Calamares van de BBQ met citroen-knoflookolie
Ik ben dól op calamares. Zelfs van die voorverpakte tot rubber gefrituurde inktvisringen heb ik altijd lekker gevonden. Maar er gaat eerlijk gezegd niets boven …
Ik ben dól op calamares. Zelfs van die voorverpakte tot rubber gefrituurde inktvisringen heb ik altijd lekker gevonden. Maar er gaat eerlijk gezegd niets boven …
Ik beloof je dat het hierna voorlopig even genoeg is met alle ‘geklopte brooddips’ hoor. Ik deelde deze zomer natuurlijk al de geklopte ricotta met …
Ja, nee… het recept van vandaag is er niet een voor de vegetariërs onder ons, maar dat had je aan de titel al wel kunnen …
Een zomerstamppot met ijsbergsla, ik kon me er heel eerlijk niet écht iets bij voorstellen. Maar als de temperaturen stijgen en de dagen weer heerlijk …
Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een hotdogrecept op Fastfood Friday. Zeker nu we in hartje zomer zitten zijn deze hotdogs met …
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet heel vaak verse springrolls maak. Eén keer eerder maakte ik springrolls met surimisalade voor OMF, maar daar …
Ik ben dol op tomaten als groente en gebruik ze dan ook zeer regelmatig. Koud in een salade, warm door de pasta, als basis voor …
Al járen maak ik bij iedere barbecue mijn eigen kruidenboter. Simpelweg omdat geen enkele kruidenboter uit de winkel in de buurt komt van degene die …
Spiesjes doen het op de barbecue altijd wel goed. Zeker bij ons thuis vinden de kinderen het altijd heel leuk om ‘eten van een stokje’ …
Goed, inmiddels weten jullie denk ik wel dat ik fan ben van traybakes. Met name in de zomermaanden op dagen waarop het eigenlijk te warm …
Waaah, ontzéttend tof vind ik het dat ik nu eindelijk van de daken mag schreeuwen dat ik een partnership ben aangegaan met mijn favoriete online …
Frietje Rendang, het stond al een eeuwigheid om mijn to-make lijstje maar het kwam er steeds maar niet van. Tot Tim en ik laatst bij …