Week van OMF #9-2023

Wat was het héérlijk om na twee weken afwezigheid er weer vol tegenaan te gaan afgelopen week. En met vol bedoel ik ook echt vol, want er lag veel werk om ingehaald te worden.

Ik bracht uren door in de keuken, had verschillende meetings, was een hele dag in Amsterdam te vinden en startte met project zuurdesem waar je via Instagram alles over kunt volgen.

Samen met de jongens en Cass genoot ik van de zon. Het was een fijne week!

Maandag

Blij ei, na twee weken ziekteverlof zat ik er weer helemaal klaar voor. Ook fijn: twee weken lang smaakte koffie echt walgelijk en maandag ging ‘ie er weer lekker in. Vind dat zo’n fijne start van de dag!

Ik bracht om te beginnen een paar uur achter de computer door om mijn mailbox te legen, agenda bij te werken etc.

De rest van de middag en avond stond ik in de keuken. Ik kookte voor het slowcookerboek, voor Ohmyfoodness.nl en filmde reels voor Instagram.

Dinsdag

Op dinsdagochtend ging ik verder met koken en in de middag had ik back to back meetings. Cass zit momenteel in een behoorlijke puberfase, dus die plantte ik even in de bench en ik verhuisde naar boven om even rustig die meetings af te kunnen handelen.

In de avond startte ik met project zuurdesem! Oftewel: Hetty. Het stond al járen op mijn lijstje om een keer aan de slag te gaan met een zuurdesemstarter, en nu hakte ik de knoop door. Via Instagram hou ik jullie iedere dag op de hoogte van de vorderingen.

Het is nogal een proces, van in eerste instantie twee weken lang iedere dag aandacht geven aan de starter. Maar ik vind het tot nu toe méga leuk om te doen.

Woensdag

We genoten veel van het mooie weer en van elkaar deze schoolvakantie. En op mamadag begonnen we de dag met havermoutpoffertjes. Geen straf voor de jongens!

Tussendoor fotografeerde ik nog een gerecht voor het slowcookerboek.

We deden boodschappen en lunchten voor het eerst dit jaar buiten in de zon. Héérlijk zo uit de wind. De jongens vroegen vervolgens iedere dag of we het weer konden doen, zo fijn. De middag brachten we lekker door in de speeltuin/kinderboerderij.

Donderdag

Ik stapte donderdag al op tijd op de fiets om naar het station te fietsen. Op naar Amsterdam met de trein waar ik de ochtend doorbracht met mijn collega Wies voor een strategiesessie.

Altijd fijn en aangezien zij minstens zo’n foodie is als ik: ook altijd lekker.

Daarna lunchten we uitgebreid samen en kletsten we vooral over dingen naast werk.

Om 17.30u kwam mijn trein weer aan en daarna kon ik nog mooi een half uur tegen de wind in naar huis ploeteren. Zeg me niet dat ik de enige ben zonder elektrische fiets? Ik werd alleen maar ingehaald onderweg, haha.

Ik besloot ‘s avonds nog even te werken en ging aan de slag met een nieuwe manier van plannen, die hopelijk voor (nog) meer focus gaat zorgen.

Vrijdag

De laatste werkdag van de week was een volle. Al begon ‘ie vooral met een enorme boevenactie van Cass.

Oeps, die had even feestgevierd ‘s nachts. Maar het was echt ZO veel, dat ik eigenlijk alleen maar kon lachen.

Voor het slowcookerboek gingen vier pastagerechten in de potten en op de foto.

En ondertussen kookte ik ook nog gerechten voor OMF.

Ik ben zo benieuwd hoe jullie het slowcookerboek gaan vinden straks. Het is een flinke klus en anders dan de andere boeken die ik tot nu toe heb gemaakt.

Weekend

Ik had de jongens lekker thuis dit weekend. We gingen naar de markt waar we met een mega tas boodschappen thuis kwamen. We namen onder andere drie van deze knoeperds mee.

Ik ben een handgemaakte koffiekopjes verzameling gestart en dit zijn mijn nieuwe aanwinsten van Pabloos Pottery. Zo tof vind ik ze.

Van FIK Kaarsen kreeg ik hun nieuwste lentegeuren binnen en die zijn weer zó ongelofelijk lekker. Ik ben helemaal geen fan van citroen en/of eucalyptus, maar in deze combinaties is het echt goddellijk.

Gisteren was een relaxte dag. We gingen ‘s ochtends met z’n drietjes met Cass naar het honden los bos waar alle jongens konden razen.

We deden spelletjes…

En hingen lekker op de bank met uiteraard de GP van Baghrein op televisie. Go Max!

En toen waren we alweer toe aan een nieuwe week! Die staat wederom lekker volgepland met meetings, uren in de keuken en de nodige privé afspraken. Ik sluit ‘m af met een (vooralsnog) vrij weekend, ook fijn.

Fijne week! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close