Week van OMF #35-2018

Foei, ik heb moeite met foto’s maken nu ik weer aan het weekvloggen ben geslagen merk ik. Ik ben momenteel geneigd om wat sneller de videocamera te pakken dan mijn telefoon om ergens beeld van te maken en dat komt mijn Week van OMF niet bepaald ten goede. Sorry, ik beloof je dat het volgende week anders gaat zijn! Ik typ dit weekoverzicht vanaf onze veranda op de camping in Bretagne. Je hebt het vast niet gemist dat ik daar nu een weekje met Vic zit, heerlijk hoor! De kleine dreumes vermaakt zich met zijn muziekboekjes dus ik kan even een beetje werk verzetten. Vrijdag gingen we pas rijden, de rest van de week was ik nog gewoon aan het werk!

Maandag

De week begon met een lekkere georganiseerde chaos in mijn keuken. Ik ging aan de slag met twee cheesecakes en moest een recept maken voor een campagne.

Drie chocolade-cheesecakebeslagen, nooomm.

Met taco’s maakte ik een dessert, klinkt best bijzonder hè? Het resultaat was waanzinnig, dus het recept komt binnenkort op OMF.

Iedere keer als ik mijn twee Smeg ovens gebruik doe ik nog een dansje, zó blij mee.

Ik filmde ook nog een recept en toen dat eenmaal klaar was dook ik achter de laptop om video’s te editen.

Dinsdag

Dinsdag had ik een meeting in Nieuwegein. Ik was nog nooit in deze stad geweest maar vond het centrum zó leuk. Ik ga er zeker nog eens heen om te winkelen. Na de meeting bleef ik even hangen om te werken en te lunchen.

Jaaaa hoor, ze zijn weer gespot: de kruidnoten.

Woensdag

CHEESECAKE is massaal gepreorderd en om me straks wat werk te besparen, maakte ik woensdag vast een groot deel van de verzendlabels.

Vic was gezellig thuis en ging met de Timberlands van zijn vader aan de haal. Dat dikke buikje, zo heerlijk.

Mijn schoonzusje appte me dat ik eens moest kijken naar de Bali collectie van Lucardi en oh oh, had ik beter niet kunnen doen. Zulke leuke ringetjes en oorbellen, ik bestelde onder andere deze drie.

Donderdag

Mijn dag begon donderdag met Vic wegbrengen en een controle bij de tandarts. Moet af en toe even.

Daarna ging ik naar Amsterdam waar ik een afspraak had bij de uitgever en vervolgens een bij het Concertgebouw Café. Mijn tweede afspraak kwam helaas niet opdagen, maar gelukkig had ik mezelf al getrakteerd op een taartje en cappuccino.

Vrijdag

Vrijdagochtend rond 08.00u stapten Vic en ik in de auto, op naar Frankrijk! Na een reis van ongeveer 6 uur kwamen we aan in Rouen waar we eerst even op het hotelbed ploften om bij te komen.

Vic ging even tukken, ik begon mijn vakantie door even heerlijk te lezen. Rust!

Daarna liepen we door het centrum waar we tegen deze parel aanliepen. Ik krijg nooit genoeg van kerken en kathedralen, zo mooi.

Ik spotte op Google Maps een Sephora en daar moest ik natuurlijk even naar binnen. Ik ging niet met lege handen naar buiten, dat kan ik nóóit bij Sephora.

Zaterdag

Wat een luxe om al wakker te worden voordat Vic wakker is! De kleine man slaapt doorgaans tot 08.00u als er geen wekker gaat bij ons en dat is nu in de vakantie natuurlijk ook niet het geval. Ideaal.

Om half 10 stapten we weer in de auto, op naar onze eindbestemming: Camping Les Mouettes in Bretagne. Na een vermoeiend ritje ging Vic weer naar bed en genoot ik van de rust, de zeelucht en fluitende vogeltjes.

Ik hou wel echt van vakantiehuisjes hoor, een normaal bed om in te slapen. Luxepoes.

Tijdens het koken vermaakte Vic zich met zijn boekjes.

En toen Vic ‘s avonds in bed lag ging ik verder met mijn schilderen op nummer schilderij, dat heb ik uiteraard meegenomen. Fijn ontspannen en het begint al ergens op te lijken nu he!

Zondag

Goedemorgen! Vic sliep uit en keek daarna nog even filmpjes bij mij in bed, zo gezellig.

Daarna broodjes halen, in zijn Franse trui haha.

When in France: ontbijten met verse baguette en croissants.

Daarna ontdekten we het zwembad, Vic is dol op water en is wel 50 keer van de glijbaan geweest, haha.

Dit zou een perfecte sponsorfoto zijn voor Dixap, vind je niet? Is het niet hoor – helaas ;)

Zo, dan ga ik nu Vic eens even een shirt aantrekken en met hem naar de speeltuin.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. He, leuk. Ik ben paar weken geleden in Carantec geweest. Ik vond het gebied daar schitterend met de kustlijnen en het vissen in de baaien. Veel plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close