Week van OMF #13

Op de een of andere manier ben ik altijd van de leg als de week plotseling een dag mist. Vorige week maandag was natuurlijk Tweede Paasdag en die voelde, zoals bijna bij iedereen denk ik, als een tweede zondag. Heerlijk vond ik het. De rest van de week verliep eigenlijk heel relaxt. k kreeg last van opruimwoede, was lekker aan het trainen, had een borrel bij mijn mediabureau en werd helaas in het weekend geveld door een flinke buikpijn. Hierdoor liep het weekend niet helemaal zoals gepland maar ach, shit happens. Tijd voor een nieuwe Week van OMF!

foto1

Tweede Paasdag! Vriendinnetje Annemie kwam gezellig ontbijten dus ik sloofde me iets meer uit voor het paasontbijt dan de dag ervoor. Ik maakte wentelteefjes van suikerbrood met rood fruit, gevulde eitjes, zalmsandwiches, een lekkere fruitsalade, croissantringen van minicroissants (althans, die maakte Tim) en we hadden nog meer kleine lekkere dingen. Heerlijk dat uitgebreid ontbijten. Zouden we eigenlijk vaker moeten doen.

foto2

Zelfs met mijn 25 jaar ben ik nog een draak met mijn haar. Ik gooi het meestal in een staartje of laat het los vallen maar meer kan ik er eigenlijk niet mee. Sommige meiden kunnen er zó’n kunstwerk van maken, dat wil ik ook! Dus ik frummelde die avond wat met mijn haar. Zonder spiegel, zonder voorbeeld. Nog best goed gelukt toch? Wie weet leer ik het nog eens.

foto3

Na de Paasdagen was het gewoon weer tijd om aan het werk te gaan. Ik moest aan de slag voor een campagne en had veel recepten liggen om uit te werken.

foto4

Ook hield ik afgelopen week een gedetailleerd eetdagboek bij voor Tobias. Nu het trainen met mijn knie zo goed gaat wordt het tijd voor een ander doel: nog fitter worden en een zomerlijf creëren. En ja, dan moet er ook iets met voeding gebeuren.

foto5

Rondje met Senna. Oef… ik houd niet zo van deze luchten. 5 minuten later hagelde het onwijs hard. Gelukkig was ik bijna thuis.

foto6

De kickbokstraining bij Tobias, holy shit. Er zitten van die trainingen tussen dat ik thuis rustig nog een uur moet bijkomen voordat ik mezelf onder de douche sleep, haha.

foto7

Aaah, dat is lang geleden! Voor mijn perstrip naar Japan had ik met video’s ook flink vooruitgewerkt maar nu was het toch echt weer tijd om te filmen.

foto8

Foodpost! Biologische jam van Pur Natur in alle smaken. De jam komt uit de Ardennen en wordt gemaakt door een familie die al 30 jaar biologische, ambachtelijke jam maakt. Ze zijn te koop bij Albert Heijn, mocht je nieuwsgierig zijn.

foto9

Mijn handen na flinke trainingen, wat een slagveld. Dat is het nadeel als je veel kookt, veel afwast en veel sport: echte vrouwenhanden zal ik nooit krijgen. Wondjes, krasjes, blauwe en beurse plekken… Gelukkig hoefde ik niemand de hand te schudden afgelopen week, haha.

foto10

Zó’n hekel hieraan: mensen die hun hond niet onder controle houden. Als je hond een keer niet luistert ok, maar om hem nou VIER keer met z’n modderpoten tegen mij aan te laten springen gaat me wel wat ver.

foto11

De berging moest eraan geloven deze week, die puilde intussen weer uit van de spullen.

foto12

TADAAA, múch better. Ondertussen heb ik bij Ikea voorraadpotten besteld die deze week worden geleverd. Dan zijn alle zakjes en pakjes straks ook weg.

foto13

En deze hele tas met spullen ging de deur uit. Ik ben blij dat het weg is; andere mensen zijn blij met de producten.

foto14

Mijn favoriete ontbijtje van de laatste tijd: havermout met een lepel granola en vers fruit, een mok thee of koffie, glas water en nog altijd mijn multivitaminepil.

foto15

Donderdagavond was het tijd voor de jaarlijkse Adfactor borrel! Vorig jaar was ik er niet bij omdat ik toen in Vietnam zat, dus reden genoeg om dit jaar wel te gaan. Op naar Den Haag dus.

Van vrijdagochtend heb ik geen foto’s. Mijn workout bij Tobias was ZO heftig dat ik een paar uur nodig had om uit te hijgen en mijn spieren weer kracht te geven om te douchen, haha. Mocht je overigens geen behoefte hebben aan personal training, Tobias geeft op dinsdagavond een Kettlebell-groepsles. Check zijn site voor meer informatie. Heel leuk, leerzaam én vermoeiend.

foto16

Daarna deed ik wel een rondje Apeldoorn. Ik ging naar de Albert Heijn voor wat boodschappen, kocht bij MediaMarkt Google Chromecast (wat ik echt een dikke vette aanrader vind trouwens, zeker voor €34!), labels en boodschappenbordje bij HEMA, nieuwe producten bij ICI Paris XL en tape bij Decathlon. Altijd fijn, zo’n rondje.

foto17

Daarna lekker een stuk lopen met Senna, het weer was er echt naar. Zij is altijd bekaf en dus rustig de rest van de dag, ik ben lekker een poosje buiten geweest.

foto18

Wij wonen echt in een fijn stukje van Apeldoorn vind ik. Net aan de rand maar toch dichtbij alles, en zulke mooie natuur. Kijk deze zwaan nou broeden. Dat is toch mooi!

foto19

Als avondeten aten we quesadilla’s. Jum jum!

foto20

[insert make-up nieuws] Op aanraden van de meiden van Live Life Gorgeous kocht ik het Dior Lash Serum. Dit serum breng je onder je mascara aan en het zou je wimpers voller en langer maken. HOLY SHIT! Ik was echt flabbergasted door het effect. Kijk nou wat een verschil! Links zonder serum, rechts met. Je begrijpt dat ‘ie aan mijn dagelijkse routine is toegevoegd.

foto21

Dit is ‘em dus. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

foto22

Google Chromecast installeren. Zó ideaal! Je kunt hiermee vanaf je telefoon, tablet, laptop of pc streamen naar de televisie. Als je iemand een YouTube-filmpje wilt laten zien kun je dat dus via de televisie doen. Al veel gebruikt dit weekend, heel fijn.

foto23

Zondag zou ik met mijn foodievriendinnen gaan koken bij Miljuschka en de pulled pork die ik zou maken maakte ik zaterdag alvast. Uiteindelijk was Tim degenen die er gisteren van mocht eten.

foto24

Tim was weg, ik ging shoppen met mijn ouders bij Aro. Ik had echt wat lenteproof kleding nodig. En dik geslaagd, zo fijn!

foto25

En toen viel het avondeten verschrikkelijk slecht. Buikpijn, slapjes, misselijk. Bleh. Lekker op de bank dus ’s avonds. We keken The Revenant. Vond hem helaas niet zo goed. Zwaar overrated als je het mij vraagt…

foto26

Gisteren ging het nog niet veel beter. Mijn foodie kooksessie en etentje ging dus niet door (shitterdeshitshit) maar ik wilde toch het huishouden doen en opruimen. Ik zei toch dat ik opruimwoede had afgelopen week? Onze kistjeskast moest eraan geloven. Ik krijg trouwens nog regelmatig de vraag waar we hem vandaan hebben, maar Tim heeft hem zelf gemaakt. Van oude veilingkratjes. Overigens maakte ik deze foto halverwege het opruimproces dus hier zag het er nog niet zo dramatisch uit, haha.

foto27

Véél beter.

foto28

Het beste medicijn tegen iedere kwaal: versgemaakte kippensoep. Ik maakte de bouillon ook zelf, maar mijn Creuset bleek toch iets te klein, oops. Dan maar bouillon trekken in twee pannen.

foto29

De rest van de dag hing op de bank en keek ik Gossip Girl. En ik at een kommetje kippensoep dus. Die waanzinnig lekker is geworden.

As we speak rommelt mijn buik nog steeds en leef ik vandaag nog steeds op kippensoep. Blegh. Het is de bedoeling om vanavond te gaan trainen maar daarvoor moet ik iets sterker op mijn benen staan dan nu. Hopelijk gaat het over een paar uur een stukje beter.

Deze week is gelukkig best rustig! Ik heb donderdag een etentje met Liselotte van Culy gepland staan en zaterdag eten we bij oma, maar de rest van de week werk ik gewoon thuis. Ook wel eens lekker!

Fijne werkweek! x

Join the Conversation

 1. Wat super goed dat je al het eten wat over is ook weggeeft er zitten zeker lekkere en handige dingen tussen! En die boekenkast met kratjes wauw super mooi.
  Liefs

 2. Een chromecast is inderdaad zo’n héérlijk ding! Leuke diary weer :) X

 3. Margot says:

  Wat een lekker weekje maar vervelend dat je je niet zo lekker voelde. Hopelijk gaat het inmiddels weer wat beter!

 4. Vivian {Stay Alive and Cooking} says:

  Wowww wat een week! Ik ken het, mensen die hun hond tegen je aan laten springen en dan nog zeggen “hij doet niks hoor!”… Eh, oke. Lekker veel voor elkaar gekregen geloof ik, en ook nog veel leuke dingen gedaan!

 5. Joyce says:

  Oh ik kan ook helemaal niks met mijn haar, daarom ook maar een bob genomen haha!

  Beterschap!

 6. Jeetje wat ben je druk geweest!
  Hopen dat je darmen zich snel weer gedragen zoals t hoort.
  Ik heb ook pds en it sucks!!!

 7. Jaimyskitchen says:

  Ah, hopelijk voel je je wat beter!

  Lekker kippensoepje ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close