Week van OMF #9-2023

Wat was het héérlijk om na twee weken afwezigheid er weer vol tegenaan te gaan afgelopen week. En met vol bedoel ik ook echt vol, want er lag veel werk om ingehaald te worden.

Ik bracht uren door in de keuken, had verschillende meetings, was een hele dag in Amsterdam te vinden en startte met project zuurdesem waar je via Instagram alles over kunt volgen.

Samen met de jongens en Cass genoot ik van de zon. Het was een fijne week!

IMG 5317

Maandag

Blij ei, na twee weken ziekteverlof zat ik er weer helemaal klaar voor. Ook fijn: twee weken lang smaakte koffie echt walgelijk en maandag ging ‘ie er weer lekker in. Vind dat zo’n fijne start van de dag!

IMG 5318

Ik bracht om te beginnen een paar uur achter de computer door om mijn mailbox te legen, agenda bij te werken etc.

IMG 5341

De rest van de middag en avond stond ik in de keuken. Ik kookte voor het slowcookerboek, voor Ohmyfoodness.nl en filmde reels voor Instagram.

IMG 5346

Dinsdag

Op dinsdagochtend ging ik verder met koken en in de middag had ik back to back meetings. Cass zit momenteel in een behoorlijke puberfase, dus die plantte ik even in de bench en ik verhuisde naar boven om even rustig die meetings af te kunnen handelen.

IMG 5349

In de avond startte ik met project zuurdesem! Oftewel: Hetty. Het stond al járen op mijn lijstje om een keer aan de slag te gaan met een zuurdesemstarter, en nu hakte ik de knoop door. Via Instagram hou ik jullie iedere dag op de hoogte van de vorderingen.

IMG 5353

Het is nogal een proces, van in eerste instantie twee weken lang iedere dag aandacht geven aan de starter. Maar ik vind het tot nu toe méga leuk om te doen.

IMG 5374

Woensdag

We genoten veel van het mooie weer en van elkaar deze schoolvakantie. En op mamadag begonnen we de dag met havermoutpoffertjes. Geen straf voor de jongens!

IMG 5376

Tussendoor fotografeerde ik nog een gerecht voor het slowcookerboek.

IMG 5377

We deden boodschappen en lunchten voor het eerst dit jaar buiten in de zon. Héérlijk zo uit de wind. De jongens vroegen vervolgens iedere dag of we het weer konden doen, zo fijn. De middag brachten we lekker door in de speeltuin/kinderboerderij.

IMG 5402

Donderdag

Ik stapte donderdag al op tijd op de fiets om naar het station te fietsen. Op naar Amsterdam met de trein waar ik de ochtend doorbracht met mijn collega Wies voor een strategiesessie.

IMG 5403

Altijd fijn en aangezien zij minstens zo’n foodie is als ik: ook altijd lekker.

donderdag1

Daarna lunchten we uitgebreid samen en kletsten we vooral over dingen naast werk.

IMG 5406

Om 17.30u kwam mijn trein weer aan en daarna kon ik nog mooi een half uur tegen de wind in naar huis ploeteren. Zeg me niet dat ik de enige ben zonder elektrische fiets? Ik werd alleen maar ingehaald onderweg, haha.

IMG 5415

Ik besloot ’s avonds nog even te werken en ging aan de slag met een nieuwe manier van plannen, die hopelijk voor (nog) meer focus gaat zorgen.

IMG 5428

Vrijdag

De laatste werkdag van de week was een volle. Al begon ‘ie vooral met een enorme boevenactie van Cass.

IMG 5431

Oeps, die had even feestgevierd ’s nachts. Maar het was echt ZO veel, dat ik eigenlijk alleen maar kon lachen.

IMG 5432

Voor het slowcookerboek gingen vier pastagerechten in de potten en op de foto.

IMG 5433

En ondertussen kookte ik ook nog gerechten voor OMF.

IMG 5437

Ik ben zo benieuwd hoe jullie het slowcookerboek gaan vinden straks. Het is een flinke klus en anders dan de andere boeken die ik tot nu toe heb gemaakt.

IMG 5451

Weekend

Ik had de jongens lekker thuis dit weekend. We gingen naar de markt waar we met een mega tas boodschappen thuis kwamen. We namen onder andere drie van deze knoeperds mee.

IMG 5450

Ik ben een handgemaakte koffiekopjes verzameling gestart en dit zijn mijn nieuwe aanwinsten van Pabloos Pottery. Zo tof vind ik ze.

IMG 5472

Van FIK Kaarsen kreeg ik hun nieuwste lentegeuren binnen en die zijn weer zó ongelofelijk lekker. Ik ben helemaal geen fan van citroen en/of eucalyptus, maar in deze combinaties is het echt goddellijk.

IMG 5470

Gisteren was een relaxte dag. We gingen ’s ochtends met z’n drietjes met Cass naar het honden los bos waar alle jongens konden razen.

IMG 5473

We deden spelletjes…

IMG 5476

En hingen lekker op de bank met uiteraard de GP van Baghrein op televisie. Go Max!

En toen waren we alweer toe aan een nieuwe week! Die staat wederom lekker volgepland met meetings, uren in de keuken en de nodige privé afspraken. Ik sluit ‘m af met een (vooralsnog) vrij weekend, ook fijn.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close