Week van OMF #23-2020

En toen zat de gekke week er alweer op! Een week waarin ik slechts 1,5 dag écht aan het werk was. Door Pinksteren, de verjaardag van Tim en mamadag was het een week waarin er weinig werk werd verzet maar waarin ik vooral druk was met andere dingen. Met name het weekend was erg vol en dat merk ik ook gelijk aan het aantal foto’s: dat zijn er namelijk maar weinig. Hoe voller een week, hoe meer er voor jullie te zien is maar hoe lastiger het is voor mij om overal foto’s van te maken. Ik merk dat mijn telefoon sowieso steeds vaker aan de kant geschoven wordt. Ik vergeet hem van de nachtstand af te halen, laat hem beneden liggen als ik zelf boven ben… vind ik helemaal geen nare ontwikkeling, ik ben er zelfs wel blij mee. Maar goed, voor dit artikel natuurlijk niet heel bevordelijk dus ik zal mijn best doen om wat vaker foto’s te maken, haha.

IMG 5667

Maandag

Tweede Pinksterdag en dus waren we allemaal thuis op maandag. Was heel gezellig met deze twee!

IMG 5671

Normaal gesproken wandel ik op zondag met mama, maar deze keer hadden we dat verplaatst naar maandag. Ik vind dit zo’n bijzonder stukje in de paleistuinen van het Loo, bamboe en rododendrons door elkaar.

IMG 5673

Het was bijzonder mooi weer vorige week, kun je nu bijna niet voorstellen he, en dus werd het zwembad gevuld. Daar werd door Vic en ons buurmeisje gretig gebruik van gemaakt.

IMG 5679

Het was tijd om de Stokke om te bouwen voor Cody. 7 maanden heeft hij in de babyzit gezeten en nu was hij het zat. Hij begon zich echt te verzetten en kijk nou hoe blij hij werd van het stoeltje. Het wordt zo’n grote jongen zo…

IMG 5684

Mee eten is nu natuurlijk ook een stuk leuker.

6c40288e aba0 4087 a305 78c6e1a1d627

We hadden een kampeerder maandagavond! Vic sleepte zijn hele hebben en houwen naar onze slaapkamer en besloot daar te slapen. Prima hoor. We hebben hem, ’s avonds laat overgetild naar zijn eigen bed.

IMG 5687

Ik ging op zoek naar een workoutschema voor de komenden weken/maanden. Ik wil echt weer meer gaan bewegen want mijn lijf lijdt er enorm onder als ik dat niet doe. Ik vroeg op Instagram om tips en uiteindelijk heb ik gekozen voor Blogilates. Ik volg de juni-kalender nu iedere dag en vind het echt top! Uitdagend genoeg maar niet té heftig voor mijn nog steeds ontzwangerende lijf.

IMG 5688

Dinsdag

Ik heb met mezelf afgesproken om iedere doordeweekse dag om 05.30u op te staan zodat ik kan sporten voordat de dag echt begint. En dus stond ik dinsdag in alle vroegte terwijl de rest van het huis nog stil was, in de woonkamer te sporten. Vond het direct een goed idee!

IMG 5689

Foodpost toen ik aankwam op kantoor: nieuwe smaken van Spa Touch! Ik ben dol op Spa Touch, heb het eigenlijk altijd wel in de koelkast staan omdat ik het een stuk lekkerder vind dan gewoon water.  Zonder bubbels vind ik het ’t lekkerst dus aardbei-munt is favoriet.

IMG 5690

Ook kreeg ik een heel leuk kinderboek thuisgestuurd: Post voor Oscar, een zoekboek vol met leuke illustraties. Die ging mee naar huis natuurlijk.

IMG 5693

Tijdens het werken dook ik ook de keuken in voor wat Fastfood Fridays. Dit ziet er ongebakken al heel gezellig uit, vind je niet?

IMG 5701

Ik leg ’s avonds alle spullen voor het sporten vast klaar, zodat ik de volgende ochtend direct kan beginnen na het omkleden. Een goede voorbereiding…

IMG 5702

Woensdag

06.15u: workout done! Ik laat direct Senna uit als ik klaar ben, kan ik mooi even afkoelen.

IMG 5704

Het was mamadag en terwijl de jongens zich even vermaakten voor de televisie, dook ik de keuken in om hapjes te preppen voor Cody.

IMG 5705

Ook bakte ik vast een van de twee taarten deze week voor Tim zijn verjaardag. Op zijn verzoek: Las Vegas appeltaart. Een beter recept staat in mijn Guilty Pleasures Kookboek die je inmiddels weer kunt reserveren!

IMG 5709

Vic wilde wel helpen maar wist niet zo goed wat hij met de blokrasp aanmoest, haha.

’s Middags waren we weer lekker buiten in de tuin te vinden. Spelen met/in het zwembad.

IMG 5731

Donderdag

Mijn grote man vierde donderdag zijn verjaardag en dus waren we allemaal thuis! Het was geen drukke dag omdat iedereen gewoon moest werken verder, maar we hebben wel genoten van taarten en een beetje visite.

IMG 5733

’s Avonds hadden we voor het eerst in héle lange tijd weer datenight met zijn tweetjes. We begonnen met een borrel bij de Graaf van Vlaanderen.

IMG 5734

En gingen daarna uit eten bij het Farmer’s Steakhouse.

IMG 5735

Om de tijd te overbruggen reserveerden we een pooltafel bij het PoolKV…

IMG 5736

… en daarna belandden we in de bios! We keken de film I see you. Beetje maf, niet echt een aanrader maar gezellig was het wel.

IMG 5737

Vrijdag

Half 6 opstaan werd hem vrijdag even niet omdat we de avond ervoor om 00.00u thuiskwamen, maar gelukkig bracht Tim de jongens weg naar de gastouder zodat ik iets later kon sporten.

’s Middags reden we naar IKEA. Tim kreeg van mij een mancave ‘renovatie’ cadeau en we hadden kasten nodig. Wat een safari en onderneming was dat, maar het is gelukt. De rest van de dag maakte ik geen foto’s meer.

IMG 5743

Weekend

Een vol weekend vol sociale activiteiten, klussen en ‘moetjes’.

IMG 5749

We hadden vier kasten om in elkaar te zetten, heel wat te organiseren en er kwam nog visite voor Tims verjaardag.

IMG 5751

Er werd zondagochtend weer gekampeerd op onze kamer.

IMG 5753

En ik bakte een taart tussen de bedrijven door. Althans, dat was de bedoeling. Tim vroeg of ik een combinatie kon maken van Millionaires Shortbread en chocoladefudgetaart, een mooie uitdaging. Beetje jammer dat ik de karamel de eerste keer liet verbranden en ik niet genoeg boter en gecondenseerde melk in huis had voor de rest. Vandaag nog een poging wagen dus. Grrr. Ik en karamel maken op inductie gaan nog lang niet altijd goed samen.

Aankomende week is het gelukkig weer normaal. De kindjes zijn drie dagen onder de pannen, ik werk vier dagen en heb mijn normale mamadag op woensdag. Er staan wel wat privé-afspraken op de planning, zo ga ik ein-de-lijk weer naar de kapper op vrijdag, waar ik de hele middag wel mee bezig ga zijn, en moet ik voor het eerst samen met Vic naar de tandarts. Ben heel benieuwd hoe dat gaat verlopen…

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close