Schrijf je (gratis!) in voor de OhMyFoodness Workshopweek!

De inschrijvingen zijn gesloten.

*stuitert, springt en doet een dansje*, ik heb iets zoooooo leuks voor jullie. Althans, dat hoop ik. Dit jaar, op 25 mei 2016 om precies te zijn bestaat OhMyFoodness alweer 5 jaar. Normaliter geef ik rond die datum graag mooie producten weg in de vorm van winacties. Om jullie te bedanken want zonder jullie was OMF nooit zo groot geweest, had ik nooit een kookboek uitgebracht en had ik nooit van bloggen mijn fulltimebaan kunnen maken. Maar dit jaar wilde ik het anders doen. 5 jaar is een lange en hele mooie tijd. Dat verdient iets extra’s. En daarom ben ik de afgelopen maanden achter de schermen druk bezig geweest met het organiseren van de OHMYFOODNESS WORKSHOPWEEK! Vandaag vertel ik je daar graag meer over en open ik de registraties.

De OhMyFoodness Workshopweek

Goed, de OMF workshopweek. De naam zegt het eigenlijk al maar vier dagen lang organiseer ik in samenwerking met mijn favoriete merken en bedrijven, workshops. Waarom? Omdat ik jullie wil bedanken voor de mooie jaren die ik tot nu toe al heb gehad (en ongetwijfeld nog ga hebben) maar ook om jullie te ontmoeten. Omdat dat gezellig is, maar ook omdat ik dol ben op het volgen (en geven) van workshops. En bovendien hebben jullie er op die manier ook iets aan.

Wanneer?
De OhMyFoodness Workshopweek vindt plaats van maandag 23 tot en met donderdag 26 mei. 4 dagen lang, iedere dag een andere workshop.

Waar?
Iedere workshop vindt plaats op een andere plek. Zie het kopje ‘Workshops’ voor meer informatie over tijdstippen en locaties. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het vervoer van en naar de locatie.

Workshops

Tijdens de OMF Workshopweek worden de volgende workshops gegeven. Uiteraard ben ik bij iedere workshop persoonlijk aanwezig en doe ik gezellig mee! Het maximum aantal personen is gebaseerd op 1 OMF lezer(es) + de persoon die hij/zij meeneemt. Dus met 16 maximum personen zijn er 8 OMF lezers die uiteindelijk worden uitgenodigd en een +1 mee kunnen nemen.

logo_JohnnyDoodle

maandag 23 mei – Chocolade maken met Johnny Doodle

Tijdens de Johnny Doodle workshop maken we kennis met Nederlandse leukste chocolademerk. We maken en customizen onze eigenlijk chocoladereep die je uiteraard mee naar huis neemt na afloop van de workshop. En uiteraard valt er genoeg te proeven.

Tijdstip: 18.00 – 21.00 uur
Locatie: The Candystore, Rotterdam
Maximum aantal deelnemers: 14

logo_BenJerry

dinsdag 24 mei – Maak je eigen ‘Wich met Ben & Jerry’s

Na een korte presentatie van Ben & Jerry’s waarin je alles leert over het merk (tip: neem de informatie in je op, het zou je later in de workshop maar zo handig van pas kunnen komen…) duiken we zelf de keuken in. We bakken koekjes en maken hier onze eigen Ben & Jerry’s ‘Wich mee. We bieden talloze smaken Ben & Jerry’s aan die we kunnen gebruiken voor onze sandwich cookies en dankzij de verschillende fairtrade toppings en ingrediënten die aanwezig zijn, maak jij jouw ultieme ‘Wich.

Tijdstip: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Nassaukade, Rotterdam
Maximum aantal deelnemers: 16

logo_AnneMax

woensdag 25 mei – High Tea & Tea-Foodpairing met Anne & Max

Thee is hot! Tijdens een gezellige high tea in de nieuwste zaak van Anne & Max komen we alles te weten over Anne & Max en leert eigenaar Wobbe ons alles over thee en foodpairing. Want thee gaat net zo goed samen met lekker eten als wijn dat doet. Ook proeven we van de heerlijke Anne & Max taarten en andere menu-items.

Tijdstip: 15.00 – 18.00 uur
Locatie: Anne & Max Oud-West, Amsterdam
Maximum aantal deelnemers: 10

logo_OilVinegar

donderdag 26 mei – Alles over olie en azijn met Oil & Vinegar

Olie en azijn kunnen een gerecht echt naar een hoger niveau tillen en beide producten gecombineerd zorgen voor spectaculaire smaakcombinaties. Aukje van Oil & Vinegar leert ons tijdens een persoonlijke en interactieve workshop alles over olie en azijn. Proef bijzondere combinaties, hoor de achtergrondverhalen & handige gebruikstips en laat je inspireren

Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Oil & Vinegar Amstelveen
Maximum aantal deelnemers: 12

Inschrijven!

Deelnemen aan de workshops is geheel gratis. Hoe graag ik het ook zou willen, het is onmogelijk om iedereen uit te nodigen voor iedere workshop. Daarom is er een maximum aan plekken beschikbaar voor iedere workshop. Omdat ik het voor iedereen zo leuk mogelijk wil houden geef ik iedereen die zich inschrijft de gelegenheid om een +1 mee te nemen. Dit betekent wellicht dat er minder OMF-lezers per workshop aanwezig kunnen zijn, maar ik kan me voorstellen dat het véél leuker is om met z’n tweeën te komen dan in je eentje.

Door middel van het onderstaande contactformulier kun je je inschrijven voor de verschillende workshops. Ik geef je de gelegenheid om je in te schrijven voor drie van de vier workshops. Als je uitgekozen wordt om deel te nemen aan één van de workshops doe ik mijn best om je in te delen bij je eerste keus. Ik kan dit echter niet garanderen.

Goed, genoeg gekletst. Mocht je het leuk vinden om (geheel gratis!) deel te nemen aan de OMF Workshopweek, vul dan nu het onderstaande contactformulier in. Je hebt tot en met dinsdag 10 mei de tijd om je op te geven. Als je één van de gelukkigen bent ontvang je later die week een uitnodiging.

Hopelijk tot gauw! x

Join the Conversation

 1. Supergaaf! Heb me meteen ingeschreven =)

 2. Nadine says:

  Onwijs leuk! Meteen ingeschreven :)

 3. Mandy says:

  Wat ontzettend leuk deze workshops, vind het wel heel jammer dat ze alleen in het westen van het land zijn…..

 4. Wat een leuk idee, ik ga me voor 2 inschrijven. Rotterdam is net iets te ver voor mij.

 5. Maris says:

  Wat super leuk dat je dit doet! En ook nog eens ’s avonds, veel workshops die bij bloggers voorbij zie komen zijn alleen overdag. Ik kan helaas niet op de data, anders had ik me zeker ingeschreven.

 6. Margot says:

  Wat ontzettend leuk allemaal! Ik kan helaas niet, maar alvast heel veel plezier!

 7. Hanja says:

  Wauw, zo leuk! Nu echt duimen dat ik naar een van de workshops mag. Ik vind ze allemaal leuk :)

 8. Charlotte says:

  Gaaf! Heb me direct ingeschreven! Er staat trouwens februari ipv mei bij de keuzes in het formulier. Wel had ik me bij “kriskras door het land” iets meer voorgesteld dan enkel de randstad.

  1. Sabine Author says:

   Ik heb het even aangepast zodat er geen verkeerde verwachtingen worden geschept. Ik had ook liever workshops in Limburg, Zeeland, Friesland etc. georganiseerd maar ik doe het ook allemaal in m’n eentje ;) Hopelijk een volgende keer!

   1. Elisa says:

    Dat vind ik inderdaad ook jammer! Ik dacht meteen: yes! Omdat je zelf ook niet in de Randstad woont ;-)

 9. Aimee says:

  Wat een superleuk idee dit! Hopelijk ben ik erbij!

 10. karlien says:

  Hoe gaaf. Die week ben ik op persreis, maar ik was anders zeker weten bij een workshop geweest!

 11. Denise says:

  Super leuk! Ik heb me voor de eerste twee workshops ingeschreven!

  Gefelicitaaaaart met het 5 jarig bestaan!

  Liefs Denise

 12. Supergaaf! Alleen jammer dat ik dan naar school moet :( Kan er dus sowieso niet bij aanwezig zijn.

 13. Tanja says:

  Een heel erg leuk idee van je! Helaas kan ik dan niet :-( Maar veel plezier allemaal!

 14. Wat een super leuk idee en wat een gave merken.
  Heb laatst 4 repen van Johnny doodle gekocht en die ben ik nu aan het testen, wat geen straf is natuurlijk.

 15. Wat een leuk idee dit zeg! Echt tof dat je dit doet:)

 16. Roxanne says:

  Leuk initiatief! Jammer dat het voor mij qua afstand niet haalbaar is…. Zuid Limburg he ;)

 17. MamavanElara says:

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! *springt mee* Ik ben beide dagen in Rotterdam so you better pick me xD

 18. Conchita says:

  Hoi Sabine,
  Gisteren was de eerste workshop bij Johnny Doodle en wat was het leuk!! Ik wil je bedanken (en ook de mensen achter Johnny) voor een supergave avond, en ik wens je nog veel plezier de rest van de week. Zo, nu weer een hapje chocola :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close