Sneak Peek Guilty Pleasures Kookboek!

As we speak ligt mijn Guilty Pleasures Kookboek bij de drukker. Ik kan er niets meer aan doen, niets meer aan veranderen.. het boek is bijna klaar. Ook al ben ik inmiddels wel aan het idee gewend dat ik straks een echt kookboek heb, normaal vind ik het nog steeds niet. Ik word er nog steeds zenuwachtig van. Van iedere vraag die over het boek gaat krijg ik de kriebels en als ik via de uitgever dan hoor dat tijdschrift x in de vorm van ZES PAGINA’S aandacht gaat besteden aan mijn boek (later meer hierover natuurlijk) stuiter ik rustig een week lang door het huis. Een kookboek maken is een rollercoaster, de tofste en stoerste ooit. Met nog een week of vier/vijf te gaan voordat het boek in de winkels ligt, leek het me leuk om jullie een kleine sneak peek te geven in het boek. De cover hebben jullie natuurlijk allang gezien en staat standaard te shinen in de sidebar van OMF, maar van de binnenkant heb ik nog niets bekend gemaakt. De hoogste tijd dus!

Mocht je nou echt geen idee hebben waar ik het over heb, lees dan even dit artikel.

Guilty Pleasures Kookboek

In dit boek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. Sabine Koning van Ohmyfoodness gaat lekker recht tegen de trend om gezond te eten in. In haar Guilty Pleasures kookboek vind je meer dan 60 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel’s spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek is fingerlickin’ good!

Een geweldig cadeau voor stoere, hamburgerflippende barbecuemannen of enthousiaste thuisbakkers die op zoek zijn naar een over-the-top taartrecept. Stiekeme fan van fastfood-ketens? Sabine laat je zien hoe je de populairste burgers en pizza’s zelf kunt maken. Zondigen was nog nooit zo fijn!

Dit is de flaptekst en de officiële perstekst. Je krijgt hierdoor al een beetje een idee van de inhoud, niet? Het Guilty Pleasures Kookboek is écht een boek om mee te zondigen dus.

Op donderdag 5 november wordt het boek officieel gelanceerd, maar je kunt het boek al wel vast reserveren! Voor € 21,99 krijg je een hardcover boek met 92 guilty recepten. Ideaal als cadeautje voor de feestdagen of voor jezelf natuurlijk.

Goed, genoeg gekletst. Ik laat je gauw wat zien, whiiiiii. Laat je me weten wat je ervan vindt?!

Sneak Peek Guilty Pleasures Kookboek

Sneak Peek Guilty Pleasures Kookboek

Sneak Peek Guilty Pleasures Kookboek

Sneak Peek Guilty Pleasures Kookboek

Sneak Peek Guilty Pleasures Kookboek

Sneak Peek Guilty Pleasures Kookboek

Sneak Peek Guilty Pleasures Kookboek

Join the Conversation

 1. Kelly says:

  Oké, ik wil en moet dit boek hebben! Het ziet er echt geweldig uit! Ik ga hem reserveren!

 2. Jolien says:

  Ziet er goed uit!! Spannend!

 3. Brenda (kookt) says:

  Het ziet er geweldig uit Sab! Ik zou zo’n hotdog nu wel lusten (als ontbijt) met oreo nutella ijs als toetje. Dit boek wil iedereen toch in zijn kast hebben staan? Of liever opengeslagen op het aanrechtblad zodat je er direct uit kunt koken..!

 4. Margot says:

  Wat ziet alles er goed uit! Zowel het eten als de opmaak!

 5. Emily van Kampen says:

  Oh wow! Dit boek moet in mijn kookboeken collectie komen!

 6. Magda says:

  Ziet er heel goed uit !! Heb het boek een paar weken geleden al gereserveerd :)

 7. Maris Maria Renne says:

  Ik moest even naar een slabbetje van Norah grijpen om een kwijlspoor uit mijn mondhoek weg te deppen. Ziet er echt onwijs goed uit Sabine!!! En nu wil ik ook een hotdog (als ontbijt).

 8. Lisanne says:

  Ik kan niet meer wachten! Maar ik vraag hem voor kerst, dus moet nog eventjes geduld hebben. Hij ziet er tot nu toe perfect uit!!

 9. Sanddra says:

  Ziet er super tof (en vooral ook heel erg smakelijk) uit!

 10. Het ziet er allemaal heerlijk uit!
  Ik had hem al een tijdje geleden gereserveerd. Ben nu helemaal benieuwd!!

 11. Antoinette says:

  Kunnen we de extra kilo’s bij jou declareren? ik gs hem zeker reserveren!

  1. Sabine Author says:

   Hahaha! Nee, ik ben niet verantwoordelijk voor extra kilo’s! ;)

 12. Sieglinde says:

  Oh wauw, ziet er prachtig uit! Ik kan best begrijpen dat je rondstuitert :) Mocht ik in jouw plaats zijn, ik zou als hij verschijnt in alle boekenwinkels gaan kijken waar hij ligt en wie erin kijkt :) Zo spannend!

  1. Sabine Author says:

   Ik denk dat ik dat ook wel ga doen hoor, hihi. En overal een foto van maken!

 13. Josianne says:

  Ja, deze gaat op m’n verlanglijstje! Alles ziet er heerlijk uit!

 14. Mirjam says:

  Spannend! Wat ziet het er goed uit zeg.

 15. Julia says:

  Ziet er geweldig uit!

 16. Kelly says:

  Ik heb gewoon zin om de druppel die langs het schaaltje van het Oreo Nutelle ijs af te likken =P

  Ziet er allemaal te gek uit Sab! Heel veel succes =D

 17. Ik kan niet wachten! Eindelijk een boek zonder die stomme superfoods maar met echt eten! Ik heb hem al gepre-ordered dus krijg hem zodra hij uit is.

 18. Denise says:

  Wat ziet het er mooi uit zeg! Echt heel tof! En zo hee: ik herken dus echt totaal elk gevoel dat je in deze post beschrijft. Want wat is het SPANNEND he, deze periode?!

  1. Sabine Author says:

   Belachelijk spannend allemaal. Maar zó leuk!!

 19. Marijke I EasyDailyFood says:

  Ik volg je blog al zooooo lang dat ik mij bijna een soort ’trots’ voel haha. Zo knap van je dit boek. En extra stoer dat Het geen healthy boek is maar juist iets heel anders. Echt fantastisch!

  1. Sabine Author says:

   Aaaah beste comment ooit. Zo leuk! :D

 20. Pauline says:

  Ziet er echt super uit, ben nu nog meer benieuwd naar het boek!

 21. Laura - Dagelijkse hap says:

  Ja, die moet ik hebben. Zo snel mogelijk. En mijn vriend mag dan alles koken en ik laat me voeren als een Romijn. Dat noem ik pas Guilty Pleasure ;)

  1. Sabine Author says:

   Per-fect idee. Dat ga ik hier ook invoeren.

 22. Samantha - Daily Pleasures says:

  Wauw wat een prachtige vormgeving!

 23. Tamara says:

  Super leuk! Iedereen heeft inderdaad een gezonde keus nu en leuk dat er dan weer zo een boek op de markt komt. Ben heel benieuwd, de layout ziet er goed uit en de recepten ook!

 24. Marie says:

  één grote kapsalon aub! :)

  gefeliciteerd met je boek! echt leuk :)

 25. Letitia says:

  “Zucht” moet ik nog zoooo lang wachten “zucht”

  1. Sabine Author says:

   Haha, I KNOW! Ik vind het ook zó lang duren. Maar aan de andere kant: vier weken nog maar.

 26. Rachelle says:

  Deze wil ik voor onder de kerstboom! :)

 27. Nienke says:

  Whaaa Sabine!

  Bij-na zover! En wat ziet het er tof uit! Daar mag je met recht ontzettend trots op zijn!
  Mooie beloning voor al het harde werk en een kroon op je full-time blogger-schap!

  1. Sabine Author says:

   Waaaah bijna!

 28. Wauw! Wat ziet dit er ontzettend tof uit zeg! Super!! Het maakt mij reuze nieuwsgierig naar de rest van je boek! Erg tof!

 29. Vanessa says:

  Zo gaaf en niet vergeten, lekker genieten van deze toffe periode. Ondertussen kwijl ik weg bij Oreo ijs O_o

  1. Sabine Author says:

   Haha, thanks Vanessa. Het ijs is ook echt een aanrader. Zó lekker <3

 30. Joyce says:

  Woooowie wat gaaf en wat een mooie foto’s! Ik wil het! Je mag trots zijn op jezelf joh!

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel! <3

 31. Shirley says:

  Ook ik vind het erg leuk dat het een boek is met lekkere dingen. Er zijn momenteel genoeg gezonde kookboeken. Eten mag ook gewoon lekker zijn. Jouw boek ziet er super uitnodigend uit; je krijgt er trek van! Mooie foto’s, mooie lay-out. Ik wil ‘m! :)

 32. Rianne says:

  yay, trots! Spannend hoor, maar wel echt heel gaaf! Vind de vormgeving ook echt heel mooi :)

 33. Laura says:

  OMG dit boek MOET ik hebben! *zet op verlanglijstje*

 34. Roxanne says:

  Ik vind het nog steeds zo gaaf! Dit boek staat op mijn wishlist :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close