Viv’s Eetoverzicht #13-2021

Ik vertelde vorige week enthousiast dat ik weer een bestelling bij Picnic ging doen en dat ik dat zo ideaal vind. Vind ik nog steeds. Maar wat ik even vergeten was is dat ik wel op tijd moet bestellen, anders heb je je boodschappen gewoon twee dagen later in huis dan gepland. En daar heb je dan in je eetplanning natuurlijk geen rekening mee gehouden. Gevolg: ik heb nu alles nog in huis voor een gerecht wat ik de afgelopen week heb gemaakt, maar waar ik dus toch nog even zelf voor naar de supermarkt moest. Shit could be worse, laten we wel wezen. Maar dat betekent dus wel dat ik de komende week nog een keer dat gerecht eet. Voor de rest van de week was het weer een paar keer voor twee dagen koken omdat dat wel lekker handig was, en we bestelden zondagavond weer eens iets. Had even helemaal geen zin om te koken. Gebeurt soms als je zwanger, en dus een beetje moe bent ;-)

Eetoverzicht week13 Vivian 1

Zondag

We wilden wat bestellen en ik weet dan nooit waar ik zin in heb. Ik lust alles wel. Liefst bestel ik wel iets wat niet een mega vette hap is, daar ben ik gewoon niet zo van en daar moet ik dan echt zin in hebben – katertje? dan bestel ik dus sowieso kapsalon. Maar goed, Tobias stelde voor om eens bij een toko vlak bij ons te bestellen omdat die mensen er nog niet zo lang zitten en we zien dat het er nooit druk is. Vinden we stom dus we besloten ze te supporten. Ik bestelde er een wrap met falafel en die was erg lekker. Alleen kreeg ik dit dus nooit op, Tobi wel hoor. Erbij trouwens nog een gegrilde aubergine dip (het was geen baba ganoush, maar weet de naam niet meer).

Eetoverzicht week13 Vivian 2

Maandag & Dinsdag

We maakten een mega schaal met deze couscous salade. Met komkommer, rode paprika, witte kaas, olijfolie, peper, zout, en citroen. Super makkelijk, zo gemaakt en we vinden het allebei erg lekker. Vooral in de zomer eten we dit vaak. En omdat we in de avonden nog weg moesten, kwam het goed uit om voor twee avonden achter elkaar te koken. Overigens eten we dit ook wel eens als lunch.

Eetoverzicht week13 Vivian 3

Woensdag

Ook een gerecht dat zo klaar is, en mega vol smaak zit. Dit is er eentje van Sabine en die maak ik heel af en toe eens. Courgetti met avocadopesto en kipgehaktballetjes. Het is dit recept.

Eetoverzicht week13 Vivian 4

Donderdag & Vrijdag

Ik was donderdag erg laat thuis omdat ik ben gaan sporten en daarna nog boodschappen deed in Apeldoorn. Praktisch wel omdat die Appie vlakbij de Barbell Club zit, maar koken deed ik pas om 21:15. Ik maakte een nasi met satésaus, komkommer en gebakken ui. Overigens deed ik deze keer alleen witte kool door de nasi, en natuurlijk gember, rode peper, ui en knoflook. En ketjap. Vrijdag aten we er nog een keer van.

Eetoverzicht week13 Vivian 5

Zaterdag

Ik wilde vrijdag hier eigenlijk mee aan de slag maar dat lukte niet doordat ik nogal een regeldag had. Zaterdag maakte ik dit dus, een gerechtje voor OMF en die komt binnenkort online!

Voor vandaag heb ik al wat gemaakt, dus daar hoeven we niet meer over na te denken. Voor de rest van de week heb ik het ook al bedacht én ik heb geleerd van de vorige keer; boodschappen zijn besteld en worden morgen geleverd.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close