Week van OMF #15-2022

Hè hè jongens. Hoe leuk ik die feestdagen ook altijd vind, ik ben altijd blij dat ze weer voorbij zijn. Met name op werkgebied bedoel ik dan. Het zijn toch altijd weken die anders zijn dan anders. Hoewel afgelopen week rustiger zou moeten zijn, was dat achteraf totaal niet het geval. Ik had alsnog een paar deadlines, een examen (die ik spoiler alert niet heb gehaald) en aan het eind van de week was ik er echt even klaar mee. Ik heb mezelf dan ook drie compleet vrije dagen zonder werk en studie gegund en daar geniet ik momenteel nog even heel erg van.

IMG 8416

Maandag

Een beetje opgekalefaterd installeerde ik mezelf weer op kantoor. De keelontsteking en gezwollen amandelen waren nog steeds daar, maar duty called dus huppakee.

IMG 8418

Ik ging aan de slag voor twee klanten en zat de rest van de dag achter mijn pc te werken.

IMG 8428

Mooi contrast: tevreden met het halen van de deadlines en het feit dat ik netjes aan de studie was maandagavond. Maar wel in een ontploft huis met een step middenin de woonkamer en een papieren zak op tafel die ABSOLUUT niet weggegooid mocht worden van Cody. Hahahaha. Dat is het echte leven mensen.

IMG 8429

Dinsdag

De dinsdag begon ik bij de huisarts. Twee keelontstekingen in vier weken is niet normaal en mijn keelamandelen waren zo gezwollen dat ik bijna niet kon slikken.

IMG 8431

Met een antibioticakuur van zeven dagen ging ik de deur uit. Op naar kantoor waar ik weer aan de slag ging voor een klant! Ik maakte vier recepten met Zwitserse kazen, yummm.

IMG 8429 IMG 8432

Het nieuwe kookboek van Jadis plofte ook op mijn deurmat. Voor Siciliaanse recepten en in ieder recept wordt citroen gebruikt. Heel benieuwd naar.

IMG 8433

Het was EINDELIJK echt lente en nadat ik Vic had opgehaald van school en we samen langs de apotheek gingen, trakteerde ik hem (en mezelf) op een lekker ijsje.

IMG 8441

Eenmaal thuis gauw eten koken, eten en door naar karateles.

IMG 8442

Eeeennnn weer aan de studie ’s avonds.

IMG 8443

Woensdag

Woensdagochtend moest ik heel even langs kantoor om wat op te halen en OEPS, hallo muizen in de kast. Daar moet ik even iets aan doen.

IMG 8446

Ik nam ook uitgebreid de tijd om met mijn kleinste op de bank te hangen en Buurman & Buurman te kijken. Altijd handje vasthouden.

IMG 8462

Wordt het al saai? Ik studeerde iedere dag deze week…

IMG 8471

Donderdag

Donderdagmiddag stond mijn examen gepland dus in plaats van te werken studeerde ik de rest van de dag nog. Het mocht helaas niet baten. Dat lag al een beetje in de lijn der verwachting gezien ervaringen van anderen met dit tentamen en helaas zakte ik met één fout teveel. Zo snel mogelijk herkansen dus.

IMG 8481

Still going strong met de antibiotica ook.

IMG 8484

Vrijdag

Normaal gesproken studeer ik natuurlijk op vrijdag, maar ik vond het wel even genoeg wat dat betreft. Bovendien moest ik de gemiste werkdag van donderdag gewoon inhalen en dus zat ik de hele dag aan de eettafel achter mijn laptop. Ik begon met een digitale meeting, ging tussendoor met Senna naar de dierenarts en was vooral heel veel to-do’s aan het wegstrepen.

IMG 8498

En toen ging de bel. De bezorger kwam deze mega mand brengen.

IMG 8501

En die zat vol lekkere koekjes van Verkade…

IMG 8500

… en prachtig servies van HK living. Wat een verwennerij weer, tjeetje.

IMG 8511

Maar daar bleef het niet bij! In de avond kreeg ik ook nog eens een gigantische doos baklava bezorgd van Serifoglu. Nou echt hoor mensen. Doe jezelf een plezier en bestel eens wat daar want booohhh. ZO LEKKER.

 

IMG 8516Weekend

Ons lange paasweekend begon op zaterdag met het schilderen van eieren. Deed ik vroeger ook altijd, zo leuk.

IMG 8519

Tim was de hort op dus ik stapte met de kinderen op de fiets om naar het winkelcentrum te gaan. Daar zou namelijk een ‘paasfestijn’ zijn, compleet met draaimolen, de paashaas, een ballonkunstenaar etc. Was een groot succes!

IMG 8523

We kwamen een vriendin met haar twee jongens tegen en met z’n allen gingen we vis en een ijsje eten.

IMG 8527

De rest van de dag lekker in de zon met een wijntje. GENIETEN dit mooie weer!

IMG 8531

Gisteren begon uiteraard met een paasontbijtje.

IMG 8534

En daarna ging ik met mijn moeder wandelen. Vaste prik op zondag en Eerste Paasdag is daar geen uitzondering op. Het was zo heerlijk in het bos en we werden ook nog eens getrakteerd op dit mooie uitzicht.

IMG 8537

Vervolgens dook ik de tuin in om de stoep schoon te spuiten en onkruid te wieden. Na het douchen en Cody’s slaap stapten we op de fiets naar SOAP; het stadstrand hier in Apeldoorn. Ze hadden er Beers & Food Lovers en gezien het mooie weer dachten we hoppakee. Cody speelde in het zand, Vic op het springkussen en wij dronken biertjes. Perfect!

Aankomende week duik ik de keuken weer in want ik moet hard aan de slag voor de recepten in mei. Maar vandaag doen we nog even rustig aan. Paaseitjes zoeken en bij mijn ouders eten en tussentijds vooral zo min mogelijk, haha. Morgen duik ik mijn agenda wel weer in.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close