Video how to: Pompoen snijden

We kunnen er echt niet meer omheen: de herfst is weer begonnen. Het enige positieve dat ik daar persoonlijk bij kan bedenken is dat het ook weer pompoenseizoen is! Ik ben dol op pompoenen en heb de laatste jaren al aardig wat recepten op OMF gedeeld. Wat ik echter nog nooit aan jullie heb laten zien is hoe je nou eigenlijk zo’n pompoen slacht. Vooral die harde, biologische pompoenen zijn een crime om te snijden als je niet zo goed weet wat de beste techniek is. In de video van vandaag laat ik je zien hoe je een pompoen het makkelijkst kunt snijden en uit kunt hollen. No more drama!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Met dank aan Shutterstock voor de featured image

Join the Conversation

  1. Laura - Dagelijkse hap says:

    Super handig :D Bij ons zit altijd alles onder haha

  2. Margot says:

    Wat handig! Ik heb dit nog nooit gedaan, dus ik ga deze video onthouden!

  3. Kirsten says:

    Zo doe ik het ook altijd, en dat gaat meestal prima :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close