Week van OMF #37-2019

De week waar ik de afgelopen maanden al naar uit had gekeken was er dan eindelijk: ik filmde de aller-, allerlaatste video voor mijn zwangerschapsverlof. Wat een genot was het om mijn studiolampen weer op te kunnen ruimen, eindelijk weer een opgeruimde en overzichtelijke kookstudio. Verder mocht ik na drie weken bij de garage ook mijn eigen auto weer ophalen (YES!) en bezocht ik Deventer op uitnodiging van de VVV. Een super leuke week was het!

foto5

Maandag

De dag begon maandag met een fotosessie van Vic. Hij pikt tegenwoordig regelmatig mijn telefoon in ’s ochtends om foto’s te maken. “LACHEN PAPA, LACHEN MAMA!”. En dit komt er dan uit, haha.

foto7 2

Op naar kantoor om de laatste video te filmen en nog wat recepten in opdracht te maken. Uiteraard filmde ik een video voor mijn nieuwe cheesecakebakmix: Speculaas-Karamel.

foto6

Ook maakte ik vast een nieuw WW-proof recept want na mijn bevalling ga ik gewoon weer beginnen met het programma. Het werd trouwens een WW-proof carrotcake die super lekker was! Recept komt pas in januari online.

foto4 2

Foodpost op kantoor: het nieuwe en alweer 8e boek van Chicks Love Food. Die meiden zijn zo aan het beuken met kookboeken en ze geven ze tegenwoordig volledig in eigen beheer uit. Echt heel knap.

foto3 2

Deze lampen konden ein-de-lijk worden opgeruimd maandagmiddag, zálig.

foto2 2

’s Avonds thuis zat ik weer eens gelukkig te wezen met ons huis. We wonen er nu anderhalf jaar en ik denk dat ik zeker iedere week nog een realisatiemoment heb, hoe fijn het huis is en hoe lekker we er wonen.

foto1 2

Dinsdag

Een hele ochtend achter de pc resulteerde in een flink aantal video’s editen. Het is een ding om alle video’s te filmen voor mijn verlof, ze moeten ook allemaal nog bewerkt en ingepland worden – een volgende klus.

foto13 2

’s Middags had ik een afspraak met Homemade, de producten van mijn bakmixen. Ze namen even een nieuwe voorraad voor me mee, haha.

foto12 2

Woensdag

Omdat ik donderdag en vrijdag de hele dag op pad zou zijn en dat voor mijn bekken momenteel best zwaar is, deed ik het woensdag op mamadag lekker rustig aan. Na een opruim- en huishoudwoede dook ik lekker naast Vic op de bank om tv te kijken.

foto11 2

’s Middags kon ik EINDELIJK mijn eigen auto weer ophalen, zo ontzettend fijn. Ik heb ‘m drie weken moeten missen, foei.

foto10 2

Deze foto appte ik naar mijn vader toen hij me een berichtje stuurde dat ze ‘bij hun favoriete restaurant zaten’ (op hun vakantie-adres). Je hebt werkpaarden en luxepaarden ;-)

foto9 2

Van My Coconut Bowls kreeg ik een prachtige kom en bestekset thuisgestuurd, gemaakt van kokosnoten. Zo mooi! Mocht je dit ook interessant vinden, met de code SABINE15 ontvang je 15% korting op je bestelling.

foto8 2

Donderdag

De dag startte donderdag wederom met een fotosessie door Vic. Hij is vooral gecharmeerd van zijn eigen pyjamabroek merk ik.

foto19 2

Nadat ik Vic had weggebracht naar de gastouder parkeerde ik mijn auto en pakte ik te trein naar Deventer! Ik was uitgenodigd door VVV Deventer om de stad te ontdekken en mocht slapen in het prachtig nieuwe Hotel Finch. In een uitgebreide stadsgids neem ik jullie binnenkort mee, dus ik deel niet al teveel foto’s in dit weekoverzicht.

foto18

foto18

Van Tim kreeg ik een appje dat tot 12 november de nieuwe Disney + streamingdienst gratis te proberen is. YES, zo fijn en leuk!

foto17 2

Tussen alle bedrijven door werkte ik op mijn privébalkonnetje in het hotel. Wat een mazzel hebben we gehad met het weer!

foto16 2

Het nadeel van bekkenpijn (tijdens een zwangerschap): je merkt het niet direct als je te ver gaat. Pas als je een poosje hebt gezeten of gaat liggen krijg je er last van met als resultaat dat ik ’s avonds eigenlijk niet meer kon bewegen en omdraaien in bed de horror was. Wel heb ik extreem genoten van het heerlijke hotelbed en de knisperende lakens, wat een verwennerij!

foto15 2

Vrijdag

Omdat ik altijd zo dol ben op het hotel beddengoed en de dekens bij Hotel Finch fantástisch vond, maakte ik even een foto van de labels, haha.

foto14 2

Daarna: rustig ontbijten. Altijd als ik een nachtje weg ben realiseer ik me hoe zeldzaam dit is geworden sinds we een kind hebben. Ik genoot er dan ook extra van en nam heerlijk mijn boek mee naar beneden. Na het ontbijt werkte ik in de lobby en daarna ging ik weer op pad!

foto20 2

Ik had zo’n mazzel met het weer donderdag en vrijdag! Het was echt perfect om alle hotspots buiten op hun terrassen te ontdekken. Ideaal.

foto21 2

Weekend

Dit weekend deden we rustig aan, donderdag en vrijdag waren voor mijn zwangere lijf al druk zat dus geen grote plannen! Ik wipte langs het huis van mijn ouders om de post te sorteren, deed (samen met Vic en Tim) het huishouden en genoot vooral even van het niets doen. Gisteren spendeerde ik zelfs de héle dag in badjas, dat is voor mij echt uniek haha.

Aankomende week werk ik voornamelijk vanuit huis, ze komen namelijk eindelijk(!) een tweede toilet installeren in onze badkamer. Zeker nu ik in verwachting ben en vaak naar het toilet moet ’s nachts, is het een crime om van de trap af te moeten waggelen. Verder staan er een aantal privé-afspraken op de planning: vandaag moet ik naar de verloskundige voor een extra echo, morgen haal ik mijn ouders weer op van Schiphol, donderdag moet ik naar de bekkenfysio en vrijdag werk ik een paar uur met Viv om het e.e.a. door te nemen voor mijn verlof. Genoeg te doen deze week en ik heb er zin in!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Vivian says:

    Leuk overzicht weer!
    Ik heb helaas de Speculaas-Karamel cheesecakebakmix nog niet kunnen bemachtigen, maar ik moét deze gewoon proberen :-), lijkt me zo lekker!
    Verder ben ik ook benieuwd naar de WW proof carrot cake; jammer dat het pas over een hele tijd online komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close