Video how to: Pompoen snijden

We kunnen er echt niet meer omheen: de herfst is weer begonnen. Het enige positieve dat ik daar persoonlijk bij kan bedenken is dat het ook weer pompoenseizoen is! Ik ben dol op pompoenen en heb de laatste jaren al aardig wat recepten op OMF gedeeld. Wat ik echter nog nooit aan jullie heb laten zien is hoe je nou eigenlijk zo’n pompoen slacht. Vooral die harde, biologische pompoenen zijn een crime om te snijden als je niet zo goed weet wat de beste techniek is. In de video van vandaag laat ik je zien hoe je een pompoen het makkelijkst kunt snijden en uit kunt hollen. No more drama!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Met dank aan Shutterstock voor de featured image

Join the Conversation

  1. Oh zo’n drama om pompoen te snijden. Heel handig dat je dit met ons deelt!

  2. Super handig :D Bij ons zit altijd alles onder haha

  3. Wat handig! Ik heb dit nog nooit gedaan, dus ik ga deze video onthouden!

  4. Zo doe ik het ook altijd, en dat gaat meestal prima :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close