Week van OMF #30-2019 | Hot, hot hot

Mijn week stond net als de week van iedere andere Nederlander in het teken van de hitte. Ongekend hoeveel records er zijn gebroken en ergens vind ik het best zorgwekkend dat er zo jubelend over wordt gedaan. Want hoe abnormaal is het dat we de veertig graden Celcius zijn gepasseerd… In ieder geval, ik zal hier geen politiek stukje van maken hoor, daar komen jullie immers niet voor. Het is maandagochtend en dus staat Week van OMF weer voor jullie klaar! Een week die naast de warmte ook in het teken stond van de eerste vakantieweek van onze gastouder. Ik ben dól op onze gastouder en godzijdank is zij nóóit ziek en zijn er maar zelden dagen dat ze uitvalt, maar die zomervakantie is toch altijd even aanpassen. Mijn werkritme moest worden aangepast en meer aandacht gaat in deze weken uit naar Vic dan normaal. Stiekem ben ik opgelucht dat we week 1 van 3 nu hebben gehad, al waren onze dagen ook wel héél gezellig samen.

foto8 4

Maandag

In plaats van op maandag naar de opvang gaan, was Vic lekker thuis en hij vond dat meer dan prima zoals je ziet. VAKANTIE!

foto7 4

Zoals gezegd heb ik mijn weekplanningen er op aan moeten passen maar dat is ok. Gelukkig lukte het me om alsnog alles af te krijgen dat op mijn planning stond.

foto6 4

Even op de fiets om boodschappen te gaan doen. Hoe stoer is die man van ons in zijn nieuwe spijkerjasje? Kocht ik bij Zara.

foto5 3

“MAMA ZINGEN?” Vic zijn fantasie wordt steeds rijker en hij wil nu ook echt spelen met je. Niet spelen met spullen maar zelf een hele setting bedenken. Maandag moest ik dus met hem zingen. Hij met zijn speelgoed-moersleutel als microfoon, ik met het stanleymes – hahaha!

foto4 4

Bij Albert Heijn had ik kersen gehaald en die waren zó groot en zoet. Wat een traktatie.

foto3 4

Dinsdag

Deze weken past mijn schoonzusje op dinsdag en donderdag op Vic zodat ik toch kan werken en dinsdag ging de slowcooker mee naar kantoor. Ik filmde drie video’s.

foto2 4

Na het filmen importeerde ik snel alle beelden op mijn pc en daarna hopte ik in de auto naar Den Haag voor een meeting. Ik was iets te vroeg dus dronk nog even een ijskoffie bij SamSam op het Noordeinde.

foto1 4

Vervolgens liep ik naar mijn agency waar we een voorbespreking hadden voor tv-opnames die deze week plaatsvinden.

foto15 4

Woensdag

Foodpost op de vroege woensdagochtend. Optimel bracht een lekker zomerpakketje langs. Leuk idee ook om met kwark ijsjes te maken, daar ga ik eens iets mee bedenken deze week.

De rest van de dag maakte ik eigenlijk geen foto’s. Vic en ik bleven lekker binnen en hingen vooral op de bank niets te doen. Ik had stiekem namelijk geen zin om met zwangere buik, spullen én een drukke peuter naar het zwembad te moeten en dus keken we Disneyfilms en speelden we ’s middags in het badje in de tuin. Prima hoor.

foto14 4

Donderdag

Met hitterecords die sneuvelden stond ik donderdag op kantoor om kerstvideo’s te filmen. Verschil moet er zijn, haha!

foto12 4

Mocht je de video’s in december gaan zien, onthoud dat ik erbij stond in een airco die vrieskou blies en teenslippers aan had.

foto11 4

Ondanks de airco was het best zweten in de keuken dus ik vond het heerlijk dat ik de rest van de dag lekker achter mijn pc kon blijven zitten.

foto10 4

We deden er alles aan om het iedereen in huis zo comfortabel mogelijk te maken. Bij Vic stond een ventilator te blazen, al moet ik zeggen dat hij totáál geen moeite heeft gehad met de warmte, bij ons stond de mobiele airco en voor Senna haalde ik ook een ventilator naar beneden. Het was absoluut geen weer voor een Berner en ik had oprecht medelijden met haar.

foto9 4

Vrijdag

Donderdagnacht was zelfs voor onze mobiele airco te heftig want voor het eerst werd het gewoon niet koel op de slaapkamer. Resultaat: een zéér beroerde nacht dus om half zes gaf ik het uiteindelijk op en ben ik buiten gaan werken. Goed idee want in dat dikke uur dat ik had voordat de mannen wakker werden, kreeg ik al best wat van mijn to do lijst gedaan.

foto21 4

Na een bezoekje aan de verloskundige (routinecontrole, alles was ok!) reed ik met Vic naar Deventer waar ik EINDELIJK weer eens had afgesproken met Viv. We doken het terras op bij St. Tropez.

foto20 4

En besloten ook direct maar wat te lunchen.

foto19 4

We waren halverwege de middag weer thuis en ik deed gauw Vic naar bed voor een klein dutje. Zelf zette ik de ventilator in mijn nek en plantte ik mijn voeten in een emmer koud water zodat werken nog enigszins te doen was.

foto18 4

Foodpost van Seedlip, hoe toepasselijk! Seedlip is een alcoholvrije likeur en perfect om gin & tonics mee te maken. Ga ik echt eens proberen binnenkort.

foto17 4

Of het nou 10 of 40 graden is, Senna wil altijd knuffelen. Schoothond van 45 kg.

foto16 4

Weekend

Dit weekend maakte ik bijzónder weinig foto’s. Zaterdagochtend gingen we afkoelen met Vic in het Boschbad, dat bleek een groot succes. Verder deden we dingen als het huishouden, de boodschappen en al dat soort typische weekenddingen.

Een volle week waarin we genoeg hebben gedaan zoals je ziet! Aankomende week staat er ook weer meer dan genoeg op de planning. Mijn allerliefste mama is jarig aankomende woensdag en uit Vic zijn middagslaap gaan we gezellig daarheen. Verder werk ik maandag thuis, heb ik dinsdag tv-opnames en sta ik donderdag weer in de kookstudio voor het filmen van video’s voor OMF. Vrijdag werk ik ook weer thuis en in het weekend vieren we de verjaardag van oma. Geen drastische dingen allemaal, maar wel een volle to-do lijst.

Fijne week! x 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close