Week van OMF #43-2022

En dat was alweer de laatste week van oktober; jeetje… We gaan nu toch echt richting de laatste weken van het jaar. De Sinterklaasgekte is hier al langzaam aan het ontstaan en de eerste start met de kerstrecepten is ook gemaakt. Helemaal soepel verliep het allemaal niet deze week. Met de start van de herfst staken ook de keelontstekingen weer de kop op dus ik lag er, met name ‘s avonds, een beetje af. Van studeren kwam dus weinig terecht, van werken gelukkig wel!

Maandag

De boodschappen zijn binnen, aan de slag! Ik maakte deze week een start met recepten voor Kerst en Sinterklaas.

Maar kookte ook andere dingen voor november. Waaronder heerlijke bapao’s. Ik ben zo dol op gestoomde gerechten/snacks.

Dinsdag

En dinsdag ging ik weer verder. Er stonden voor die dag 3 recepten op de planning, waaronder een vega hoofdgerecht voor Kerst.

Perfectie.

Achter de schermen ziet het fotograferen er thuis tegenwoordig zo uit – haha. Werkt prima.

In de middag zat ik vooral achter de laptop. Deze meneer wijkt de laatste tijd ook niet meer van mijn zijde.

Ik had een meeting met collega Wies en aangezien die zei dat ik klonk als een doorrookte oude man (wat ook echt zo was – haha!) zette ik na de meeting een kop thee met honing en plukte ik kruidnoten van Milka uit de snoeplade.

Woensdag

Omdat ik met mijn koppige hoofd toch twee volle werkdagen had, lag ik er woensdag een beetje af. We deden ‘s ochtends lekker rustig aan en bleven lang in bed hangen. Heeeerlijk die vakanties van de kinderen.

Ik ontdekte mega lekkere yoghurt afgelopen week. Ik heb al vaker met FAGE samengewerkt, maar dit is niet gesponsord. Ik zag namelijk dat er nu FAGE Fruits is: dikke yoghurt met 0% vet (wel met suiker overigens hoor, dus het is niet per se gezond). Vooral de smaken kokos en vanille waren héérlijk.

Het zonnetje scheen dus we stapten op de fiets om naar het park te gaan. Toevallig was op hetzelfde moment de (vakantie)BSO van Vic er ook dus die had ineens heel veel vriendjes om mee te spelen. Zo leuk.

Liefjes <3

Keelontsteking nummer 7(?) van dit jaar, het doet niet veel goeds voor mijn humeur moet ik zeggen. Hopelijk is de wachtlijst van de KNO-arts niet al te lang meer, ik sta er al sinds juni op.

Donderdag

Ik was donderdag eigenlijk de hele dag aan het werk. Tussen de bedrijven door deed ik vast het e.e.a. voor Cody’s traktatie bij de gastouder aankomende week.

So cute!

Vic ging donderdagavond logeren dus aan mij de taak om zijn koffertje te pakken. Ik moest wel écht zijn favo knuffels allemaal meenemen. Het was het eerste waar hij naar vroeg.

Vrijdag

Tim en ik hadden vrijdag samen een dag vrij dus we besloten van de gelegenheid gebruik te maken om inkopen te doen voor Cody’s verjaardag en direct ook voor Sinterklaas.

Lunchen in Utrecht met een lekkere avocado-eisalade. Ziet er minder lekker uit dan het smaakte.

Zo’n prachtige lucht weer vrijdagavond.

Weekend

Het weekend deden we vrij rustig aan, die keelontsteking ging maar niet weg. We gingen naar de markt, keken F1, films…

… en speelden veel buiten dankzij het mooie weer.

Deze week ziet mijn week er een beetje anders uit. Vic heeft vandaag nog een extra dagje vakantie (studiedag) dus ik denk dat ik lekker met hem op pad ga. Eens kijken of er een leuke film in de bioscoop draait ofzo. Zaterdag is Cody jarig dus vrijdag doe ik daar vooral wat voorbereidingen voor. Hierdoor ben ik dus eigenlijk maar 2 – 2,5 dag aan het werk deze week. Gelukkig loop ik ver vooruit in de planning en is er geen man overboord.

Fijne week! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close