Viv’s Eetoverzicht week 19/2019

We hebben weer een lekkere eetweek achter de rug met veel verschillende dingen op ons bord. Ik plande vorige week zondag al wat we zouden eten voor de hele week (ongeveer dan, het is nooit exact hoe ik het bedacht had) en daar deed ik begin van de week ook de nodige boodschappen voor. Veel was het niet geloof ik, ik had nog wel het een en ander dus ik haalde alleen wat verse ingrediënten in huis. Zondag begon in ieder geval met een kliekje, lekker makkelijk. Zoals dat op zondag ook erg lekker kan zijn. Voor de rest van de week kookte ik iedere dag wel en gisteren sloten we de week af met een heel gezellig etentje bij een Balinees restaurant op ongeveer 50 stappen van ons huis vandaan. Waren we nog nooit geweest, schande. Want het was heerlijk.

Eetoverzicht Vivian week19 1

Zondag

Ik had nog een aardige hoeveelheid van een aardappelschotel in de koelkast staan dus we besloten dit op te maken. Ik wil liever niets weggooien en invriezen had ik eerder moeten doen.

Eetoverzicht Vivian week19 2

Maandag

Ik had hier zin in, lang niet gegeten ook. Aardappelpartjes uit de oven met rozemarijn en erbij een simpele salade van rucola, eigengemaakte pesto, mozzarella en tomaat.

Eetoverzicht Vivian week19 3

Dinsdag

Een aardig vol bord, met een salade van zoete aardappel, rucola melange, walnoten, gebakken spek en parmezaan.

Eetoverzicht Vivian week19 4

Woensdag

Ik deed dinsdag verstandig en verdubbelde de zoete aardappel en spek portie die ik in de oven schoof. Daarmee had ik direct de basis voor mijn avondmaaltijd voor de woensdag al klaar. Hoefde ik alleen nog maar een eitje te koken (vergat ik), en er makreel en dillymayo aan toe te voegen.

Eetoverzicht Vivian week19 5

Donderdag

Ik maakte een Italiaanse shakshuka met courgette, zongedroogde tomaatjes, kaas en wat kruiden. En ei uiteraard. Er kon nog rijst of brood bij maar dat vond ik teveel. Hier had ik genoeg aan. Tobias at het wel met brood.

Eetoverzicht Vivian week19 6

Vrijdag

Ik at vrijdag alleen en had helemaaaaal geen zin om het huis nog uit te gaan om alles te halen voor een poké bowl, waar ik eigenlijk zin in had. Ik flanste in plaats daarvan een pasta in elkaar met een paprikasausje (zelfgemaakt), olijven en feta.

Eetoverzicht Vivian week19 7

Zaterdag

We aten gisteren bij een Balinees restaurant met vrienden en we lieten de hele tafel volzetten met allerlei lekkers (vooral de satéétjes waren favoriet). Van niet pittig tot aan heel pittig. Alles was heerlijk. En het was gezellig. Nog belangrijker.

Voor de komende week ga ik nog een planning maken. Boodschappen doe ik later in de week denk ik, vandaag genoeg leuke dingen te doen.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close