Week van OMF #31

Ik dacht vorige week dat ik de Week van OMF wel een weekje kon overslaan omdat jullie het vast wel even gezien hadden met mijn ‘behind the scenes’ foto’s dankzij de twee Snapshot Diaries die ik maakte in Gent. Boy was I wrong! Op alle mogelijke manieren kreeg ik van verschillende kanten de vraag waar de Week van OMF was en of het kon kloppen dat ze ‘em hadden gemist. Eh ja, oops dus! Sorry jongens, ik wist niet dat jullie het zo leuk vonden om mijn weekoverzicht te zien. Ik zal ‘em vanaf nu nooit meer overslaan, tenzij het uit overmacht is. Deze Week van OMF staat als goedmakertje dan ook iets voller met foto’s dan normaal. Staan we nu weer quitte?

Maandag

foto1

Ik begon de week met een superleuke afspraak bij NewsLab in Amsterdam. Voor mij is het ongeveer een uurtje met de auto naar Amsterdam, dus ik vind het geen probleem om voor een afspraak even op en neer te rijden. Hopelijk kan ik jullie binnenkort meer vertellen hierover trouwens.

foto2

Eenmaal thuis sloot ik mezelf op en dook ik achter de computer. Het manuscript van mijn boek was teruggekomen van de persklaarmaker en moest nagekeken en gecorrigeerd worden waar nodig. Daar was ik wel eventjes mee bezig!

foto28

Tot het avondeten was ik alleen maar bezig met het boek en daarna was het tijd om te CrossFitten. Ik gaf vorige week (oh nee, OEPS!, twee weken geleden) al aan dat ik vanaf nu een screenshotje zou maken van de workouts. Dit was de workout van maandag.

Dinsdag

foto3

Dinsdag en woensdag had ik deze week ingepland als video-dagen. Er stonden dan ook zes video’s in de wachtrij om opgenomen te worden. Waarom zoveel? Ik wil tijdens mijn vakantie in september gewoon iedere week twee kookvideo’s publiceren dus het is wel nodig om dat van te voren allemaal op te nemen. En ik begin met dit soort dingen altijd liever op tijd, zodat ik de week voor de vakantie zo min mogelijk stress heb. Ik maakte onder andere de Hangop van afgelopen donderdag.

foto4

Tussendoor maakte ik ook nog een ander recept dat pas in september online komt.

foto5

Spullen all over the place. Zo ziet het er hier uit als er gefilmd, gekookt en gefotografeerd wordt. Daarna maak ik het wel weer netjes hoor.

foto7

Eind van de middag stond er weer een date met mijn fysio op de planning. De op een na laatste keer! Vlak voor de vakantie nog even voor onderhoud maar daarna is het niet meer nodig. Maar gelukkig doet mijn fysio ook aan CrossFit en kan ik hem daar altijd nog aanschieten.

foto29

’s Avonds stond er weer een training op de planning in de box.

Woensdag

foto8

Rise and shine! Ik ontbijt iedere ochtend een met een shake (diepvriesfruit, water en proteïnepoeder). Lekker zomers. De NYC foto op mijn bureaublad heb ik zelf gemaakt trouwens <3

foto9

De rest van de dag stond ik weer in de keuken om te filmen. Ik maakte onder andere deze schattige mini citroenscones met maanzaad. De video komt hiervan morgenochtend online. De foto is trouwens gemaakt mijn mijn telefoon (iPhone 6). Best tof he!

foto30

’s Avonds weer trainen, what’s new. Een aantal van ons dachten dat dit een partnerWOD was (waarbij je alles opdeelt), maar nope. Holy shit.

Donderdag

foto10

Whuuuut! De storm van laatst heeft gewoon een gat in onze koepel boven de trap geslagen. OOPS! Gelukkig twee dikke lagen glas waardoor we geen lekkage hebben, maar het moet toch even worden gemaakt. Dat gebeurt vandaag of morgen.

foto11

’typen, typen, typen…’

foto13

Wat was het KOUD donderdag. En vies. Gadver gewoon! Ik moest een vest aan binnen, jasses.

foto12

Nog meer typen, typen, typen..

foto14

Van Bertolli kreeg ik deze toffe en mega grote fles olijfolie thuisgestuurd ter ere van hun jubileum (150 jaar!). Hoe tof! Deze flessen kun je op zeer korte termijn ook zelf kopen in de supermarkt.

Vrijdag

foto15

Alle video’s die ik op dinsdag en woensdag had opgenomen bewerkte ik op vrijdagochtend. Ik plande ze ook allemaal alvast in. Fijn is dat hoor, om ook op YouTube wat klaar te hebben staan.

foto16

Mamma was jarig en dus ging ik daarheen! Ze kreeg een slowcooker van me cadeau. Ben benieuwd of zij er net zo gelukkig van wordt als ik ben.

foto17

Om half 7 stonden we weer in de CrossFit box om te trainen. 150 wall balls… Ik kom de trap nauwelijks af nu van de spierpijn.

foto18

Als Senna naast je gaat zitten op de bank terwijl jij languit ligt zie je pas hoe groot ze echt is. REUS!

Zaterdag

foto31

De zaterdag en het weekend beginnen niet zonder een partnerWOD in de box. De wallballs zaten nog in mijn benen maar het ging wel lekker!

foto19

foto20

Na de training gingen we naar de markt en vertrok Tim voor een weekendje weg. Ik reed zelf ’s middags nog even naar Bristol om hielkussentjes te halen en daar liep ik ineens tegen de perfecte nude pumps en basic zwarte enkellaarsjes aan. Wat? Ik kom nóóit bij Bristol en nu scoorde ik deze twee paar schoenen voor veertig euro in totaal. Lol. Kan ik ook geen buil aan vallen.

foto21

De reden dat ik naar Bristol ging voor hielkussentjes waren deze beauties van Poelman. Rosé gouden espadrilles die ik kocht via Intreza.nl (nu dik in de aanbieding trouwens, mocht je ze ook willen!). Deze schoenen lopen echt als slofjes, helemaal met die kussentjes erin. Zo fijn.

foto22

Als het mooi weer is ga ik in het weekend graag iets verder met Senna lopen. De buurt waarin wij wonen is zó fijn. Als ik de hoek omloop lijkt het nog iedere keer alsof ik op vakantie ben als het mooi weer is. Heerlijk.

foto23

Ondertussen waren m’n bovenbenen snoeihard van de spierpijn en probeerde ik die pijn iets te verlichten met mijn mini foamroller. Niet gelukt helaas. Foei.

foto24

’s Avonds languit op de bank de laatste twee afleveringen van Under the Dome kijken.

foto25

Senna vond dat ook wel een leuke serie!

Hierna keek ik nog een groot deel van Ted 2 en om 01.00 uur ging ik slapen.

Zondag

foto26

Om half 9 lag ik klaarwakker in bed en ging ik er maar uit om het huis eens grondig aan te pakken. Ik haalde (vrijwel) alle kussens uit hun hoezen om die eens in de wasmachine te mikken. De kussens zelf liet ik buiten luchten.

foto27

De bank ziet er zo ook ineens een stuk minder gezellig uit he? Ook die kussenhoezen moesten eraan geloven. Eens in de zoveel tijd is dat echt nodig; helemaal met een hond en twee katjes.

foto32

Nadat het hele huis aan kant was en de machine draaide kroop ik even achter de computer om de Wat stond er op tafel van gisteren te schrijven. Ik lunchte simpel met twee crackertjes met Gelderse worst van de slager en een likje mosterd. Ik houd van mosterd!

De rest van de middag/avond besteedde ik lekker rustig en samen met mijn meneer op de bank.

Deze week is het relatief rustig, ik heb eigenlijk alleen vrijdag een afspraak staan maar dat is met mijn liefste foodievriendinnetjes. Ik moet alleen écht nog even wat korte zomerjurkjes scoren voor Bali, dus hopelijk kan ik die nog ergens in de sale vinden vandaag. Voor de rest is het vooral thuiswerken dus en in de keuken staan, over vier weken zit ik in het vliegtuig dus het is wel zo fijn om voor die tijd zoveel mogelijk af te hebben! Voor het boek hoef ik ook even niets te doen, alles ligt nu bij de vormgever en volgende week heb ik de eerste proefdruk in handen, OMG! Spannend allemaal.

Fijne week en geniet van het zomerse weer! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Die minifoamroller lijkt me handig! Ik heb sinds kort een grote en daar ben ik al ontzettend blij mee.

  1. Sabine Author says:

   Ik denk wel dat zo’n grotere makkelijker is hoor, daar kun je tenminste nog overheen rollen. Met zo’n mini roller lukt dat niet. Maar voor plaatselijke spierpijntjes is ‘ie wel handig!

 2. Laura - Dagelijkse hap says:

  Heerlijke foto’s weer, ik word altijd zo vrolijk van foto’s van Senna :D
  En je hebt echt een hele schattige tattoo op je voet :)

 3. Lotte says:

  Ik vind Senna zo leuk! Volgens mij is ze echt een lieverd:) Zou ook dolgraag een hond willen hebben.

 4. Nadia says:

  Ik mis De Week van OMF ook altijd! Leuke foto’s, en woah, die WOD van woensdag!

 5. nadine says:

  ik ben ook helemaal fan van under the dome, binnenkort seizoen 3 volgen op sbs6!

  1. Sabine Author says:

   Ik ben seizoen 3 tegelijk met Amerika aan het volgen nu, dus ben helemaal bij. Zooo leuk he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close