Week van OMF #22

We gaan nog even vrolijk verder met de gebroken week. Afgelopen maandag kwamen we natuurlijk terug uit Disneyland maar Tim was dinsdag ook nog vrij. Lekker voor hem, ik kon gewoon dinsdag weer aan het werk maar toch voelt zo’n dag dan een beetje gek. Aankomende week wordt nog zo’n week want dan is Tim in verband met zijn verjaardag op woensdag en donderdag vrij. Ik vind het wel gezellig, maar ben toch ook wel weer toe aan normale vijf-dagen-werkweken. Als ik kijk naar mijn agenda van de afgelopen week viel het qua drukte op zich nog wel mee. Woensdagochtend kreeg ik twee dames van CLEEFT over de vloer voor een gezellig interview en vrijdag had ik de eer om de Graskaasmarkt in Alkmaar te openen samen met mijn vriendinnetjes Brenda en Pauline. Dat bleek toch een grotere happening te zijn dan verwacht! Zoals altijd heb ik ook deze week weer foto’s gemaakt van mijn week voor een nieuwe Week van OMF!

Maandag

foto1

ROADTRIP, dat is het enige woord dat de maandag kenmerkt. We waren redelijk op tijd wakker maandag en gingen voordat we naar Nederland terugrijden nog even boodschapjes doen (en langs de Sephora, wooohoo!). When in France: buy wine. Kost geen drol daar, haha.

foto2

Ik moest echt langs de Sephora, de laatste keer dat ik daar ben geweest kan ik me niet herinneren. Ik vind het nog altijd jammer dat die winkel niet meer in Nederland zit al is het wel beter voor mijn portemonnee. Dit zijn de spulletjes die ik kocht.

foto3

Eenmaal thuis werd deze doos bezorgd, wooohooooo! Helaas geen enkele reep voor mezelf ;)

Dinsdag

foto4

Tim was nog een dagje vrij en ging in de tuin aan de slag. Voordeel voor hem: uitgebreid lunchen! Ik maakte iets voor het boek en wil dat nog niet aan jullie laten zien, maar deze Arizona was ook erg lekker. Gekocht in Frankrijk en helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Meh.

foto5

Chaos op tafel, foei.

foto6

Brenda kwam een ontblootte Arie Boomsma tegen in een video-campagne van Holy Soda op onze beide blogs. Er bestaan vervelendere campagnes, haha!

foto7

’s Avonds maakte Tim een opzetje voor promokaarten voor OMF die ik uit kan delen bij workshops, meetings en al dat soort dingen. Ik maakte ze zelf af met leuke quotes.

Woensdag

foto8

Twee dames van CLEEFT kwamen woensdagochtend bij me langs om me te interviewen over mijn kookboek. Het hele interview kun je hier lezen!

foto9

Ik kreeg eindelijk het verjaardagscadeautje van Tim binnen, mijn nieuwe lifters voor CrossFit die ik zelf heb ontworpen. Yaaaay!

foto10

Boterbloempjes in het gras <3 Hoe dol ik ook ben op de lente, kom maar op met die zomer!

foto11

Mijn pappa is de beste!

foto12

’s Avonds kreeg ik de eerste opzet van mijn boekcover te zien, OMG zo spannend. Die spanning heb ik er met CrossFit maar even uitgewerkt.

Donderdag

foto13

Mijn favoriete ontbijtje van de laatste tijd: een bakje verse aardbeien en twee Rozemarijn-Zeezoutcrackertjes met leverpastei. Lotte werkte ’s ochtends bij mij en maakte alweer de vierde nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt iedere week verstuurd en abonneren kan ik de sidebar hier rechts —>

foto14

Video opnemen en editen en werken werken werken.

foto15

Tijdens het werken maar even dineren, ik was toch alleen. Lekker met een fruitsalade! Ik werkte tot 22.00 uur donderdag, zat in zo’n lekkere flow!

Vrijdag

foto16

Samen met Brenda en Pauline was ik door Beemster uitgenodigd om vrijdagochtend de Graskaasmarkt te openen. Ik dacht even gauw een bel te luiden maar WAUW wat een happening is dat joh! Wist ik helemaal niet. We werden na het luiden van de bel geïnterviewd voor een afgeladen vol plein, kregen een rondleiding over de markt, mochten kaas proeven en werden door de kaasdragers het plein rondgedragen. Ik vond het zó leuk en bijzonder om een keer mee te mogen maken. Met dank aan Annika voor de foto!

foto17

Lunchen in Café Jong Belegen met een broodje kaassalade. Lekker!

foto18

Eenmaal thuis om 14.30 uur moest ik nog wel een video opnemen. Het resultaat zie je vanmiddag voorbij komen!

foto19

Van Swatch kreeg ik dit briljante horloge, met een ui! Onderdeel van de Mediterranean Dolce Vita collectie. Er zijn meer uitvoeringen verkrijgbaar. Alle info en mogelijkheden om te bestellen vind je hier.

foto20

Ik had Lotte donderdag gevraagd of ze onderzoek zou willen doen naar een goede microfoon voor mijn video’s. Ze vond een goede en vrijdag kreeg ik hem binnen. Ik ga hem deze week testen; ben heel benieuwd!

foto21

Mijn promo-kaarten zijn binnen, jaaaa! Ik vind ze zo leuk.

foto22

’s Avonds reden we naar de Renault Dealer, ik ben op zoek naar een nieuwe auto! Offertes mee naar huis gekregen en heb een hele leuke auto gezien. Nog even verder oriënteren…

Zaterdag

foto23

Ik maakte bijna de hele zaterdag geen foto’s en dat terwijl we echt veel hebben gedaan. We begonnen de dag met een CrossFit WOD en reden daarna naar de markt. Vervolgens was mijn schoonzusje (en stagiair/medewerker dus!) de hele dag bij ons. Nanda kwam ’s middags langs en uiteindelijk belandden we met z’n vieren aan de eettafel. Gezellig! Nanda en ik kochten nog even een toetje bij de AH ;)

foto24

’s Avonds laat borrelden Tim en ik nog samen, gezellig!

Zondag

foto25

Breakfast for champs! Ik had zoveel restjes in de koelkast liggen en besloot die maar eens op te maken tijdens het ontbijt.

foto26

Na het schoonmaken van het huis reden we naar de Intratuin voor plantjes en tuinbenodigdheden en deden we boodschappen. Ik heb de kweekbak die pappa voor me maakte inmiddels (bijna) gevuld en ook de moestuinbak heeft nieuwe plantjes gekregen. Op hoop van zegen…

De rest van de dag werkte ik, op zondag ja. Er komen nog wat vrije dagen aan en een weekendje weg, dus ik moet iets harder aan de slag nu zodat ik op die dagen me niet al te druk hoef te maken.

Aankomende week wordt een drukke maar hele leuke! Morgen ben ik uitgenodigd bij een workshop van Conimex die plaatsvindt in een Toko, hoe cool! We gaan Aziatisch koken en aangezien ik daar dol op ben moest ik wel aanwezig zijn. Dinsdag werkt Lotte een halve dag en neem ik ’s middags video’s op. Woensdag is Tim vrij, werkt Lotte een halve dag en gaan Tim en ik ’s avonds naar Amsterdam voor een etentje en een concert van Poets of the Fall, onze favoriete band. Donderdag is Tim ook vrij en jarig! We hebben niets gepland omdat we woensdag al wat doen, maar er komt vast visite. Vrijdag moet ik even naar de GGD voor een herhalingsvaccinatie, zaterdag is vooralsnog vrij en zondag is D-day! Dan vindt The Biggest Bloggers BBQ die ik samen met Brenda organiseer plaats. Zin innnn!

Fijne (zomerse!!) week iedereen!

Join the Conversation

 1. Joyce says:

  Wat een leuke week. Ik ben stiekem wel blij dat alle disneyland foto’s (of foto’s die ermee te maken hebben) gepasseerd zijn. Ik ga zelf zo graag naar disneyland, maar ga pas volgend jaar nog een keer. En wat een leuk horloge! Ik ga eens op de site kijken of ze nog leuke varianten hebben

 2. Wat een leuke, maar drukke week! Die Arizona smaak heb ik eigenlijk nog nooit gehad, haha! Dat horloge is zo gaaf! En die kaartjes zijn ook heel leuk!

 3. Margot says:

  Wat lief van je vader! En ik ben heel benieuwd hoe die microfoon bevalt!

 4. Marieke says:

  Die arizona smaak heb ik vorige week nog gekocht, bij Amazing Oriental in Almere!

 5. Daniëlle says:

  Leuke foto’s! Dat horloge vind ik echt geniaal. En de foto van B&J… heb afgelopen zaterdag nog een hele bak Strawberry Cheesecake met mijn vriend opgegeten.

 6. Tamara says:

  Leuke week! Die ben& jerry’s zien er uitnodigend uit!

 7. Cindy says:

  Wat lief van je vader! En die Ben & Jerry’s.. lekkerrr!

 8. De Rode microfoon is een hele goede keuze. Geeft erg goed resultaat.

 9. Jessica says:

  Die kaartjes zijn echt ontzettend leuk!

 10. Roxanne says:

  Wat een lieve papa! En je promokaartjes, geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close