OMF achter de schermen

Een persoonlijk tintje meegeven aan de site vind ik leuk. Vandaar dat ik artikelen ook altijd in de ‘ik-vorm’ schrijf, een foto van mij in de sidebar heb geplaatst en ik in de OMF nieuwsbrief altijd een kort kijkje achter de schermen geef. Ook op diverse social media kanalen ben ik erg actief en vooral op Twitter en Instagram kom je heel veel te weten over de dingen die ik voor OhMyFoodness achter de schermen doe. Maar het leek me wel eens leuk om een OMF achter de schermen artikel te publiceren waarin ik een heel aantal foto’s laat zien die ik de afgelopen weken heb gemaakt. Gewoon, zodat jullie kunnen zien wat ik zoal nog meer doe naast lekker eten en artikelen schrijven. De foto’s zijn van begin mei tot en met de eerste week van juni. Enjoy!

foto 1Dit is mijn heilige notitieboekje, hier houd ik namelijk alles in bij voor OMF. To do lijstjes, ideeën voor de site, notities van afspraken, filmpjes die ik nog moet opnemen.. ALLES. Hier en daar staat zelfs een verdwaald recept die ik snel heb opgekrabbeld tijdens het koken. Ik heb mijn ‘OMF boekje’ altijd mee, overal heen.

foto 2Poes -kater eigenlijk, poes klinkt leuker- Dino maakt het niet uit waar ik werk, zolang het hij maar dicht in de buurt kan zijn. En de laatste tijd is dat vaak buiten, maar dan gaat ie rustig tussen mijn voeten op de bank liggen. Prima!

foto 3Foodpost is altijd leuk, hoe groot of hoe klein het pakket nu ook is. Dit zijn de nieuwe LiGa Fruitcrisps. Krokante koekjes met een fruitvulling. De Appel-Kaneel was mijn favoriet.

foto 4Bezig met ‘een project’ waar ik de laatste tijd helemaal niet meer aan toe kom. Ik heb het probleem dat ik teveel dingen leuk vind en alles wil aangrijpen en vervolgens niet meer overal aan toe kom. Daar moet maar eens verandering in komen… In ieder geval vond ik deze twee fonts wel erg leuk matchen.

foto 5Nog meer foodpost! Pakketjes met kruiden ruiken altijd enorm sterk wanneer je de doos opent, grappig is dat. Dit zijn overigens de kruiden van Santa Maria, hier hebben jullie al een review over kunnen lezen. Ik gebruik de kruiden regelmatig, heerlijk zijn ze.

foto 6Een tijdje geleden was er op OMF een virtueel lammetje verstopt die je moest vinden voor een winactie van Melba Toast. Hiermee kon je een weekendje weg winnen. Op de Facebookpagina van Melba werd iedere dag een hint gegeven naar de site waar het lammetje op stond en dit was de hint naar OMF. Is ie niet leuk?

foto 7Sinds vorige maand is er weer een nieuw foodmagazine: Recepten +. Het tijdschrift richt zich voornamelijk op eenvoudig, snelle en budgetgerechten. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar recepten die hieraan voldoen. Er staan lekkere dingen in.

foto 8Eerste keer havermout, maar ik ben niet zo’n fan. Ik heb nog getracht het te  pimpen met chocolate chips maar het werd er niet smaakvoller op. Wellicht is havermout koud beter te eten, maar warm kreeg ik het niet naar binnen.

foto 9Waar ik op doordeweekse dagen en op zaterdag eigenlijk altijd achter mijn pc zit (desktop, Windows), werk ik op zondagen toch het liefst op de bank met mijn MacBook op schoot. Voelt toch een stuk relaxter, maar het maakt me gelukkig niet minder productief.

foto 10Als kind verslond ik boeken. Als het even kon kroop ik in bed of op de bank met een boek, maar de laatste jaren is dit er flink bij in geschoten. Jammer, want ik vind het nog steeds heerlijk. Goed voornemen om meer te gaan lezen dus. Of dit nu op de iPad of uit een echt boek is maakt me dan niet zoveel uit. Bovenstaand boek is overigens een aanrader!

foto 11Het gaat hard met de Bloglovin followers van OMF. Inmiddels stevenen we alweer op de 1.800 af, wauw!

foto 12Ik zit vaak in de trein naar Amsterdam of naar andere grote steden voor afspraken en ik neem dan altijd mijn iPad mini mee om te kunnen werken. De MacBook is hier te zwaar voor als je het mij vraagt en aangezien typen op de iPad ook prima gaat, werk ik altijd gewoon door in de trein.

foto 13Oh yes!

foto 14Sommige foodpost is gewoon een beetje overdreven, ha ha. Ik bedoel, kom op… dertien smaken koffie? Daar ben ik wel even zoet mee!

foto 15Verslaafd aan de boeken van Dan Brown kon het niet lang op zich laten wachten dat ik Inferno ook in huis zou halen. Volgens mij heb ik er een week over gedaan om hem uit te lezen, wow wat een goed boek weer!

foto 16Leuke quote op een keukenschort van Neff.

foto 17Ook leuk, dit kaartje van Frozz!

foto 18Door mijn mediabureau Adfactor ben ik gevraagd om te spreken over OMF bij een ander groot mediabureau. Spannend, maar wel ontzettend leuk! Voelt toch een beetje raar hoor om jouw ‘kindje’ daar op zo’n scherm te zien. Ik vertel altijd graag over ‘wat ik doe’ aan mensen die het me vragen, maar om er daadwerkelijk een presentatie over te geven is toch wel andere koek.

foto 19Sinds enige tijd verdraag ik ineens geen halfvolle koemelk meer, zo raar! Liters dronk ik er van, nee.. dat is overdreven, en nu ineens krijg ik hoofdpijn/buikkrampen. De laatste tijd ben ik lactose vrije melk aan het proberen en dat lijkt goed te werken.

foto 20Bezig met de Engelstalige versie van OMF! De laatste tijd krijg ik steeds vaker de vraag of ik een recept kan vertalen of waarom een recept er niet in het Engels is en dus besloot ik er maar wat aan te gaan doen. Ik weet nog niet exact wanneer de blog live gaat en voor jullie zal dit naar alle waarschijnlijkheid ook niet heel interessant zijn, je vindt er namelijk dezelfde recepten als hier terug!

foto 21Na afloop van een persevent op de Oosterse Bazaar in Beverwijk gingen we met een wel heel goed gevulde boodschappentas naar huis. Lekker!

foto 22Drie dagen per week werk ik in een hotel omdat dit werk aansluit bij de opleiding die ik heb gedaan. Ik wil kijken of een parttime baan te combineren is met het ‘runnen’ van OhMyFoodness. Echter moet ik er wel wat voor over hebben als ik ochtenddienst heb…

foto 23Filmpje opnemen! Zo ziet mijn ‘opstelling’ er uit in ons kleine keukentje. Hier was ik overigens bezig met het opnemen van de video Basistechnieken: Risotto maken.

foto 31Ha ha ha! Ik moet altijd zo hard lachen om dit soort grappige, onnozele plaatjes. Sorry, ik kan er niets aan doen!

foto 24Een van de leukste dingen om te doen, filmpjes bewerken! Ik doe dit altijd op mijn MacBook met iMovie, mijn favoriete videobewerkingsprogramma.

foto 30Met het mooie weer is werken op ons terras geen straf, kijk nou wat een mooi plaatje!

foto 26Tijd voor een gezond ontbijtje: magere vanilleyoghurt met verse Hollandse aardbeien en havervlokken.

foto 27Naar Amsterdam afreizen voor een persevent is helemaal zo slecht nog niet als je ontvangen wordt met een glaasje champ…

foto 28En zeker niet als je daarna nog eens naar huis gaat met een doos vol heerlijke macarons. Ze smaakten overigens ook echt naar Tiramisu en Crème Brûlée… Omg.

foto 25Het gaat de laatste tijd alleen nog maar over clean eten in foodland, dus ik wil me er wat in gaan verdiepen. Om te beginnen kocht ik dit kookboek. Staan veel lekkere recepten in!

foto 29Als er eenmaal weer Hollandse aardbeien zijn gebruik ik ze het liefst iedere dag. Hier combineerde ik ze met gezonde ei/banaan pannenkoekjes. Heel simpel: twee eieren, één rijpe banaan en een snufje kaneel. Hier maak je vervolgens pannenkoekjes van.

foto 32En weer op naar Amsterdam! Maar dit keer wel in zomerse kleding, yes!

En dat was ‘em! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om iets meer van mij en OMF achter de schermen te zien. Mochten jullie hier een terugkomend artikel van willen zien hoor ik het graag.

Join the Conversation

 1. Milou says:

  Heel leuk om te lezen!

  Ik vind de site ook inderdaad lekker persoonlijk overkomen en ik bezoek hem dan ook meerder malen per dag haha..

  Ik dacht trouwens altijd dat de site van jullie samen was? maar schrijft annebeth neit meer voor OMF?

  1. Sabine Author says:

   Leuk dat je meerdere malen per dag komt spieken!

   De site was inderdaad altijd van ons samen, maar Annebeth heeft het afgelopen jaar helaas weinig/geen tijd gehad om aan het werk te kunnen gaan voor OMF. Zeker door de overweldigende groei is het erg lastig en moet er consistent geüpdate kunnen worden. En dus hebben we besloten dat ze eens in de zoveel tijd een artikel schrijft wanneer ze er tijd voor heeft. Dus je ziet haar zo heel af en toe nog wel voorbij komen, maar niet zo vaak meer als in het begin! :)

   We hopen dat ze na haar afstuderen weer vaker de keuken in kan duiken.

 2. Marita says:

  Je hebt het er maar druk mee!
  Erg leuk om te lezen!!

 3. Chantal Leenders says:

  Heel leuk om te lezen!
  Wat ik ook wel leuk zou vinden is om eens een keer je keer je boodschappen bonnentjes/lijstjes te zien.

  1. Sabine Author says:

   Ik heb vanochtend een filmpje opgenomen waarin ik mijn wekelijkse boodschappen laat zien, er is veel vraag naar blijkbaar!

 4. Hester says:

  Ik vind dit soort behind the scenes dingen altijd superleuk! En Dino blijft zo schattig, haha :D

 5. Joyce says:

  Heel leuk om te zien!

 6. MySimplySpecial says:

  Heel erg leuk om te zien allemaal!

 7. Marije says:

  Leuk hoor, ik hou er van om dit soort posts te bekijken! Ik vind het super voor je dat het zo lekker loopt met je site! Hoe kan het ook anders, je doet het goed!

  En leuk, een persevent op de bazaar in Beverwijk! Dat vind ik wel origineel. Foodbloggen lijkt mij stiekem best leuk!

  1. Sabine Author says:

   Foodbloggen is stiekem het leukste dat er is.. ;)

 8. Josianne says:

  Ik vind dit soort posts altijd het leukste om te zien op een blog, dus kom maar op met die achter de schermen posts :) wat een tof notitieboekje heb je trouwens!

  1. Sabine Author says:

   Leuk is ie he? Hij is van Marc Jacobs, ben er dol op!

 9. Roxanne says:

  Leuke foto’s weer, ik vind dit soort artikelen ook erg leuk :) Goed bezig met OMF! :D

  1. Sabine Author says:

   Dankje! :)

 10. rachel says:

  kaneelsuiker appeltjes en rozijnen door de warme havermout, maakt het superlekker!! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close