Week van OMF #8

Vorige week zei ik al dat deze weken heel druk gingen worden. Over twee weken vlieg ik naar Japan en vrijwel direct daarna is het Pasen. Dit betekent voor mij dat ik een hoop vooruit moet werken. Tel daar een flink aantal afspraken bij op en BAM, de weken zitten vol. Geeft niet hoor. Januari en februari zijn relatief rustig geweest dus het was wel tijd om weer een keer te knallen. Ik werkte afgelopen week vrij veel thuis omdat ik deze week veel onderweg ben, maar toch fietsten er een aantal afspraken tussendoor. Wel allemaal leuke dingen en dus kijk ik met een tevreden gevoel terug op de week. Wel was ik op vrijdagavond blij dat het weekend was, maar dat hebben we geloof ik allemaal op vrijdagavond. Hoe leuk ons werk ook is. Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

foto1

Vorige week kon je al zien dat ik van Mona een mooie bos rode rozen kreeg maar die kwamen natuurlijk wel samen met iets. De nieuwe Mona Intense vla werd gelanceerd en natuurlijk moest ik ze alle drie even aan een test onderwerpen. In mijn schaaltje: Pure Chocolade, Chocolade-Hazelnoot en Vanille. Vanille is favoriet, uiteraard.

foto2

Vorige week knalde ik er een groot aantal (7!) video’s uit en die moesten deze week allemaal ge-edit worden. Mijn maandag bestond grotendeels uit editwerk.

foto3

Wel ging ik ’s middags met Senna naar de dierenarts, haar spalk – in verband met gebroken teen – moest vervangen worden. Wat een gezeur is het allemaal zeg. Zelf heeft ze er geen last van aangezien ze haar poot gewoon gebruikt, wij des te meer. Zo mag het verband niet nat worden, mag ze eigenlijk haar poot niet gebruiken (maar hoe voorkom je dat?!) en draagt ze vanaf deze week zo’n stomme lampenkap omdat ze anders aan de spalk kauwt. Man o man.

foto4

Nog altijd blij met mijn keuze om in RAW te fotograferen om vervolgens in Adobe Lightroom na te bewerken. Doorgaans hoef ik niet heel veel te bewerken aan mijn foto’s maar soms lukken ze gewoon niet. Met Lightroom kun je er negen van de tien keer alsnog iets moois van maken, zo fijn. Links voor, rechts na.

foto5

Nieuwe aflevering van The Walking Dead, waaaah. Wat een fijne serie is het toch.

foto6

Voor het eerst ooit liet ik deze week mijn boodschappen bezorgen. Ik moet bekennen dat ik het wel duur vind (je moet voor minimaal €70 bestellen, maar dat loste ik op door voorraad mee te bestellen) maar het is ZO fijn. Gewoon geen gedoe met boodschappen doen, sjouwen, en gewoon kunnen doorwerken. Ik ga het zeker vaker doen, in drukke weken dan.

foto7

Die uren achter de computer werpen wel z’n vruchten af hoor. Allemaal ingeplande video’s klaarstaan, woohoo!

foto8

Dit vind ik dus zo’n typische grote-mensen klus: de waterstand doorgeven. Echt zoiets waar je NOOIT aan denkt of ook maar het idee hebt dat het bestaat als je nog bij je ouders woont, maar waar je ineens zelf verantwoordelijk voor bent als je het huis uit gaat, haha.

foto9

Ik deed na een gesprek met trainer Tobias een persoonlijkheidstest via 16personalities.com en uit mijn test kwam dat ik een ‘Consul’ was. De verklaring was echt treffend. En mijn ‘poppetje’ houdt zelfs een taart vast. Naja! Leuk om te doen trouwens, zo’n test. En héél interessant.

foto10

Zo heel af en toe vinden de katten elkaar ineens heel leuk en lief.

foto11

Woensdag was vooral voor Tim een spannende dag, hij ging zijn tattoo-sleeve laten uitbreiden! Bij onze tattooshop (Knuckledusters & Pony’s in Apeldoorn) hadden ze een februari actie waarbij je voor €350 zolang mocht zitten als je zelf kon volhouden. Tim zat uiteindelijk van 12.00 – 20.00 uur (waarvan 5 – 5,5 uur echt getatoeëerd werd denk ik), holy shit. Ik ging mee om de schets te bekijken en mijn mening te geven over de geplande sleeve. Om 14.00 uur ging ik weer richting huis om te werken.

foto12

Mijn pakketbezorger is echt de ALLERbeste. Als er een verkiezing zou zijn voor beste pakketbezorger van PostNL zou die van mij hem winnen.

foto13

Ik werd getrakteerd op een prachtige lucht toen ik met Senna ging lopen. En die weerspiegeling in het water <3 Gewoon een telefoonfoto met nul nabewerking. Wat is de natuur soms mooi he. Kan ik echt van genieten!

foto14

Donderdag ging ik aan de slag met het meest aangevraagde recept allertijden (op YouTube). Het resultaat zie je binnenkort.

foto15

Qua weer was het wel een shitdag. Van stralend blauwe lucht en zon naar sneeuwbuien tussendoor. En dan continu afgewisseld. Heel irritant met filmen en foto’s maken.

foto16

Sommige mensen denken dat mijn contactformulier is bedoeld als zoekveld, ik krijg zulke mails regelmatig. ZO RAAR! Ik vraag me af of zulke mensen dan hele mails typen in het zoekveld, hihi.

foto17

Mijn training van vrijdagochtend viel uit maar eigenlijk kwam dat wel goed uit. Kon ik mooi nog wat werk verzetten én de announcement van de eerste CrossFit Open WOD van 2016 bekijken. De Open zijn de voorrondes voor de CrossFit Games in juli dit jaar.

foto18

Vervolgens ging ik op naar Den Haag! Samen met Leonie van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet ging ik namelijk de allergrootste fan van Calvé Broodje Unox Saus verrassen. Er volgt snel een verslag/plog/snapshot diary. Het was enorm gezellig.

foto19

Eindelijk kwamen mijn nieuwe Biker Boots binnen (gekregen van Sacha!). Ik vind ze nu nog wat te glimmend, dit soort schoenen zijn op hun mooist als ze een beetje afgetrapt zijn, maar ik ben er zo blij mee. Lopen als slofjes!

foto20

Samen met Annemie ging ik naar festival Militair Culinair bij het Nationaal Militair Museum. Het was leuk maar vrij klein en ik voelde me een beetje buiten de doelgroep vallen. Ik denk dat het vooral leuk was voor ouderen (veteranen) en gezinnen met kids.

foto21

Wel wat eten natuurlijk. Sateetjes en boerenkool met worst, haha! Uiteindelijk zijn we een uur op het festival geweest.

foto22

… En hebben we daarba drie uur gespendeerd op het terras van een restaurant in de buurt. In de zon, uit de wind. Héérlijk.

foto23

Gisteren was een vrij normale zondag. We deden het huishouden, ik ging even langs mijn ouders en ’s avonds aten we sushi met Lotte. De kitties vonden het wel prima, zo allebei op het bed.

Wat een fijne week was het afgelopen week! Voor deze week heb ik dag voor dag een planning moeten maken, wil ik alles op tijd afkrijgen voordat ik naar Japan vertrek. Normaal werk ik ook met to-dolijstjes als ik veel te doen heb, maar nu heb ik dag voor dag tot en met 10 maart uitgeschreven wat ik moet doen. Wel fijn moet ik zeggen hoor! Ik werk voornamelijk thuis deze week omdat ik aan de slag ga moet Pasen, maar woensdag moet ik naar Amsterdam voor een ontbijt met Quaker (en Manuel Broekman!) en donderdag ben ik er weer maar dan voor een evenement met Ben & Jerry’s. Zin in! Het belooft een leuke week te worden.

Fijne (werk)week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Het ziet er inderdaad uit als een lekkere week! En wat apart van dat ‘zoeken’ met behulp van je contactformulier!

 2. Ah arme Senna, ook aan de “cone of shame” :) Mijn hondje is vorige week aan de knie geopereerd (voor de 2e keer in een jaar, alleen andere poot) en zit sinds vandaag alleen als ik moet werken en omdat er niet aan de wond gekomen mag worden, zit ze dus ook met een cone of shame op in de keuken. Zo zielig.

  Ik twijfelde nog of ik naar het luchtvaartmuseum zou gaan, is heel dichtbij voor mij. Ik las wel dat het behoorlijk druk was. Jammer dat het een klein beetje tegenviel.

 3. Kelly says:

  Wat een fijne week, en jij hebt echt een lieve postbezorger ! Die van ons weet van ons allemaal inclusief de aanhang de namen haha.

 4. Nienke says:

  Leuk weer Sabine!

  Wat ook een aanrader is qua boodschappen doen is gebruik maken van een pick-up point, ideaal! Je “bouwt” online je eigen supermarktje. Dit kost de eerste keren dus wat meer tijd, maar wanneer je eenmaal je eigen vaste productenlijst hebt werkt het ideaal! Je komt aanrijden, ze zetten je spullen in de auto, je rekent af en hop naar huis! Scheelt ook ontzettend veel tijd.

 5. Nadia says:

  Grappig, van die ‘bloemkool’-mails, haha.

 6. Kevser says:

  Haaa Maarten de postbezorger! Hij was ook écht mijn held in die buurt, mis hem hier :(
  Op Sinterklaasavond kwam hij om 20:00 weer terug rijden om een pakketje af te leveren. Heb m daarna ook genomineerd tot de beste van t land en t hoofdkantoor getweet xD

  1. Sabine Author says:

   Aaaah ja, hij is echt zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close