Viv’s Eetoverzicht week 37/2019

Ik moet zeggen dat ik een bijzonder makkelijke eetweek achter de rug heb. Makkelijk als in; ik heb niet vaak hoeven koken en makkelijk als in; het was erg simpel en niet bepaald gezond (maar wel lekker). Het totale aantal keer dát ik gekookt heb, is denk ik maximaal drie. Boodschappen haalde ik maandagavond dan ook niet teveel in huis. Voor Tobias kocht ik op zijn verzoek verse roerbakgroenten (zijn versie van snel en gezond eten) want zelf was ik twee dagen in Berlijn waardoor ik niet echt een eetplanning inzette. Gisteravond sloten we onze eetweek af met een verjaardagsetentje buiten de deur.

Foto 08 09 19 17 51 15

Zondag

Zin om te koken? Hadden we totaal niet. Wat dan wel? Wisten we ook niet. Eerst wilden we patat halen, maar toen kregen we zin in nacho’s. En pizza. En toastjes. Dus het werd een (deze term is door Sabine bedacht) ‘snackdiner’.

Foto 09 09 19 18 18 14

Maandag

Maandag kookte ik wel en dat werd een bordje hele lekkere mosterd-bloemkool en aardappelpartjes uit de oven.

Foto 11 09 19 13 52 24

Dinsdag & Woensdag

Ik was dinsdag en woensdag voor mijn werk in Berlijn en dinsdagavond aten we bij een verstopte Japanner waar we erg lekker aten maar waar ik vergat een foto te maken van de lekkere noodles met paddenstoelen, gegrilde tonijn en meer. Woensdag aten we in de middag bovenstaande curryworst met patat. In de avond zaten we in de trein terug en omdat we op de heenweg constateerden dat de ‘restauratie-wagon’ nou niet bepaald het lekkerste eten serveert, aten we wat nootjes, chipjes en meer van dat. Thuis at ik nog een boterham met pindakaas ;-)

Foto 12 09 19 17 42 19

Donderdag

Yes, deze had ik al even op mijn planning staan. Lekker en lekker snel gemaakt ook; pizza uit de pan met tomaat, tonijn, geitenkaas, rucola en honing.

Foto 13 09 19 19 49 51

Vrijdag

Ik bakte vrijdag vijf taarten voor een festival dat door een vriendin van me georganiseerd werd. Aan het begin van de avond waren ze klaar (mede door de hulp van een andere vriendin) en ik had helemaal geen zin meer om te koken. Ik had wel even genoeg keuken gezien. Maar toch had ik zin in die gehaktschotel met zoete aardappel dus ik besloot het wel te maken.

Foto 14 09 19 18 52 52

Foto 14 09 19 19 21 32

Zaterdag

Niet de beste foto’s zoals je ziet want het licht was niet optimaal waardoor mijn eigen schaduw er telkens op stond. In ieder geval; we aten met zwager en schoonzus bij Jackies hier in Deventer. Dat was nog een (heel leuk) cadeau voor onze verjaardagen. Ik at peking eend vooraf, en als hoofdgerecht een zoete aardappel burger. Was erg lekker!

Voor vandaag heb ik nog niets gepland, we zien het wel. Voor de rest van de week ga ik nog een planning maken.

Fijne zondag!

 

Join the Conversation

  1. Mariëlle says:

    Die mosterd-bloemkool klinkt goed! Heb je een receptje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close