Week van OMF #34

Toen de wekker vanochtend ging was het nog schemerig. En toen ik vervolgens naar buiten keek zag ik dat het vannacht had geregend. Gadver, daar word je toch droevig van? Ondanks dat het weer de afgelopen dagen fantastisch was en ik daar heel dankbaar voor ben, kan ik het nog niet zo goed handelen dat de zomer op zijn einde loopt en we weer richting de herfst gaan. Gelukkig heb ik mijn vakantie nog tegoed! Over precies een week zit ik in het vliegtuig, op naar Bali. Op naar 2,5 week zon, zee, strand en lekker eten. Ik kan niet wachten. Dat betekent dan ook dat deze week bedoeld is om de laatste puntjes op de i te zetten. Nog even de laatste dingen afronden voordat ik met een gerust hart weg kan gaan. Ik kijk er zó naar uit. Afgelopen week was trouwens ook fijn. Vrij rustig, tijd zat om lekker te werken en het weekend was heerlijk. Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

Maandag

foto1

Oh the joy. Maandagochtend stond er een bezoekje aan de dierenarts op de planning. Senna is laatst gesteriliseerd en moest voor wondcontrole even terug. Uiteindelijk ging ik met een tas vol pillen en smeerseltjes naar huis. Mevrouw blijkt allergisch te zijn voor haar voer. Of althans, dat denkt de DA. Ik heb er zelf zo mijn twijfels over maar ja, wie ben ik om dat te beoordelen. Sinds maandag zijn we in ieder geval iedere dag haar oren uit aan het spuiten, poten en eczeemplekjes aan het insmeren, speciaal voer aan het geven en pillen voor d’r maag aan het geven. Foei wat een gedoe.

foto2

Tijd voor het maken van de eetplanning! Ik maakte direct foto’s voor dit artikel. Super leuk om te zien dat jullie geïnspireerd raakten aan de hand hiervan. Ik zweer echt bij eetplanningen.

foto3

’s Middags stapte ik in de auto richting Amsterdam voor een afspraak rondom mijn boeklancering. Helaas was het in Amsterdam net zo regenachtig als in Apeldoorn. Jammeeeer.

foto4

Na de afspraak reed ik door naar Happyhappyjoyjoy, het nieuwe Asian streetfood restaurant van Julius Jaspers. Ik heb echt genoten van het eten, zo ongelofelijk lekker. Deze week volgt het hotspot artikel!

Dinsdag

foto5

Dinsdag: thuiswerkdag én boodschappendag. Ik begon met het uitprinten van retourformulieren voor het terugsturen van een pakket. Ik vind het toch gek als (fashion) webshops niet standaard een retourformulier in de doos doen. Helemaal belachelijk vind ik het als je zelf voor de verzendkosten moet betalen.

foto6

Handig: een drogisterij en een boekhandel naast de supermarkt. Ik kocht even wat vakantie essentials. Japans puzzelboekje is het belangrijkst, haha. De mini’s kocht ik voor in het vliegtuig, net als de mini Nivea. En ik kocht nog even wat extra zonnebrand. Die kun je niet genoeg hebben op Bali denk ik.

foto7

Aan de slag met een video! Ik probeerde de bakmix die ik vanochtend reviewde.

foto8

Even lunchen met een falafelsalade van de Ap.

foto9

En THIS HAPPENED! Tim kwam maandag thuis met de mededeling dat hij de week voor Kerst vrij had genomen. En toen gingen er bij mij allemaal alarmbellen af. Ik was al een poos aan het proberen om tussen Kerst en Oud & Nieuw richting New York te gaan maar ik vond het zo schrikbarend duur dat ik dat idee maar naast me neer had gelegd. Maar de periode voor Kerst is een stuk goedkoper! Ik kwam een waanzinnige aanbieding tegen voor een hotel op Times Square, zocht vliegtickets en boekte. Zo ineens, in een half uur tijd. Waaah! Van 18 – 23 december gaan we dus naar New York. Eindelijk weer. Drie jaar geleden waren we er voor het eerst en sinds we terug zijn mis ik het bijna iedere dag. Ik ben verliefd op die stad, vind alles er geweldig. En nu staat het weer op de planning. YES!

Woensdag

foto10

De afgelopen weken ben ik hier en daar wat dingen aan het bestellen voor goodies in de goodiebag van de boeklancering. En mijn OMF stickers kwamen binnen. Hoe tof zijn ze!

foto11

’s Middags reed ik met mijn OMF-mobiel naar Hellendoorn voor een bezoekje aan de Ben & Jerry’s fabriek. Ik (en andere bloggers ook) was uitgenodigd voor een rondleiding door de fabriek en het proeven van de nieuwe Ben & Jerry’s smaak! Save our Swirled ligt in week 40 in de winkels en bevat frambozenijs met een swirl van marshmallow, frambozen en bramen en chocolade ijshoorntjes. Erg lekker. Ik heb gevlogd tijdens het bezoek, de video komt as. donderdag online.

foto24

’s Avonds ging ik naar CrossFit. Het gaat niet zo lekker de afgelopen weken (lichaam is moe denk ik), maar ik moet toch gewoon blijven gaan van mezelf. Al is het maar twee keer in de week. De WOD was wel heavy. Foei. Ik voel mijn hamstrings nog steeds van die deadlifts.

Donderdag

foto12

Rondje Primark met Lotte. Ik had een paar kleine dingen nodig en kocht niet bijzonder veel.

foto13

De rest van de dag typte ik een heel eind weg voor OMF. ’s Avonds nog een winkelbezoekje maar nu met Tim. We reden naar Aro in Oene want meneer had nog een korte broek en zwembroek nodig voor de vakantie. Er was 50% extra korting op ieder afgeprijsd zomerartikel. Dat is nog eens leuk. Ik scoorde nog een mooi jurkje.

foto14

’s Avonds dook ik nog even op de bank met mijn laptop en drukproef van het boek. Even alle correcties overzetten in een documentje zodat die deze week naar de vormgever kan worden gestuurd.

Vrijdag

foto15

Vrijdag had ik ingepland als schrijfdag. Alhoewel, niet helemaal. Ik wilde de middag vrij nemen om een boek te lezen in het zonnetje, maar ik was zó op dreef dat ik uiteindelijk héél veel schreef en gewoon tot het avondeten doorwerkte. Wel fijn! Dit zorgde ervoor dat ik deze week niet zoveel meer hoef te doen.

foto16

Ik droeg een nieuwe playsuit. Ik moet er wel aan wennen maar vind het uiteindelijk erg leuk en fijn zitten.

foto17

Rondje hondje gaat altijd gepaard met rondje kat(ten). Gezellig!

foto18

Ik editte ook de Ben & Jerry’s vlog. Een stuk meer werk dan een reguliere video want ik moest werken met muziek en voice-over. Zo ziet mijn scherm van Final Cut Pro er dan uit. Best flink he?

Zaterdag

foto19

Moooorning! Voordat we naar CrossFit gingen plukte ik mijn mini tomaatjes en twee grote pepers. De helft van de moestuin is gesneuveld maar de planten die nog staan doen het heel goed. Stom is dat.

foto25

Op naar de partnerWOD van zaterdag!

foto20

En ’s middags met Nanda naar Lepeltje Lepeltje dat dit jaar voor het eerst ook in Apeldoorn werd georganiseerd. Er komen steeds meer toffe dingen naar Apeldoorn. Het wordt wel wat met die stad!

foto21

We hebben zo geboft met het mooie weer dit weekend. Het was echt heerlijk.

Zondag

foto22

Gisteren zwengelden we de barbecue weer aan. Het project van deze week: spareribs! Ik vond ze lekker maar was niet in jubelbui. Die moeten dus nog een keer in de herhaling. ’s Avonds kwam een bevriend stel uit onze CrossFit box barbecuen. Zo gezellig. We zaten tot 21.30 uur lekker buiten.

foto23

Ik maakte ook alvast een packlist voor Bali met daarop dingen die je zo vergeet. Zoals opladers, pennen, een notitieboekje etc. Die lijst wordt deze week vast nog aangevuld.

Aankomende week maak ik gewoon nog iedere dag foto’s al loopt de Week van OMF van volgende week niet verder dan zondagmiddag. Rond een uur of 16.00 rijden we namelijk naar Schiphol waar we gaan overnachten in het Ibis hotel. We vliegen maandag rond een uur of twaalf, maar dan kunnen we voor die tijd nog lekker rustig ontbijten en ons klaarmaken. Relaxt!

Het belooft een vrij rustige week te worden deze week, voor zover ik het nu kan zien. Ik heb donderdag nog een afspraak in Den Haag staan en hoop wat dingen en afspraken definitief te maken voor de laatste maanden van het jaar. Verder verricht ik nog een aantal boekzaken en heb ik nog een paar artikelen te typen voor tijdens mijn vakantie. Maar hé, ik heb voor dit alles nog vijf dagen de tijd. Moet lukken!

Fijne (werk)week iedereen! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat een heerlijk vooruitzicht dat je naar NY gaat! Ik gebruik trouwens een app voor mijn inpaklijsten zodat ik steeds oude lijsten kan herbruiken en niet alles opnieuw uit hoef te denken.

  1. Sabine Author says:

   Handig! Ik maak niet zo vaak gebruik van inpaklijsten. Nu wel omdat we redelijk wat apparatuur meenemen ;)

 2. Marijke says:

  Whaaa, geweldig van NY!!! Ik moest zo lachen met die oude vlogs die je onlangs postte, geweldig om zien dat jullie toen al ‘vlogden’! Wie weet komt er wel een nieuwe versie? Al moet je natuurlijk ook wel echt genieten, dus kan het wel eens leuk zijn om net niet te veel met je blog bezig te zijn! Super fijne vooruitzichten heb je nog!

  1. Sabine Author says:

   Ja wie weet gaan we daar wel weer vloggen. We zullen zien!

 3. Samantha - Daily Pleasures says:

  Ahhhh New York!!! Zo tof!! Daar kunnen we dan vast weer mooie posts over verwachten.

  1. Sabine Author says:

   Zéker!

 4. Oh ik krijg gelijk zin in spare-ribs!!!

 5. Sandra says:

  Oooooh wat fijn dat jij die foto plaatste van KLM zeg, ik zie daar ESTA staan en kreeg ineens een hartverzakking, oeps! Ik heb dus nog maar even snel de ESTA in orde gemaakt… Thanks haha! Slechte voorbereiding voor een reisblogger hè haha!

  1. Sabine Author says:

   Hahaha! Ik moet het ook nog regelen, het is echt iets wat erbij inschiet he.

 6. Tamara says:

  Ah wat gaaf New York!

 7. Kelly says:

  Vlak voor kerst naar NY dat is echt super gaaf!

 8. Mmm, die thaise rijstsalade lijkt me echt heerlijk. Ergens een recept? En wat leuk voor je dat je naar NY gaat! Het is daar vast prachtig zo net voor kerst.

  1. Sabine Author says:

   Recept voor de rijstsalade komt er nog aan! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close