De week van OMF #28

Iedere week ben ik aan het bedenken wat ik als intro kan typen bij De week van OMF en zekere deze weken lijkt het allemaal een beetje van hetzelfde te zijn. Fysio, thuiswerken, een beetje uitrusten in de zon als ik mezelf weer iets te ver gepusht heb en lekker eten. En ik moet eerlijk bekennen dat dit ook de afgelopen week weer allemaal het geval was. Hoewel de plannen van woensdagavond even wat in de war werden geschopt hebben we alsnog een vrij rustige/fijne week achter de rug met een fijn weekend als afsluiter. Je ziet het wederom op deze maandagochtend in De week van OMF!

Maandag

foto 1Tot mijn grote spijt moet ik bekennen dat ik maandag nauwelijks foto’s heb gemaakt. Ik begon er pas mee bij de lunch en ook de rest van de dag was het niet veel soeps, ik was gewoon lekker aan het werk! Ik lunchte in ieder geval met zoetzure wokgroenten met een beetje sesamzaad.

foto 2Omdat het mooi weer was laadde ik Senna in de auto en reden we naar het bos, ze vindt het steeds leuker daar!

foto 3’s Avonds kookte ik voor Koken met Aanbiedingen en stuurde ik diezelfde avond de receptuur en de foto nog in. Wel een uitdaging hoor, last-minute met een beperkt aantal ingrediënten een budgetvriendelijk én internationaal georiënteerd gerecht op tafel zetten. Ook erg leuk!

Dinsdag

foto 4Dinsdagochtend ging ik naar de fysio en werkte ik. Vervolgens hielp ik pappa met zijn laptop en kreeg ik een zak Indonesische snacks van mamma mee die zij weer had gekregen van een collega. KIJK WAT EEN BERG! Ik weet niet eens wat het allemaal is, maar jullie tips op Instagram waren heel nuttig. Dankjulliewel!

foto 5Jaa, mijn eerste recept staat in de Koken met Aanbiedingen app! Met een leuke typo in de titel haha, dit is gelukkig vrij snel weer aangepast.

foto 16Charlie vond haar plekje in mijn papiermand, ah well..

’s Avonds keek ik de wedstrijd Brazilië – Duitsland. WOW wat een afgang voor Brazilië en wat een heerlijke wedstrijd om te zien.

Woensdag

foto 17Moe en een pijnlijke knie, ik bleef woensdag nog even iets langer (lees: 30 minuten) in bed liggen. Eenmaal wakker ging ik aan de slag met het maken van een eetplanning en boodschappenlijst.

foto 18Wat een shitweer… Senna vond het helemaal niet leuk buiten en deed uit protest ook gewoon niets tijdens het lopen.

foto 15Tim had een middag vrij en maakte een waanzinnig lekkere lunch: een broodje ossenworst. NOM! Recept volgt nog.

foto 19’s Middags werkte ik nog wat verder terwijl Tim de deur uitging.

foto 6Hoewel we eigenlijk naar The Lord of the Rings in Concert zouden gaan (nog voor Tim zijn verjaardag) ging dit helaas niet door in verband met een vervroegde aanvangstijd en de wedstrijd van het Nederlands Elftal. Gelukkig krijgen we het geld van de tickets helemaal terug en gaan we binnenkort nog wel iets anders doen. ’s Avonds keken we de wedstrijd van Oranje in de stad, hier maak ik verder geen woorden meer aan vuil ;) De wedstrijd ging gepaard met water in plaats van bier deze keer.

Donderdag

foto 7Na een korte nacht sliep ik donderdag uit. Daarna aan het werk, video’s editten, mails beantwoorden en wat artikelen typen. de rest van de dag deed ik erg rustig aan, knie en hoofd werkte beiden niet mee. Ik lunchte met yoghurt, dit is toch het allerlekkerst om het direct uit de bak te doen?

foto 8En ook ik moest er toch echt een keer aan geloven, ik ben begonnen aan The Fault in Our Stars. Ik heb het boek al maanden, maar moet het nu toch echt uitlezen. Anders mag ik niet met Nanda mee naar de bioscoop ;)

foto 9’s Avonds gingen we shoppen voor een motorhelm! Tim (en ik ook) wilde zo graag dat ik ook achterop de motor mee kan, maar daar heb ik wel een helm voor nodig. Uiteindelijk kocht ik deze, stoer ding he? Overigens verrekte ik tijdens het passen mijn nek, JEMIG en HARD! Ik heb er donderdagnacht nauwelijks van geslapen omdat ik m’n hoofd niet gedraaid kreeg, #annoyed.

foto 10We wilden de helm wel even uitproberen en dus sprong ik achterop de motor. Met dit als resultaat. we kwamen in een HOOSBUI terecht en waren nat tot op het bot. Ter illustratie: ik droeg een lichtgrijze broek. Dat ‘ie op deze foto bijna zwart is zegt genoeg?

’s Avonds na het douchen keken we Grey’s Anatomy. We zijn weer begonnen bij de allereerste aflevering.

Vrijdag

foto 11Rise and shine! Eindelijk doe ik bij de fysio wat meer sportieve activiteiten en daarom kon na weken mijn sportkleding weer eens uit de kast gehaald worden. Overigens maakte de fysio (die ook manueel therapeut is, thank god) mijn nek ook weer los. Er was tijdens het verreken een wervel vast gaan zitten.

foto 12Eenmaal thuis ging ik lekker aan het werk met het schrijven van artikelen.

foto 13Outfit of the day: een maxi-rok die hier helaas niet zo goed uit de verf komt en een eenvoudig hemdje. Lekker zomers.

foto 14Oh yeeesss, blijer kon je me niet krijgen hoor! Degenen die Spaans kunnen zullen al kunnen lezen wat er in deze doos zat, voor de anderen: je zult hem binnenkort in diverse video’s voorbij zien komen.

foto 20Ook kwam er een waanzinnig leuk pakket van Bertolli binnen, compleet met Italiaans tafelkleed, pastaborden en nog veel meer benodigdheden voor een geslaagd diner. Heel leuk.

foto 21Deze tijgerbalsem was mijn favoriete vriendje vrijdag, een stijve nek… Wie verzint het.

Zaterdag

foto 22Zoals iedere zaterdagochtend: op naar de markt! Bij V&D kocht ik even gauw een nieuwe zonnebril, het werd dit rosé gouden exemplaar, ik vind hem zo tof!

foto 23Bij de Albert Heijn scoorde ik deze Milka reep, WOW waarom wist ik nog niet eerder dat ‘ie bestond? Zo lekker! Doe me denken aan mijn favoriete chocoladereep: Rittersport biscuit.

foto 24High five!

foto 25’s Middags gingen we naar de verjaardag van mijn schoonmoeder. Smullen van een lactose-vrij taartje. Meringe met fruit.

foto 26’s Avonds was het nog zulk mooi weer en dus sprongen wij nog even op de motor. Ik vind het zo tof om achterop te zitten, ik wil het nu ook zelf leren..

foto 27Uiteraard keken we de troostfinale van het Nederlands elftal nog wel even.

Zondag

foto 28Gisteren maakte ik gewoon geen foto’s, op een foto van mijn lunch na. Excusez! De dag was dan ook niet zo boeiend. We sliepen uit, deden het huishouden, relaxten een beetje, liepen met Senna, keken Grey’s, zaten wat achter de computer en dat was het! Ik lunchte wel met een lekkere sandwich: mayonaise, kipfilet, kaas, tomaat, rucola en curry.

En dat was weer een weekje thuis, ik ben er nu wel een beetje klaar mee. Gelukkig heb ik aankomende week genoeg dingen te doen en vertrek ik volgende week voor het eerst weer op een perstrip van drie dagen naar Noorwegen. Ik kijk er zo naar uit. Hopelijk zit het weer ook deze week mee en kan ik in de tuin nog wat werk verrichten. We’ll see!

Fijne week!

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Leuk om te zien weer en veel plezier tijdens de perstrip!

 2. Tamara says:

  Ziet er uit als een leuk weekje! Leuk hè, achterop de motor. Mijn vriend heeft ook een motor en ga regelmatig met hem de weg op. Ik draag alleen wel volledig een motorpak.Ik durf niet achterop met een spijkerbroekje! Ook al racet mijn vriend niet hoor. Het geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Ben nu zelf druk aan het sparen om ook mijn motorrijbewijs te halen.

  1. Sabine Author says:

   Jaaa, ik wil ooook!

 3. Sabrina says:

  Leuke foto’s! Ik heb de Fault in Our Stars ook net uitgelezen en ik ga binnenkort naar de film! (:

 4. Jildou says:

  Ik zit ook altijd bij mijn Vriend achterop. Ik vind het heerlijk, maar moet je ook geen motorpak aan in verband met veiligheid? Het zit niet heel erg lekker, maar wel een stuk veiliger dan in een spijkerbroek

  1. Sabine Author says:

   Een motorpak is zeker veiliger en ik zou dat ook dragen wanneer we echt een stuk gaan rijden. Nu blijven we eigenlijk binnen de bebouwde kom en zijn we niet heel lang weg, dan vind ik het niet zo erg :)

 5. Hester says:

  Vandaag The Fault In Our Stars gezien, doorlezen jij want die film moet je echt zo snel mogelijk zien! Love(d) it. Achterop de motor (in mijn geval bij mijn vader) vind ik ook superleuk, maar uhh had je geen leren pak aan dan? Of was je daaronder nog nat geworden? Je nek verrekken is alleen echt zó pijnlijk haha. Manuele therapeuten zijn dan weer minder erg (vind ik), ik mag morgenochtend weer. ;) En tot slot: ik heb me blind gestaard op de typo in de titel van je gerecht voor de AH app maar kan ‘m écht niet vinden haha!

  1. Hester says:

   (Oh ik lees net je antwoord al over het leren pak :))

  2. Sabine Author says:

   Hahaha! Er staat schoolvis, maar dat bestaat niet. Moet scholfilet zijn ;)

 6. Wooow wat een leuk shirtje! today’s outfit! waar heb je die vandaan? als ik vragen mag…

  1. Sabine Author says:

   Thanks! Die is al even oud, ik geloof dat ik ‘em bij H&M heb gekocht.

 7. Elsbet | La Vie Pure says:

  Die snacks zien er erg lekker uit!

 8. Nathalie says:

  Je recept voor de Aanbiedingen app ziet er weer lekker uit! Leuke uitdaging lijkt me om er iedere keer weer wat van te maken. Ik vind het echt een leuke app en heb al wat recepten als favoriet staan!

 9. Roxanne says:

  Oeh, die Indonesische snacks, wat veel. Lijkt me wel interessant om te proberen.
  Die foto van Senna, wat lijkt ze daar stiekem toch wel op onze Cody ;)

 10. sanne says:

  Leuke week en veel plezier in Noorwegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close