en doet een dansje*, ik heb iets zoooooo leuks voor jullie. Althans, dat hoop ik. Dit jaar, op 25 …
Volgende week word ik 26 en als ik even terugreken betekent dit dat ik ook al zo’n 19-20 jaar in de keuken sta. Als klein …
Het zat al een tijdje in mijn hoofd om dit artikel te schrijven al had ik de knoop, tot nu toe, nog niet echt doorgehakt. …
Op de valreep van 2015, vlak voor de start van 2016 gooi ik er nog even een vernieuwing in: welkom op het nieuwe OhMyFoodness! Of …