De week van OMF #3
Wat een vreemde week was het afgelopen week. Normaliter werk ik drie diensten in het hotel en ben ik de rest van de week óf …
Wat een vreemde week was het afgelopen week. Normaliter werk ik drie diensten in het hotel en ben ik de rest van de week óf …
Doordat er zoveel positieve reacties kwamen op De week van OMF van vorige week, heb ik besloten er vrolijk mee verder te gaan. Voor mezelf …
Eén van mijn doelen voor OMF in 2014 is om de site nog wat meer persoonlijk te maken. Jullie zien mij al regelmatig voorbij komen …
Van je blog een serieus ding kunnen maken brengt veel voordelen met zich mee kan ik je wel vertellen. Begin deze maand werd ik namelijk …
Het is alweer een poosje geleden dat ik een OMF achter de schermen artikel publiceerde en aangezien de zomer voorbij is, leek het me leuk …
Een persoonlijk tintje meegeven aan de site vind ik leuk. Vandaar dat ik artikelen ook altijd in de ‘ik-vorm’ schrijf, een foto van mij in …
Het was eigenlijk mijn bedoeling om het verslag van Taste of Amsterdam volgende week pas online te zetten, maar toen bedacht ik me dat dit …
Afgelopen maandag waren Annebeth en ik samen met nog een gigantische groep foodbloggers uitgenodigd voor een zintuigensafari op de Oosterse Bazaar in Beverwijk. Dit allemaal …
Eén van de dingen die op mijn bucketlist stond die ik begin van dit jaar maakte was: Eten bij een sterrenrestaurant. Al maanden jaren lijkt me dit …
Afgelopen dinsdag was ik namens Neff uitgenodigd voor een workshop voorjaarskoken in Inspiratiehuis 20|20 te Hoofddorp. Samen met een aantal andere foodies kookten we onder leiding van …
Vandaag is het alweer een jaar geleden dat ik 22 werd en dat betekent dat ik vandaag jarig ben, hurraaaaay! 23 jaren jong inmiddels en hoewel het …
Precies een week geleden was ik op uitnodiging van WSPA (World Society for the Protection of Animals) aanwezig bij een kaasworkshop in Weesp. Met deze …