Week van OMF #22-2020

Goedemorgen op deze Tweede Pinksterdag! Wat een traktatie zijn al die lange weekenden in deze tijd he. Vanaf april gaan we echt zo’n fase vol lange weekenden en vrije dagen in met Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren… Vind ik niet erg, zeker niet als het zulk mooi weer is als nu. Ik moest mezelf gisteren wel even een schop onder mijn kont geven om dit weekoverzicht af te maken want het voelde niet echt als een zondag, ik was het bijna vergeten – haha. Maar hier is ‘ie weer! Voor het eerst sinds lange tijd voelde afgelopen week als een echt normale week. Vier dagen op kantoor, een normale mamadag, lekker wel hoor.

IMG 9239

Maandag

Ik begon de week zoals altijd lekker op kantoor waar ik direct de keuken indook om twee Fastfood Fridays te maken. Eentje daarvan kwam afgelopen vrijdag al online: de Pita Gyros met friet.

IMG 3367

En dan lunch je dus soms zo, heerlijk – niet verkeerd.

IMG 5560

Ik deelde via Instagram een schoonmaaktip voor keukens. Dit zijn de drie producten die ik altijd gebruik om mijn natuursteenblad en inductieplaat schoon te maken. Werkt als een trein.

IMG 3521

Dinsdag

Uitgeverijen maken voor ieder seizoen een aanbiedingsfolder waarin de nieuwste boeken staan. In de herfst komt het Guilty Pleasures Kookboek natuurlijk nog een keer uit en daarvoor kreeg ik de aanbieding doorgestuurd. Zo leuk om te zien weer!

IMG 9939

Op naar de toko! Vanuit kantoor liep ik naar de grootste toko in de stad. Ik was er nog nooit geweest maar vanaf nu wordt dit mijn vaste plek. De supermarkt is zó groot en het aanbod eindeloos.

IMG 0245

Ik nam dit allemaal mee. De buns en dim sum om mee te lunchen (de rest ging de vriezer weer in) en de sauzen voor recepten die ik wil maken.

IMG 1927

YAS.

IMG 4873

DUBBEL YAS!

IMG 7941

Foodpost in de vorm van een kookboek. London Loy heeft zijn recepten gebundeld in het gelijknamige boek. Ben super benieuwd want met een ondertitel als Mijn recepten, van appeltaart tot saotosoep, is mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd. Ik ga er snel uit koken.

IMG 5578

Woensdag

En toen was het alweer mamadag. Zoals altijd begonnen we ook nu de dag met zijn drietjes in ‘het grote bed’.

IMG 5581

Ik bouwde de Joolz om want Cody had het na bijna 7 maanden gehad in de reiswieg. Hij begon zich een beetje te vervelen en wilde graag om zich heen kijken.

IMG 5584

Dat bleek een schot in de roos te zijn want hij vond het heerlijk om te wandelen. Vic hield ondertussen Senna vast. Ze is zo heerlijk rustig dat ik het wel aandurf.

IMG 5596

Woensdagmiddag haalde ik de bak met Action Man Tim van zolder en dat bleek een groot succes. Sindsdien zijn de bak met speelgoed en Vic onafscheidelijk. Zodra hij beneden komt moet de Action Man uit de doos, haha. En het zijn er nogal wat, mijn hemel.

IMG 5599

Donderdag

Op naar kantoor maar weer, mijn schoonzusje paste op. Ik maakte vast de soep klaar voor het avondeten. Thaise pindasoep, jum.

IMG 5601

Ook ging ik aan de slag voor een campagne. Dit verrukkelijke ontbijtbroodje komt deze week al online!

IMG 5603

Voordat ik naar huis reed, reed ik even langs het winkelcentrum. Ik had wat dingen nodig waaronder wat zomerkleding voor Cody. Ik dacht dat we nog veel meer hadden van Vic, maar blijkbaar niet. Bij HEMA scoorde ik deze leuke shirtjes.

IMG 5605

Vrijdag

Omdat ik al mijn werk nagenoeg af had, was ik vrijdag maar heel even op kantoor. Ik maakte wel een recept voor een nieuwe Cook the books en zette deze op de foto.

IMG 5607

Omdat ik er tijd voor had besloot ik het kantoor maar eens grondig schoon te maken.

IMG 5627

De rest van de dag deed ik rustig aan en speelde ik met de kindjes.

IMG 5631

Weekend

Goedemorgen stomme darmen. Ik leek wel zwanger toen ik wakker werd zaterdagochtend. Zo naar is dat.

IMG 5632

Vic en de doos met Action Man zijn onafscheidelijk sinds we het krat van zolder haalden. Zo lief.

IMG 5633

Tim was sporten, ik deed wat klusjes in huis en toen Cody op bed lag at ik met Vic even wat mango buiten.

IMG 5634

En daarna deden we vooral héél veel klusjes. We snoeiden de heg, ruimden de zolder op, zetten een nieuwe kast in elkaar en sloopten een ander, deden boodschappen… Het was een zeer productieve zaterdag.

IMG 5641

Kind van mij deze hoor!

IMG 5642

Aan het eind van de middag ging ik even lekker in bad. Je kon wel zien wie er normaal gesproken in zit, haha.

IMG 5649

Wat een leven he, die kinderen met dit mooie weer.

Gisteren maakte ik helemaal geen foto’s, we hadden een hele relaxte dag. Gingen rustig ontbijten en zijn daarna echt uuuuren buiten geweest. We hebben gepicknickt voor het huis, gespeeld met de buurmeisjes. Wat een topweekend.

Deze week is een hele gekke, in totaal heb ik maar 1,5 werkdag deze week en hoewel dat in de meeste gevallen heel lekker is – word ik er toch een beetje onrustig van. Sowieso is deze maand een beetje vreemd. Normaal gesproken werk ik me een slag in de rondte om alles voor te bereiden voor onze vakantie eind deze maand, maar aangezien die niet door gaat is dat harde werken ook even niet nodig. Enfin, het wordt als het goed is wel een leuke week! Vandaag start ik in ieder geval met een lange wandeling met mama. Dat doen we normaal op zondag, maar deze keer vandaag. Morgen hoop ik een yogales te volgen en donderdag is mijn hubby jarig! Ook hij wordt 30 dit jaar en woensdag maak ik een taart voor hem. Op de dag zelf hebben we ’s avonds oppas voor de kinderen en gaan wij, na HELE LANGE tijd, met zijn tweetjes uit eten en naar de bioscoop – de reserveringen zijn inmiddels gemaakt. Vrijdag gaan de kindjes gewoon naar de opvang maar is Tim vrij. In de ochtend duiken we even wat winkels in en ’s middags werk ik. Een week die met name gevuld is met privé-activiteiten dus!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close