Week van OMF #7

De memo waarin staat dat februari de nieuwe decembermaand is heb ik even gemist, mijn hemel wat een drukte en last-minute afspraken zeg. Ik klaag niet hoor, begrijp me niet verkeerd. Druk zijn is goed, maar dit had ik even niet zien aankomen haha. Mijn week stond vol met afspraken en vooral heel veel schrijven. Aankomende weken zullen niet veel anders zijn. Ik ben minimaal drie dagen per week buiten de deur op afspraak, beide weekenden van februari ben ik ook nog onder de pannen en maart gaat vrolijk nog zo verder. Ik besef me steeds meer dat ik in december geen betere keuze heb kunnen maken door fulltime voor OMF te gaan werken. Het is namelijk echt waar wat ze zeggen: zodra je volledig voor jezelf kiest komt er vanalles op je pad dat je van te voren niet voor mogelijk hield. Cliché maar dus waar. Tijd voor een nieuwe Week van OMF? Jazeker!

Maandag

foto1

De week begon nog relatief rustig maandag. Ik besloot dé hype van dit moment eens te proberen: het schoonmaken van de oven met baking soda. Resultaat? Een heel hoop rommel en geen blinkende oven. Geen aanrader. Helaas!

foto2

Ik lunchte heerlijk met een grote salade die ik voor mezelf maakte. Met tonijnsalade (ook zelfgemaakt) en rijpe avocado. Nommie.

foto3

’s Avonds kookte ik voor een campagne die ik na het eten ook nog in elkaar zette. Het recept hiervan volgt binnenkort.

foto4

Eindelijk was er weer een nieuwe aflevering van The Walking Dead! Die moest uiteraard gekeken worden tijdens het eten.

foto5

Om 20.00 uur gingen we naar CrossFit en daarna deed ik de Plankchallenge nog. Weet je nog dat ik zei dat ik deze week vijf keer wilde CrossFitten? I did it! Hoeraaa!

Dinsdag

foto6

Op dinsdag was ik uitgenodigd voor een rondleiding in de fabriek van Nature’s Pride! Helemaal aan de andere kant van het land, maar super interessant. Ik heb véél geleerd over avocado’s en mango’s, maar vertel jullie daar binnenkort meer over.

foto7

Kijk al die mango’s, juuummmm.

foto8

Ik kreeg een flinke doos avocado’s mee naar huis. Je kunt je vast voorstellen wat we afgelopen week veel gegeten hebben ;)

foto9

Ik was laat thuis (rond 15.00 uur) maar had nog niet geluncht. Even snel een kommetje yoghurt met banaan en homemade granola dan maar.

foto10

’s Avonds weer CrossFit! 2 down, 3 to go.

Woensdag

foto11

Boodschappen doen! Het winkelcentrum waar ik altijd heenging is momenteel gesloten en verplaatst vanwege verbouwing, maar bijkomend voordeel is dat de Lidl en Albert Heijn (mijn vaste supermarkten) nu véél groter zijn en een gigantische assortimentsuitbreiding hebben gekregen. HOERA!

foto12

Tijd om een video op te nemen voor Valentijnsdag…

foto13

Ik maakte deze waanzinnig lekkere Wentelteefjes met Nutella en frambozen. Recept heb je afgelopen donderdag kunnen zien.

foto14

’s Middags reed ik even naar de Mediamarkt. Ik ben toe aan een nieuwe videocamera want ik ben niet meer tevreden over de kwaliteit van de oude. Even oriënteren dus.

foto15

Ook kwam mijn Bio-Detoxpakket binnen ter voorbereiding op aankomend weekend. Van vrijdag tot en met zondag ga ik namelijk naar Ameland om te detoxen én te bootcampen. Echter duurt de hele detox 10 dagen en dus moet ik vandaag van start met het nemen van voedingssupplementen en een eetschema.

foto17

Dit is het programma van het weekend trouwens. WOW!

foto18

Even planken na het avondeten…

foto19

Eeeeen weer naar CrossFit! 3/5.

Donderdag

foto20

Donderdagochtend had ik een afspraak in Amsterdam Zuid, maar ik kan jullie nog niet vertellen waarvoor. Wat kent Amsterdam toch mooie plekjes he!

foto21

Aangezien ik vijf minuten verwijderd was van Cool Blue, besloot ik daarheen te rijden om me nog eens goed te laten adviseren over de verschillende videocamera’s die er zijn. Uiteindelijk maakte ik mijn keus en bestelde hem direct.

foto22

’s Middags moest ik halsoverkop nog aan de slag voor een campagne en maakte ik de Banoffee Cake. Het beslag smaakte naar softijs, ooooh!

foto23

Vriendinnetje Annemie kwam ’s avonds eten en dus mikte ik de groenten voor de pizza alvast in een ovenschaal. Ziet er lekker kleurrijk uit zo he?

Vrijdag

foto24

Vrijdagochtend, op naar Utrecht! Dino zwaait me altijd even uit als ik naar de auto ga ;)

foto25

Ik had een afspraak bij PepsiCo voor een héle toffe campagne. En natuurlijk stonden er chips op tafel (PepsiCo is het moederbedrijf van Smiths!) op tafel met hummus, guacamole en Heksn’kaas.

foto26

Er werd voor lunch gezorgd, super leuk! Serieuze zaak hoor, de aftrap van een campagne ;) Gelukkig was ik gezellig samen met de dames van 2WMN, Willemijn en Martine!

Vrijdag gingen we al vroeg CrossFitten (om 17.30 uur). De vierde keer deze week, yaaay! De rest van de avond werkte ik nog.

Zaterdag

foto27

Rise and shine voor de laatste CrossFit WOD van deze week. Een ValentijnsWOD, súper leuk! Ik deed hem uiteraard met Tim.

foto28

Daarna zoals altijd naar de markt. De vleeskraam op onze markt maakt haar eigen vlees, en dat is zo waanzinnig lekker.

foto29

En YES mijn nieuwe camera werd bezorgd! Boven de oude, onderin de nieuwe. Hopelijk kan ik nu betere video’s voor YouTube maken. Ik heb er zo’n zin in om mee aan de slag te gaan.

foto30

Altijd lastig om met Senna in huis foto’s te maken. Nieuwsgierig aagje!

foto31

’s Middags verdiepte ik me in YouTube en keek ik heel veel video’s met tips.

foto32

En ik las de volledige handleiding voor de Biodetoxkuur door voor aankomende week. Het is nogal wat..

foto33

Ik kneus ZO onwijs snel, serieus. Ik hoef me maar een klein beetje te stoten en BAM blauwe plek die vervolgens wekenlang blijft zitten. Dit komt door CrossFit, slaat toch nergens op? En dan heb je de rest van mijn benen nog niet gezien…

foto34

Voor Valentijnsdag besloten we dit jaar samen te koken! We kochten kreeft en eend, maakten tiramisu en dronken lekkere wijntjes. Perfecte avond samen.

Zondag

foto35

Sapjes tijd! Onze favoriet is met sinaasappel, grapefruit, appel en peer.

foto36

Na het doen van het huishouden gingen we even bij de hockey-wedstrijd van mijn schoonzusje kijken. Daarna deden we wat boodschapjes bij de Albert Heijn, ter voorbereiding op mijn detoxweek deze week.

De rest van de dag was niet zo bijzonder eigenlijk. Tim ging met zijn oom + honden naar het bos, ik ging ondertussen aan het werk. Scheelt me hopelijk deze week een beetje stress.

Aankomende week wordt weer lekker druk! Vandaag en morgen werk ik thuis en heb ik vooral heel veel te schrijven en te filmen. Daarnaast moet ik mijn afspraken voor woensdag en donderdag voorbereiden. Woensdag heb ik een afspraak bij een PR bureau om te kijken of we wat leuke dingen samen kunnen doen en donderdag mag ik nog een keer naar Amsterdam, deze keer voor weer een geheimzinnige afspraak. Excusez, later hopelijk meer!

Vrijdag vertrek ik dan ’s ochtends vroeg naar Ameland waar ik drie hele dagen ben. Ik verblijf met een groepje bloggers in het Westcord Hotel en het hele weekend staat in het teken van detoxen en bootcampen. Ik moet bekennen dat ik er best een beetje nerveus voor ben ofzo, maar tegelijkertijd heb ik er ook wel zin in. Ik ben heel benieuwd hoe het me gaat bevallen, zowel het aangepast eten als het vele sporten. Maar hier lezen jullie uiteraard meer over en tijdens het weekend zal ik voldoende aanwezig zijn op Instagram en Twitter. Volg me dus daar als je meer achter de schermen wilt zien!

Join the Conversation

 1. Hannah says:

  Succes komende week, dat belooft lekker druk te worden weer!

 2. Mirne says:

  Je eten op Valentijnsdag klinkt echt perfect!

 3. Bianca says:

  Slim om nog even goed te trainen voor het weekend! Deze week wel wat rustiger denk ik! Het programma vind ik wel heel gaaf, zo benieuwd!

 4. nicole says:

  Succes tijdens het weekend, lijkt me leuk maar ook heftig!

 5. Margot says:

  Wat een geheimzinnige afspraken allemaal. Je maakt me nieuwsgierig! Oh en dat blauwe plekken probleem herken ik helaas.

 6. Stefanie says:

  Ik ben zo benieuwd hoe je de detox gaat vinden. Lijkt mij ook spannend. Je eet anders dan normaal, misschien ook wel minder en dan al dat sporten. Kijk uit naar je berichtjes daarover!
  Fijne week!

 7. Heerlijk die recepten met avocado. Een fijne week toegewenst.

 8. Madeline says:

  Wat een leuke post :) Mag ik vragen welke app je gebruikt voor die oefeningen? Ziet er handig uit! En erg benieuwd naar de homemade granola, heb je daar toevallig een recept van? Ga ik nu even verder lezen over de banoffee cake en de wentelteefjes, haha!

  1. Sabine Author says:

   Bedoel je voor de Plankchallenge of voor CrossFit? Voor de plankchallenge gebruik ik de 30 Days Fitness Challenge app, voor het bijhouden van CrossFit statistieken SugarWOD.

   Hier heb je een linkje voor de granola: https://www.ohmyfoodness.nl/omf-kookt/ontbijt-omf-eet/granola-met-gedroogd-fruit

 9. Jessica says:

  Oeh dat detox weekend lijkt mij ook wel wat (als mijn conditie niet zo slecht was althans), ben erg benieuwd naar je ervaringen! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close