Week van OMF #13-2021

Ooh wat was het genieten geblazen afgelopen week met het mooie weer hè? Wij hebben er echt ultiem van genoten. De kindjes zijn vrijwel non-stop buiten geweest en zelf heb ik ook zoveel mogelijk zonnestralen meegepakt. Verder was het een week met veel (food)post.

IMG 0617

Maandag

Na een paar dagen afwezigheid stond er een flinke stapel pakketjes op me te wachten op kantoor. Jullie waren nieuwsgierig naar de inhoud dus ik stalde alles even uit op tafel. Dit zat er allemaal in! Koffie van Wakuli, een pakketje van Nutella ter ere van hun pannenkoeken E-book met Jim Bakkum… De nieuwste smaak van Rittersport (oef, zo lekker), kombucha van Butcha en nog veel meer.

IMG 0627

De rest van de dag stond ik in de keuken ter voorbereiding op mijn kookdag van dinsdag. ’s Avonds ging ik aan de studie en Vic wilde daar wel even bij helpen. Werkt vast heel goed zo, haha.

IMG 0631

Dinsdag

De hele dinsdag stond ik bijna in de keuken om te koken voor mijn kookboek. Het waren de wat tijdrovende recepten die op de foto moesten maar gelukkig lukten ze allemaal! Ik zette de foto’s via mijn laptop in Dropbox zodat ik ze thuis sowieso bij me had.

IMG 0632

Om half drie haalde ik Vic van school. Het was zulk mooi weer! Vic wilde lekkere buitenspelen en ondertussen maakte ik de tuin vast weer een beetje lenteproof. De lampjes mochten weer naar buiten! Al kwam ik er later achter dat de bolletjesslinger kapot is. Bruh.

IMG 0636

Woensdag

Weet je wat ik graag zou willen zijn… een BLOEMETJESGORDIJN! De jurk is van M&S, voor de nieuwsgierigen.

IMG 0639

Er werd een heerlijk kratje met witte asperges bezorgd thuis. Een samenwerking tussen Van Eigen Bodem en De Krat. Je kunt een drie-gangen aspergemenu bestellen als je dat lekker vindt. Zeker een aanrader!

IMG 0640

Al dit lekkers zit in het kratje.

IMG 0641

Dit sneakermeisje kon deze toffe Nike’s niet laten liggen.

IMG 0642

Zoals tegenwoordig wel vaker op woensdag, moest er echt een beetje gewerkt worden tussen de bedrijven door. Gelukkig was Vic veel te druk met spelen met zijn vriendjes en lag Cody in bed.

IMG 0644

Een pakketje van Nairn’s. De flatbreads lijken me zó lekker!

IMG 0646

Na zo’n zonovergoten dag moest ik woensdagavond gewoon weer aan de studie.

IMG 0647

Donderdag

Op kantoor lag dit leuke boekje op me te wachten. Een Brain Balance Journal voor kinderen, vol met oefeningen, spelletjes en opdrachten voor kinderen om hun brein te trainen. Zo leren ze beter om te gaan met stress, uitdagingen etc.

IMG 0651

Ik heb de rest van de dag geen foto’s gemaakt, oeps! Ik werkte aan een campagne en bracht al het oude papier naar de vuilstort overdag. ’s Avonds zat ik met mijn laptop op de bank met een schuin oog naar Keuringsdienst van Waarde en de Passion te kijken.

IMG 0652

Vrijdag

Vroegâh had ik een meidenblog, ver voordat ik met Ohmyfoodness begon en was ik echt wel into makeup, verzorgingsproducten etc. Inmiddels is mijn stash behoorlijk bescheiden en maak ik producten tot de laatste drup/korrel helemaal op. Zo ook met deze poeder waar ik, ik denk bijna 6 jaar mee heb gedaan.

IMG 0653

Vrijdag had ik de hele dag om te studeren omdat ik donderdagavond mijn werk voor de week al had afgemaakt. Ideaal, lekker stappen maken!

IMG 0660

Hebben jullie ook zo lekker geklaagd vrijdag? Omdat het ineens weer zo stervenskoud was?

IMG 0669

Mood aan het einde van de dag. Helemaal vol geleerd haha.

IMG 0678

Eindelijk weer eens aan de hobby ’s avonds!

IMG 0683

Weekend

Het Paasweekend was lekker rustig. Zaterdag deden we eigenlijk niet zoveel. We lunchten lekker met zelfgemaakte aspergesoep.

052635B8 0468 4E5B BEFD 2A7F01730F6C

Met Vic was ik aan het spelen met Instagramfilters. Heb echt veel te hard moeten lachen om deze.

IMG 0685

En we kochten Mario Kart + stuurtjes voor de Nintendo Switch, een game die (we samen met) Vic ook kan spelen.

IMG 0691

Gisteren brunchten we bij mijn ouders en daar was de paashaas ook geweest! Eitjes zoeken dus in de tuin. De rest van de dag had Tim een vriend over de vloer en genoten we van de zondag.

Zo met de Paasdagen is ook de gekste periode van het jaar van start gegaan. Ik vind de komende maanden met alle feestdagen en vrije dagen altijd zó rommelig. Er zitten maar weinig volledige werkweken tussen en het is altijd een uitdaging om alles op tijd af te krijgen. Maar goed, er komen daarentegen ook wel weer leuke momenten aan! Aankomend weekend gaan we een weekendje weg met vrienden en daar heb ik zó veel zin in. Even uit onze dagelijkse omgeving en beslommeringen. Top.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close