Hotspot Los Angeles: Cabo Cantina

Twee FastFood Friday recepten van Cabo Cantina hebben jullie inmiddels voorbij zien komen: de nacho’s en gisteren de quesodip en dan vind ik het nu toch echt wel eens tijd worden voor een hotspot artikel. Want wat vind ik zo geweldig aan deze tent? Toen we vorig jaar in LA waren hebben we er geloof ik bijna iedere dag gezeten. Voor lunch, avondeten, een borrel of een snack tussendoor en iedere keer weer vonden we het fantastisch. Goed, ik laat je graag wat meer zien en uiteraard vertel ik je waarom je er heen zou moeten gaan als je ooit in de buurt van Los Angeles bent.

Cabo Cantina is een Mexicaans restaurant of eigenlijk meer een sportsbar. De bar en het terras hangen namelijk vol met televisieschermen waar vaak live de grootste sportevenementen worden uitgezonden. En neem van mij aan dat het tijdens zo’n evenement propjevol zit. Eén van de dagen dat wij er waren gingen we er speciaal heen voor UFC (MMA evenement) dat toen live werd uitgezonden. Het was worstelen om een plekje maar uiteindelijk hebben we met zo’n honderd (?) man gekeken naar de wedstrijd. Gezellig wel hoor, vergelijk het een beetje met de kroegen hier als het Nederlands elftal een EK of WK wedstrijd speelt. Cabo zit op zeven locaties in Zuid Californië en is dé plek om heen te gaan wanneer je wilt genieten van goedkoop maar heerlijk Mexicaans eten.

uitzichtUitzicht vanaf het terras bij Cabo Cantina Venice

De tent is naast het uitzenden van sportwedstrijden ook enorm bekend vanwege de actiedagen. Zo hebben ze iedere dag tussen 16.00 uur en 20.00 uur Happy Hour op alle drankjes. Op dinsdag is het Taco Tuesday waarop je voor maar $5 onbeperkt taco’s kunt eten. Vervolgens is het op vrijdag, zaterdag en zondag iedere week Bottomless Weekend tot 15.00 uur waar je voor $9.95 onbeperkt Mimo’s en Bloody Mary’s kunt bestellen. Je kunt je voorstellen dat Cabo Cantina vrijwel altijd druk bezocht is, ik heb de tent geen een keer leeg gezien.

menukaart

Ik heb getracht het menu zo groot mogelijk te laten zien, maar dat is geen doen. Het menu is namelijk gigantisch. De hele dag kun je er terecht voor lekker eten. Of je nu gaat voor een snelle snack tussendoor of voor een wat uitgebreider diner, veel geld zul je er niet aan kwijt zijn. Van de kaart hadden wij een aantal favorieten:

foto18De gigantische Margarita’s die je kon bestellen. Deze behoorden niet tot het happy hour, maar dat zou ook een beetje van de zotte zijn. In dit glas zit namelijk bijna een liter drinken en reken maar van yes dat je dit er doorheen jaagt op een warme zomeravond. De exacte prijs hiervan weet ik niet meer, maar ik geloof dat het zo’n $10 – $15 was. Heerlijk in ieder geval.

foto19De nacho’s mogen uiteraard niet vergeten worden want wat waren ze heerlijk. Ik geloof dat we ze drie of vier keer hebben gegeten in de tijd dat we in LA waren. Voor $6,50 kreeg je een bord nacho’s met steak (onze favoriet), guacamole, zure room, pepers, tomatensalsa en vier soorten kaas. Iedere keer waren ze weer yummy. Ik heb ze zelf dus overigens nagemaakt voor FastFood Friday, mijn recept vind je hier.

foto11Wanneer we na een middagje strand even gingen zitten om iets te snacken namen we vaak de tortillachips. De pittige tomatensalsa die erbij werd geserveerd en de quesodip waren een verrukkelijke combinatie. Volgens mij betaalden we hier slechts $4 dollar voor, een schijntje in vergelijking met wat je hier voor een bordje nacho’s betaald.

Eerlijk gezegd vonden we alles wel erg lekker van de kaart. Ook de taco’s op Taco Tuesday waren prima te doen en de grote patatten met quesodip waren ook niet te versmaden. Als ik ooit nog weer een keer in Los Angeles kom, breng ik zeker weer een bezoekje aan Cabo Cantina. Bij het zien van de foto’s mis ik het ook echt daar. Lekker eten in combinatie met een prachtige omgeving, vriendelijke mensen en een heerlijke vakantie… Wat wil je nog meer?

Voordat ik je aanraad om Cabo ook te bezoeken wil ik je nogmaals op het hart drukken dat het wel echt een sportsbar is. Uiteenlopende mensen bezoeken Cabo dus en wanneer er een groot evenement gaande is of op de planning staat voor die dag, moet je  je er wel bewust van zijn dat er véél mensen op af komen. Een zitplekje veroveren is dan lastig en de sfeer is ook direct heel anders. Op andere dagen is het er in ieder geval heel relaxt en absoluut, zeker weten de moeite waard.

Voor locaties en meer informatie, zie de site van Cabo Cantina.

bron featured image: cabocantina.com

Join the Conversation

  1. MySimplySpecial says:

    Goede tip, ga ik zeker onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close