Hotspot Los Angeles: Cabo Cantina
Twee FastFood Friday recepten van Cabo Cantina hebben jullie inmiddels voorbij zien komen: de nacho’s en gisteren de quesodip en dan vind ik het nu …
Twee FastFood Friday recepten van Cabo Cantina hebben jullie inmiddels voorbij zien komen: de nacho’s en gisteren de quesodip en dan vind ik het nu …
Begin juli was ik op uitnodiging van CommuniGate mee op een perstrip naar het Oostenrijkse Paznauntal, ter ere van de opening van de Culinaire Jakobsweg. …
Zoals jullie weten was ik begin van deze maand in Oostenrijk voor een perstrip. En perstrips worden niet zomaar voor de leuk georganiseerd. We waren …
Op het moment dat jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk druk bezig met het inpakken van mijn spullen en het afronden van de laatste dingen. …
Vanochtend heb je al een deel van mijn Zweden reisverslag kunnen lezen, namelijk dag 1 en 2, nu is het de beurt aan dag 3 …
Zoals jullie weten was ik een paar weken geleden in Zweden op uitnodiging van Visit Sweden om het land op culinair gebied te ontdekken. En …
Zoals jullie wellicht nog weten was ik afgelopen januari met mijn moeder in Parijs. Waar zij er voornamelijk heen wilde voor de bezienswaardigheden, vond ik …
Zoals jullie weten ben ik afgelopen maart naar Zweeds Lapland geweest. Op uitnodiging van het merk Barbecook ging ik ontdekken hoe het is om te …
Zoals jullie wellicht wel weten ben ik vorig jaar september naar Amerika op vakantie geweest. Eén van de steden die we daar aandeden was New …
Misschien weten jullie het maar misschien ook niet, tijdens mijn studie Hoger Toeristisch & Recreatief Onderwijs was één van de verplichtingen een halfjaar internationaal doorbrengen. …
Naast koken (en eten) is reizen één van de dingen die ik het allerliefste doe. Hoewel ik een hekel heb aan vliegen, vind ik het …
De eerste dag in Skelleftea bestond vooral uit reizen en een kort avondprogramma, dag 3 brachten we echter volledig buiten in de sneeuw door. Gisteren …