Week van OMF #20-2022

Ik geloof dat ik helemaal niets noemenswaardig heb te melden over afgelopen week, haha. We genoten van het zomerweer, baalden dat het vanaf donderdag weer bergafwaarts ging daarmee en verder was ik vooral lekker aan het werk en aan het studeren. Een doodnormale week dus eigenlijk!

IMG 9220

Maandag

De week begon met een lekkere chaos in mijn kantoorkeuken; ik had een kookdag!

IMG 9223

Ik was even vergeten hoe warm het is als je twee ovens hebt loeien en het buiten 25+ graden is. Helemaal oververhit nam ik plaats achter de pc later op de dag, haha.

IMG 9231

Zoals iedere maandagavond verdiepte ik me weer in mijn studieboeken. Ook maakte ik een planning voor de komende anderhalf jaar en bepaalde ik de volgorde waarin ik de verschillende propedeusevakken wil volgen.

IMG 9233

Later op de avond keek ik een college terug.

IMG 9241

Dinsdag

Dinsdagochtend dook ik ook nog even de keuken in voor een leuke samenwerking. Heel vervelend was het om de dag te beginnen met een lekker borrelplankje.

IMG 9247

Om kwart voor drie haalde ik Vic op en reden we even met de auto door de wasstraat.

IMG 9248

Voor Moederdag kreeg ik van allebei de jongens een zelf geschilderde beker met bloemzaadjes erin. Die hebben we toen samen geplant en inmiddels komen er blaadjes naar boven. Zo trots zijn ze erop!

IMG 9249

Bij Action haalden we een nieuw opblaasbad en die moest natuurlijk direct opgeblazen worden.

IMG 9265

Woensdag

Maandenlang ben ik op zoek geweest naar een fatsoenlijk vliegengordijn voor de achterdeur. Via Instagram schakelde ik zelfs jullie in, maar uiteindelijk kwam ik toch uit bij deze bamboe-variant van Hornbach. Eigenlijk is ‘ie net iets te kort, maar goed. So be it.

IMG 9270

Omdat het woensdag zo warm zou worden kwam mijn schoonzusje langs en samen met Cody haalden we Vic op van school. We reden direct door naar Bussloo om te genieten van het mooie weer. De jongens hebben de hele middag gespeeld en gezwommen. Zo fijn!

Donderdag

Ik maakte donderdag gewoon helemaal geen foto’s. Ik zat dan ook de hele dag achter de pc te werken en deed ’s avonds nog een (thuis)lesje yoga. Maar verder gebeurde er niets spannends.

IMG 9291

Vrijdag

Aankomende week ben ik vrij, alleen maandag werk ik nog en daarvoor schreef ik gedurende de week vast wat korte to do’s op de glaswand in onze keuken. Die wand wilden we er eigenlijk uit laten halen toen we hier kwamen wonen, maar ik ben blij dat we dat toch niet hebben gedaan. Het is zo ideaal!

IMG 9293

Tim deed ’s ochtends wat klusjes en nam op de terugweg wat lekkers mee van Starbucks.

IMG 9294

Daarna dook ik gauw mijn studiehol in om de hele dag te studeren. Gelukkig was het daar perfect weer voor vrijdag, haha.

IMG 9316

Weekend

Dit weekend was lekker gevuld. We begonnen zaterdagochtend in de Apenheul. We hebben een abonnement, dus dan kun je zo tussendoor even gaan. Zo ideaal!

’s Middags gingen we nog even langs mijn ouders en ’s avonds hadden we lekker een avondje vrij. Tim ging de hort op, dus ik was alleen met de jongens.

IMG 9322

Dat eindigde in een avond en nacht vol eczeemleed met deze kleine boef helaas. Zo sneu is het allemaal.

IMG 9329

Gelukkig hadden we poffertjes als ontbijt in gepland. Is écht een takkeklus, maar de kindjes waren er blij mee.

’s Middags genoten we van het (onverwachte) zonnetje en ’s avonds wipte ik langs vriendinnetje Annemie.

Aankomende week heb ik een week vakantie en gaan we later in de week naar Disneyland. Heel leuk en héél veel zin in met die twee jongens van ons. Ik heb heel erg behoefte aan even wat quality time met z’n allen en niet bezig te zijn met studie of werk, dus ik neem het er ook even van.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Danielle says:

    Wat leuk dat jullie ook naar Disney gaan! Wij gaan donderdag en vrijdag. Misschien zien we elkaar nog wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close