Sab’s Eetoverzicht week 19/2019

Je hebt het bijna niet kunnen missen, op het moment dat ik dit typ zit ik op mijn hotelbed in Boston! Stiekem hoop ik dat dit artikel op tijd online staat morgenochtend (vandaag als jullie dit lezen), want ik heb eerder problemen gehad met het inplannen van artikelen vanuit het buitenland. Mocht mijn eetoverzicht later online zijn gekomen dan 07:00 uur, sorry!

Afgelopen eetweek is in feite in twee delen verdeeld: tot en met woensdag at ik nog thuis; vanaf donderdag in Boston. In verband met mijn verjaardag op zondag waren er nog maar drie echte dagen om te koken en dat waren er te weinig om echt weekboodschappen voor te doen. We besloten per dag dus een beetje wat we gingen eten en ik liet eigenlijk Tim grotendeels kiezen.

zondag 1

Zondag

Zoals ik al zei was ik vorige week jarig. Aangezien we de dag ervoor al uit eten waren geweest, hoefde dat van mij op zondag niet zo nodig. Bovendien was Vic ziek en was thuisblijven ook voor hem de beste optie. We bestelden dus iets. Tim had zin in spareribs, ik in pokébowl dus voor het eerst ooit bestelden we bij twee verschillende partijen. Het eten werd 5 minuten na elkaar bezorgd, hoe ideaal!

maandag 1

Maandag

Toen ik Tim vroeg wat hij deze week wilde eten kreeg ik ‘old school gebakken aardappeltjes’ te horen. Dat was inderdaad alweer een poos geleden dus ik vond het een goed idee. Ik ging op zoek naar Boomstammetjes (het vlees) voor erbij maar die kon ik helaas niet vinden. Uiteindelijk werden het kip cordon bleus en doperwtjes.

dinsdag 1

Dinsdag

Ineens had ik veel zin in tomatensoep (mix uit een pakje) met flink veel vermicelli en gehaktballetjes. Omdat ik het vermoeden had dat mijn beide mannen het lekker zouden vinden, maakte ik er simpele broodjes hamburger bij. Ik kocht burgers die omwikkeld waren met spek. Gebakken uitjes erop, mayonaise, ketchup en klaar!

woensdag 1

Woensdag

Het eten voor woensdag moest nog bepaald worden en Tim zei tijdens het ontbijt woensdagochtend: “Ik heb zin in die ouderwetse macaroni met smac, maar ook in jouw gehaktballen. Duuuuss… kunnen we de macaroni met smac én gehaktballetjes eten?”. Nu moet je begrijpen dat Tim nooit zin in heeft in deze macaroni, terwijl ik hem heel lekker vind, en dus ging ik direct akkoord. De gehaktballetjes viste ik er uiteindelijk uit, ik vind dat toch een beetje afbreuk doen aan deze macaroni, haha.

donderdag1

donderdag2

Donderdag

Op naar Boston! Wat ik hier allemaal heb gegeten ga je in Foodie in Boston nog voorbij zien komen natuurlijk, maar ik trapte mijn eetdagen af in Chinatown, om de hoek van mijn hotel. Ik bestelde dumplings en noedels met kip en groenten. De porties bleken enórm te zijn maar gelukkig konden leftovers mee naar huis.

vrijdag1

vrijdag2

Vrijdag

Ik sloeg het avondeten op vrijdag stiekem over. Ik had totaal geen trek namelijk en bezocht een show van Blue Man Group in de avond. Ik lunchte echter laat en gelukkig kon ik daar prima op teren. Bij P.F. Changs bestelde ik wonton soep en tempura calamaris met babyspinazie, paprika, wortel en een dip van sriracha en honing. Erg lekker!

zaterdag 1

Zaterdag

Even geen Aziatisch op zaterdag, haha. Ik besloot lekker een avondje in mijn hotelkamer te blijven, het voordeel van alleen op reis zijn: niemand heeft hier ‘last’ van. Ik haalde een pizzaatje bij mij om de hoek en at deze met de tv aan op mijn bed op. Lekker hoor.

Vandaag en morgen eet ik nog in Boston, dinsdag ben ik weer thuis. Ik heb nog geen seconde nagedacht over wat we allemaal gaan eten aankomende week, maar aangezien ik dinsdag nog vrij ben en woensdag mamadag heb – gaat dat gauw genoeg komen. We hebben een wat gekke week voor de boeg. Woensdagavond is Tim er niet; vrijdagavond ben ik er niet en zaterdagavond zijn we met het hele gezin in Amsterdam. Ik gok dan ook maar zo dat er weinig bijzonders op tafel wordt getoverd aankomende week, maar ok – dat pakken we volgende week wel weer op haha!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close