Reserveer mijn boek!

Als je mij volgt op social media (welk kanaal dan ook) dan kun je het bijna niet gemist hebben: mijn boek is nu te reserveren via Bol.com! Het is nog vroeg want de officiële releasedatum van het Guilty Pleasures Kookboek ligt op donderdag 5 november, maar wanneer je het boek nu reserveert heb je hem in ieder geval op de releasedatum in huis. Het boek kost € 21,99, wordt gedrukt in hardcover en bevat in totaal 92 verschillende recepten. Op het moment dat het boek daadwerkelijk in de winkels ligt gaan we ook van start met een ‘boektour’ en vinden er signeersessies plaats maar wanneer het zover is laat ik jullie dat uiteraard weten. Voor nu kun je hem in ieder geval alvast reserveren om er zeker van te zijn dat je een exemplaar van de eerste druk in huis hebt straks! Whiiiii! Bestellen kan hier, maar ook via verschillende andere online boekstores.

Guilty Pleasures Kookboek

Join the Conversation

 1. Daniëlle says:

  Leuk! Ik zet hem vast op mijn verlanglijstje, ben namelijk tegen die tijd jarig!
  Wat zie je er trouwens super leuk uit op de cover! Erg leuk!

 2. Lotte says:

  Heel cool! Gefeliciteerd!

 3. Kelly says:

  Die wil ik hebben!

 4. Simone says:

  Wauw, het ziet er prachtig uit, Sabine! Ik ben zelf niet zo’n zoetekauw, dus ik ben bang dat ik er niet heel veel aan zal hebben. Maar ben er toch wel heel benieuwd naar.

  1. Sabine Author says:

   Er staan heeeeeel veel hartige gerechten in! Dus je hoeft echt geen zoetekauw te zijn om het boek leuk te vinden.

 5. Tamara says:

  Ziet er uit als een leuk boek! Ben benieuwd!

 6. Astrid says:

  Wat een prachtige foto’s staan er op de cover, ziet er heerlijk uit! Ben benieuwd naar de recepten.

 7. Maaike says:

  Supergaaf hoor, gefeliciteerd!!

 8. Vanmorgen gereserveerd, samen met de nieuwe Jamie en Nigella. Je staat dus bij voorbaat al tussen goed gezelschap straks op de boekenplank :)

  1. Sabine Author says:

   Aaah Yaaay! Dat is inderdaad in goed gezelschap, haha.

 9. Judith says:

  Ha Sabine,
  Wat ziet je boek er leuk uit joh! Ik ben erg benieuwd, ga hem voor mijn verjaardag vragen!
  Groetjes,
  Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close