Aankondiging Kerstrecepten!
Yiiihaaaaa, het is weer zover! Sinterklaas is het land uit gebonjourd, kom maar op met de leukste (food!)tijd van het jaar. Al maanden ben ik …
Yiiihaaaaa, het is weer zover! Sinterklaas is het land uit gebonjourd, kom maar op met de leukste (food!)tijd van het jaar. Al maanden ben ik …
Hoewel ik dacht aardig wat van Curaçao af te weten voordat ik er een paar weken geleden heen ging, vielen me toch een aantal dingen …
Als je mij zou vragen naar mijn favoriete kerstgerecht dan is dat sowieso een hele gevulde kalkoen. Ik vind het zo onwijs leuk om een …
Gesponsord – In alle recepten die ik maak en in alle video’s die ik opneem zie je mij altijd roomboter gebruiken. Negen van de tien keer …
Gesponsord – Mijn liefde voor chocolade steek ik inmiddels niet meer onder stoelen en banken. Ik heb wekelijks gewoon mijn portie chocolade nodig. Of dat nou …
We kunnen er echt niet meer omheen: de herfst is weer begonnen. Het enige positieve dat ik daar persoonlijk bij kan bedenken is dat het …
Ik ben geen vegetariër en al helemaal geen veganist. Ik houd van een stukje vlees, ben dol op kaas en een eitje op zijn tijd …
As we speak ligt mijn Guilty Pleasures Kookboek bij de drukker. Ik kan er niets meer aan doen, niets meer aan veranderen.. het boek is …
Een paar weekjes geleden was ik uitgenodigd door mijn favoriete ijsmerk aller tijden, Ben & Jerry’s, voor een rondleiding in hun fabriek. Niet alleen kreeg …
De scholen zijn weer begonnen (of althans, bijna allemaal) en ik kreeg afgelopen week zelfs een eikel op mijn hoofd die uit de boom kwam …
Degenen die mij al langer volgen weten zo langzamerhand wel dat ik sinds jaar en dag iedere week een eetplanning maak. Waar sommigen rustig iedere …
Als je mij volgt op social media (welk kanaal dan ook) dan kun je het bijna niet gemist hebben: mijn boek is nu te reserveren …