De week van OMF #1

Na de eerste editie van Wat stond er op tafel gisteren is het vandaag tijd voor de eerste editie van De week van OMF! Ook in 2015 ben ik van plan hier gewoon wekelijks mee door te gaan, mits jullie het leuk genoeg vinden om te lezen natuurlijk. Afgelopen week had ik nog vakantie en werkte ik minimaal. We vierden het einde van 2014 en gingen knallend het nieuwe jaar in. Ik sportte drie keer en besteedde de rest van de tijd vooral lekker thuis op de bank. Ik maakte niet heel foto’s dacht ik (want ook dat is voor mij vakantie!) maar uiteindelijk viel dat nog reuze mee, haha.

Maandag

foto1

Rise and shine! Tim had afgelopen week ook nog vakantie en daarom begonnen we de week met een fijne CrossFit wod (workout of the day). Ik vind het altijd heerlijk om ’s ochtends te sporten, nadeel is echter dat je pas zo laat op gang komt met de rest van je werkzaamheden. In de vakantie is dat echter niet erg en dus stonden we om 09.00 uur al lekker te zweten.

foto2

Ik was de kerstversiering helemaal zat en dus gingen we, hoe typisch, naar het tuincentrum om wat nieuwe planten te halen. Opgeruimd staat netjes.

foto3

Nieuwe plantjes voor het raam en dus konden mijn bloesemtakken eindelijk weer terug in de vaas op mijn werkkamer. Staat toch een stuk gezelliger zo!

foto4

De rest van de dag deed ik, afgezien van een beetje knuffelen met Charlie niets meer.

Dinsdag

foto5

Hoewel ik OMF al in augustus heb omgetoverd naar een Food- & Travelblog, had ik nog geen nieuwe visitekaartjes besteld. Aangezien ik deze volgende week tijdens de Vakantiebeurs toch echt wel nodig heb, moest ik dat in de vakantie dus nog wel even regelen. Op zoek naar inspiratie dus maar.

foto6

En uiteindelijk maakte ik ze samen met Tim precies zoals ik ze wilde hebben. Als het goed is krijg ik ze vandaag binnen!

Woensdag

foto7

Wauw, 31 december alweer. Ik kan nog steeds niet geloven hoe snel december is gegaan. Anyway, tijd om mijn nagels eens lekker hysterisch te lakken nadat we Senna hadden weggebracht om te logeren.

foto9

Glitter galore!

foto8

Ik had beloofd wat hapjes mee te nemen naar vrienden ’s avonds en dus draaide ik ’s middags een kilo gehaktballetjes, lekker!

foto24

’s Avonds vierden we bij vrienden oud en nieuw. Het was zo gezellig <3 We waren er rond 20.30 uur en waren om 04.30 uur weer thuis.

Donderdag

foto25

En toen was het over met de pret en met het snaaien. Na het uitslapen ontbeten we met een Paleo-proof ontbijtje. Vers geperste sinaasappelsap, een glas water met bruistablet tegen het hoesten en een bakje scrambled eggs met kalkoen.

De rest van de dag maakte ik geen foto’s. We waren niet brak maar wel ontzettend sloom. We hebben dus lekker op de bank gehangen, filmpje gekeken en verder niets gedaan. Een perfecte 1 januari.

Vrijdag

foto26

Ook vrijdag maakte ik nauwelijks foto’s want ook toen deden we het rustig aan. We relaxten lekker thuis…

foto27

Keken uit naar onze vakantie naar Bali in september 2015…

foto28

En ik zette de slowcooker alvast aan voor het avondeten. Ik ben nog steeds dol op dat ding!

foto29

Na de Kerst bestelde ik een grote stapel digitale foto’s via Pixum. Zij drukken het dan mooi voor je af.Afgelopen vrijdag kwamen ze binnen, zo leuk allemaal!

foto30

17.00 uur, tijd om te gaan CrossFitten!

foto31

’s Avonds laat snackten we nog een klein beetje met ham-augurkrolletjes.

Zaterdag

foto32

Oef, die wekker is nog best even wennen ook al ging hij zaterdag pas om 08.00 uur. Maar voor een goed doel: CrossFit. Verveelt het al? ;)

foto33

Daarna richting de stad. Tim moest langs de pakkenwinkel en we deden inkopen op de markt.

foto34

Hoera voor een bomvolle fruitschaal!

foto35

Tim kocht een nieuw horloge en voor de lol deed ik hem even om. HAHA! Met de code #holidayohmy krijg je trouwens nog tot 15 januari 15% korting op je bestelling via Danielwellington.com!

foto36

’s Middags deden we een groot deel van de afgedrukte foto’s in lijstjes en die hingen we op. Hoe gezellig ziet dat eruit! Veel foto’s moeten nog een plekje krijgen en van mijn ouders heb ik nog helemaal geen foto’s! Dus pap (pappa leest ieder artikel dat ik publiceer <3), bij deze: stuur me eens een paar leuke alsjeblieft?

Zondag

foto37

Gisteren was echt zo’n laatste vakantiedag-dag. Wij deden de hele dag waar we zin in hadden en Charlie nam het er ook nog maar even van.

foto38

Wel oefende ik ’s middags de double unders. Dat is het fijne aan kamers met hoge plafonds, ik kan gewoon touwtje springen in onze kleedkamer. Ik kan nog geen du’s trouwens, vandaar het oefenen!

foto39

’s Avonds aten we sushi ter afsluiting van de vakantie. Tim prepte daarna zijn eten voor de volgende dag terwijl ik dit artikel schreef.

Vanaf vandaag begint het normale leven weer en eerlijk? Ik kijk er best wel een beetje naar uit. Een gewoon ritme en gewoon weer lekker werken. Ik vond de afgelopen twee weken wel heerlijk en ik heb het idee dat ik best een beetje ben bijgekomen. Fijn! Kom maar op met het nieuwe jaar.

Join the Conversation

 1. Sabrina says:

  Leuke foto’s! Wat gaaf dat je naar Bali gaat zit jaar, jaloers!

 2. Marloes says:

  Mooie nagels heb je,je beet eerst nagels als ik dat op eerdere foto’s goed heb gezien?Knap dat ze er nu zo goed uit zien.

  1. Sabine Author says:

   Haha, klopt ja. Ik heb zo’n mijn periodes. Zo zijn ze maandenlang heel lang en stevig maar ik kan ze ook zo weer zat zijn. Stom.

 3. Susanne says:

  Ik denk dat iedereen dat wel heeft, alles weer ‘normaal’! En die foto van Bali, wow! Ik kan me voorstellen dat je er nu al zo naar uit kijkt!

 4. Margot says:

  Goed bezig met al dat sporten! Ik moet nog weer even in het ritme komen.

 5. Paula says:

  Zie ik nu goed dat je gevulde paprika’s in de crockpot doet? Recept graag……of in elk geval, hoe je het doet :-)

 6. Melissa says:

  Oh wauw wat een mooie volle bloesemtakken heb je daar staan!
  Mag ik zo brutaal zijn om te vragen waar je die vandaan hebt? Ben al tijden opzoek, maar ik vind de kunst takken vaak zo schaars in bloemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close