Week van OMF #1-2022

We gaan dit jaar weer lekker door met het delen van weekoverzichten, aangezien jullie dit blijkbaar altijd leuk vinden om te zien/lezen. Afgelopen week waren de kindjes grotendeels onder de pannen want zowel Tim als ik gingen allebei weer aan het werk. Hoewel, deels moet ik eerlijk zeggen want ik was tussendoor ook vooral bezig met het sjouwen van spullen en het leeghalen van onze zolderkamer. Die werd namelijk van rommel-/berghok omgebouwd naar studeer- en logeerkamer. Een beste klus kan ik je vertellen. Dit weekoverzicht staat vooral in het teken daarvan.

IMG 6496

Maandag

Ik begon mijn werkweek gewoon op kantoor, maar niet in de keuken. Een timmerman kwam namelijk het trapgat onder handen nemen. Deze trap ging nergens meer heen en zat verborgen achter een deur. Hartstikke zonde van de ruimte en dus heb ik er een kast in laten maken!

IMG 6530

Ondertussen maakte ik van de gelegenheid gebruik om al mijn fotografiebestek te sorteren; ik bevond mij nog steeds in opruimmodus zoals je ziet – haha. Maar dit is ook geen doen zo. Ik eindigde steeds met hetzelfde bestek op foto’s.

IMG 6531

Thuis hadden we nog een bestekinzet voor de keuken liggen en die lijk mij prima voor op kantoor. En zeg nou zelf, véél beter en overzichtelijker zo toch?

IMG 6533

En hij paste PRECIES in een stellingkast, zo fijn.

IMG 6542

Dinsdag

De inbouwkast op kantoor was pas aan het einde van de dag klaar, dus ik kon dinsdag pas inruimen maar hé – it was well worth it. De kast is bijna een meter diep dus ik kan er ongelofelijk veel in kwijt.

IMG 6543

En doordat die kast er was, kon ik een stellingkast weghalen op kantoor waardoor ik vrij zicht had van voor naar achteren. Zo fijn en lekker licht!

De rest van de dag maakte ik geen foto’s. Ik maakte nog twee recepten voor OMF en ’s avonds keek ik The Unforgivable met mijn schoonzusje op de bank.

D9CC676A E51C 499B 8672 EA5504E6FF2E

Woensdag

De PAX-kast voor onze zolderkamer kon eindelijk besteld worden en dat betekent dat de kamer helemaal leeg moest. En dat was me nogal een klus. Maar liefst 7 stellingkasten en een klein kastje moesten leeg en de kamer uit. Pffrt. Ik begon woensdag tussen de bedrijven door maar vast.

IMG 6551

Ik kreeg niet méésterlijk veel gedaan want deze en zijn grote broer waren gewoon thuis, maar alle beetjes helpen. Even hoor: hoe zit Cody erbij echt!

Woensdagmiddag ging ik met Vic naar zwemles en ’s avonds ging ik aan de studie. Het was geen heel interessante week om te fotograferen zoals je merkt.

IMG 6556

Donderdag

Omdat het officieel nog kerstvakantie was en het qua werk nog ontzettend rustig was, besloot ik van de gelegenheid gebruik te maken en een dagje semi-vrij te nemen om de zolderkamer echt leeg te trekken. We waren al een eind zoals je ziet.

B92D6CF5 D584 4974 A3C6 FE336AC30E54

Maar toch lagen er nog een paar ‘verborgen pareltjes’ – haha.

IMG 6558

Ik had wel even zorg of alles wel weer zou gaan passen.

IMG 6559

YES – leeg!

IMG 6565

En nu helemaaaaal. Ik heb alles in mijn eentje gedaan en alle rommel (lees: de kasten e.d. want die gingen allemaal weg) van zolder naar de tuin getild. Een flinke klus, maar zo mis ik de sportschool in ieder geval niet – haha.

IMG 6569

’s Avonds had ik ‘datenight’ met Tim en keken en begonnen we met de serie Manifest. Ondertussen bouwden we Vics kamer om tot een waar kinderparadijs, haha. We hadden de tipi op zijn kamer gezet en die leuk gemaakt met kerstlampjes. Sinds donderdag slaapt hij iedere nacht in zijn tent. Dat is toch de droom van ieder kind!

IMG 6573

Vrijdag

Vrijdag werd de PAX-kast van IKEA bezorgd en ik had de hele dag gereserveerd om te sjouwen en te bouwen. En zoals je aan het aantal dozen kunt zien: dat was een flinke klus. Alles moest twee trappen op naar zolder en ik was alleen thuis.

IMG 6579

Maar het lukte! Aan het einde van de dag stond het hele frame + inhoud er en hing er één schuifdeur.

IMG 6582

’s Avonds met Tim hing ik de laatste schuifdeur in de kast en konden we ‘m direct inruimen. ZO FIJN!

IMG 6585

Weekend

Zaterdag zette ik met hulp van de kindjes mijn bureautje in elkaar en maakten we de kamer schoon. De slaapstoel is inmiddels besteld, diamond paintings zijn opgehangen, schoolspullen zijn ingeruimd… Echt zo blij met het resultaat, de kamer is gewoon niet meer te herkennen.

De rest van het weekend deden we niet zoveel (althans, niets noemenswaardigs), daar was het weer ook totaal niet naar. Wel ging ik gisteren wandelen met mijn moeder en hadden we gisteren een date bij onze vrienden; dat was heel gezellig.

Deze week gaan we weer écht terug naar normaal. De zolderkamer is af, de jongens gaan allebei weer hun eigen gang en alle moetjes staan weer in de agenda. De schoolboeken worden weer volgens het normale ritme opgepakt en voor werk ben ik twee dagen buiten de deur. Maar vandaag eerst lekker koken! Mijn voorraadje gekookte recepten begint op te raken, dus de komende weken wordt het vooral weer veel tijd in de keuken doorbrengen en fotograferen. Gelukkig heb ik inspiratie genoeg.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close