Week van OMF #18

Zo klagen we een week geleden nog over het slechte weer op Koningsdag en zo zat ik op mijn verjaardag in het zonnetje te genieten van het prachtige weer. Het was onmiskenbaar zomer de afgelopen dagen en man, wat word ik daar gelukkig van. De wereld ziet er een stuk mooier uit, mensen zijn vrolijk, iedereen op slippertjes.. Heerlijk is het. Ik wil nog even niet denken aan het koude Pinksterweekend dat eraan komt, maar gelukkig kan ik deze maandagmiddag gebruiken om nog even terug te kijken op een fantastische week. De afgelopen dagen voelden aan als een minivakantie, zoveel leuke dingen gedaan in korte tijd! Met veel plezier deel ik deze Week van OMF, ik word er zelf weer blij van als ik er naar kijk.

foto1

Maandag: tijd voor boodschappen! De normale weekboodschappen moesten worden gedaan en ik vulde bij de HANOS mijn voorraadje chocolade weer aan.

foto2

Daarna gauw filmen. Mijn werkweek bestond afgelopen week maar uit drie volledige werkdagen waar ik goed productief kon zijn, dus er moest veel gedaan worden. Ik  nam uiteindelijk vijf of zes video’s op in drie dagen tijd.

foto3

IJS MAKEN! Zo lekker en zo leuk om te doen.

foto4

Lunchen doe ik thuis nooit op mijn gemakje. Ik werk altijd gewoon door tijdens het eten. Gelukkig kan ik wel altijd een feestje van mijn lunch maken dus zo af en toe doe ik dat.

foto5

Coooookies. #soononline

foto6

’s Avonds was het weer tijd voor CrossFit, ik doe dat nog steeds zo’n twee keer in de week (naast twee keer personal training). Ik trainde in mijn nieuwe sportlegging van Victoria’s Secret. Dat traint altijd net iets leuker, haha.

foto7

Tijd om te editen…

foto8

En weer om te lunchen.

foto9

Foodpost! Granola’s van Eat Natural.

foto10

En ik kreeg gewoon een cadeautje thuisgestuurd van fonQ! Ik werk nauw met ze samen en vond het zo lief dat ze me een cadeau voor mijn verjaardag stuurden.

foto11

Een prachtige ovenschaal van Le Creuset <3

foto12

foto13

Ook heel tof: woensdag ging ik mijn verjaardagstaart ophalen! Hidde de Brabander (die je kent van Dreams of Magnolia en zijn geweldige nougat) was zo lief om mijn taart te maken en kijk hoe per-fect ‘ie is. Ik heb er eindeloos naar gekeken, zo onwijs mooi. Ik moest van mezelf wel wachten tot mijn verjaardag donderdag voordat ik hem mocht aansnijden. Maar die LOOKS! OMG! Diverse chocoladedecoraties, macarons, jammetjes, chocoladecrisps, browniebits…

foto14

Woensdagavond begon ons weekend en daarmee achteraf minivakantie haha. Na Tim zijn werk doken we het terras op. Radler in de zon, mijn favoriet! We aten bij Lekker Burgerlijk, dat heb je gisteren al kunnen lezen.

foto15

IJs als toetje bij Claudio’s! Ik ben gek op ijs dus ik nam drie bollen. Ik had Monchou, kokos en Kinder Bueno. NOM.

foto16

We deden nog een biertje in het biercafé en gingen daarna naar de bios voor de nieuwe Captain America. Ik vond hem zó leuk. Sowieso vind ik de Marvel films heel leuk.

foto17

Donderdag was ik jaaaaaaarig! Tim verzorgde een ontbijtje op bed, zo lief en lekker!

foto18

EINDELIJK mocht ik de taart aansnijden die Hidde had gemaakt. De taart zag er van de buitenkant al perfect uit maar van binnen nog veel perfecter. Je ziet onder andere een koekbodem, witte chocoladelaag met browniestukjes, een cremeux van mango en passievrucht, chocolademousse… oh my gawd. Hij smaakte overigens precies zo als ‘ie eruit zag. Ik was een beetje verdrietig toen het allerlaatste hapje gegeten werd.

foto19

Ik vierde mijn verjaardag niet afgelopen donderdag aangezien Tim en ik eind juni nog een feestje geven, maar mijn ouders en schoonfamilie kwamen natuurlijk wel even langs. Daarna even relaxen op de bank.

foto20

En toen op naar Arnhem! Ik had een tafel gereserveerd bij Stan &Co waar we heerlijk een paar uur op het terras in de zon hebben gezeten. Zo fijn. Ik vind verjaardagen nooit zo bijzonder maar van zulke relaxmomenten word ik intens gelukkig.

foto21

Vrijdag was het heel even over met de pret. Ik trainde ’s ochtends bij Tobias en daarna moest ik toch echt even aan het werk. Wel lekker buiten gelukkig. Tim was vrij vrijdag.

foto22

Om 16.00 uur had ik afgesproken met Nanda bij Loetje in Gorssel. Nog een keer Radler in het zonnetje, wat een verwennerij! We borrelden en dineerden bij Loetje.

foto23

’s Avonds keek ik de eerste afleveringen van het nieuwe Masterchef Australia seizoen. Zoooo leuk. Het is ongetwijfeld mijn favoriete kookprogramma. En dan ook echt alleen de Australische variant.

foto24

WEEKEND! En mooi weer, wat een mazzel. Tim en ik besloten zaterdag de tuin aan te pakken, die moest echt hoognodig zomerklaar worden gemaakt. Dus hop naar de Intratuin voor wat plantjes, onkruid wieden en rommel weghalen.

foto25

Daarna kon ik wel extra genieten van onze tuin. Het hebben van een tuin vind ik echt onbetaalbaar, zeker met hond en katten in huis.

foto26

Van oma kreeg ik geld voor mijn verjaardag en omdat het anders opgaat aan boodschappen, besloot ik een nieuwe ring voor mezelf te kopen. Het werd deze smalle Buddha to Buddha ring. Ik vind hem zo mooi.

foto27

Gisteren was het Moederdag en natuurlijk ging ik even langs mijn moeder. Ze had een lekker taartje klaarstaan, altijd fijn.

foto28

Thuis deden we het huishouden en daarna reden we naar Rotterdam waar in Ahoy de UFC Fight Night werd georganiseerd. Tim is groot fan van UFC en ik wilde wel met hem mee. Ik had niet gedacht dat ik het zelf zo leuk zou vonden als ik het uiteindelijk vond. Drie Nederlanders vochten gisteravond en alle drie wonnen ze met een TKO. Stefan Struve matte zijn tegenstander binnen 16 seconden af, holy shit. Ik vond het tof. Uiteindelijk waren we om 01.00 uur weer thuis.

Deze week is zowaar rustig! Althans rustig, ik heb geen afspraken buiten de deur en dat vind ik echt wel even heel fijn. Het is tijd om vooruit te gaan werken voor OhMyFoodness en om voorbereidingen te treffen voor de OMF workshopweek (je kunt je nog tot en met morgen inschrijven!). Daarnaast staan er nog wat andere dingen op de planning dus vervelen zal ik me zeker niet.

Fijne week! 

Join the Conversation

 1. Daniëlle says:

  Wat een heerlijke week! En die taart… Die moet verrukkelijk geweest zijn, wat een plaatje!

 2. Fleur says:

  Wat een heerlijk weekje!
  Oh en die taart… Die ziet er zooooooo goed uit!

 3. Kelly says:

  Wat een toffe week ! Die koekjes lijken op mijn lievelingskoekjes, dus ik ben heeel benieuwd ! En die taart, omg, dat ziet er goddelijk uit

 4. Roxanne says:

  Oh myyyyyy, je verjaardagstaart!

 5. Wat grappig, ik zelf kan ook echt alleen de Australische Masterchef kijken, zo leuk is die! X

 6. Margot says:

  Wow wat ziet die taart er geweldig uit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close