Week van OMF #52-2018

Daar is ‘ie dan jongens, het allerlaatste weekoverzicht van 2018! Daarmee wordt ook direct het einde van mijn vakantie ingeluid. Althans, bijna dan. Vandaag en morgen zijn we natuurlijk nog vrij en ik stiekem woensdag ook nog, maar dan is het toch echt over. En wat hebben we een fijne vakantie gehad, ik kan niet anders zeggen. Het doel van deze vakantie was bijkomen na een hectische decembermaand en tijd doorbrengen met familie en vrienden en ik kan zeggen dat dit 100% is gelukt. We vierden uiteraard Kerst, met belachelijk veel cadeaus, en hadden veel leuke en gezellige momenten afgelopen week. Ik was niet zoveel met mijn telefoon bezig en maakte dan ook niet bijster veel foto’s, maar ik heb alsnog iets met jullie te delen gelukkig.

foto29 1

Maandag

Het lijkt de zon maar maandagochtend scheen de maan gewoon nog super fel. Mooi gezicht hoor!

foto28 1

De dag voor Kerst dook ik vast de keuken in voor de nodige voorbereidingen. Zo maakte ik alvast de pavlova voor Eerste Kerstdag..

foto27 1

… en stoofpeertjes voor Tweede Kerstdag.

foto26 1

’s Middags gingen we langs de opa en oma van Tim en van hen had Vic een nieuwe loopauto gekregen, van Cars nog wel – zijn favoriete film! Helemaal blij mee natuurlijk.

foto25 2

Toen Vic eenmaal op bed lag ’s avonds begonnen wij aan onze jaarlijkse kersttraditie. Ieder jaar kijken we de drie Hobbit films of Lord of the Rings. Dit jaar was het de beurt aan Lord of the Rings. We kijken altijd de extended versies waar dus nog weggelaten scenes aan toe zijn gevoegd en doen er gemiddeld zo’n vijf avonden over om alles te zien, haha. Heerlijk!

foto24 3

Het is maar een keer Kerst in een jaar dus voor een keer mocht Senna bij ons op de bank. Vond ze heerlijk natuurlijk.

foto24

Dinsdag

Jaaaa, Kerst! Ook tijdens de vakantie ben ik gestructureerd als er dingen moeten gebeuren, haha.

foto23 3

Potje truffels, jummm.

foto22 4

De (Duitse) oma van Tim maakt ieder jaar voor ons allemaal een Weihnachtsteller, een schaal bomvol snoep en chocolade. Een beste verzameling zo.

foto21 4

Ik besloot voordat we naar mijn schoonfamilie gingen even lekker lang met Senna te lopen, het was zulk mooi weer!

foto20 4

En dan brand je je hoofd even aan de stijltang, oeps.

foto19 3

Was het wel waard want hoi krullen! Ik hou ervan.

foto18 4

De rest van de middag en avond spendeerden we bij mijn schoonfamilie waar we borrelden, aten en cadeaus uitpakten. Vic wilde niet met schoonzusje Lotte op de foto helaas.

foto17 4

Woensdag

Tweede Kerstdag alweer, de dagen gaan altijd zo hard! Ik dook de keuken weer in voor de voorbereidingen van het tweede diner.

foto16 4

Alsof er nog niet voldoende cadeaus waren uitgepakt op dinsdag, haha. Zo schandalig, ieder jaar weer.

foto14 4

Vic kreeg van ons de speelgoedkeuken van IKEA, dikke vette hit!

foto15 4

Donderdag

Vic ging een dagje naar de gastouder donderdag en wij deden de nodige klusjes in en rondom het huis. Onze kerstboom was hartstikke dood en we werden knettergek van alle naalden, dus ik besloot hem maar vast helemaal af te tuigen.

foto13 4

En dit was daarna van de boom over, jemig. Lekker minimalistisch, niet?

foto12 4

We besloten bij Intratuin vast een kunstboom voor volgend jaar te kopen. Daar gaat op Tweede Kerstdag namelijk sale van start met 40% korting op alle kerstartikelen. Tikt lekker aan voor een boom hoor.

foto11 4

Vervolgens de stad in met zijn tweetjes, Tim had wat dingen nodig en we besloten direct maar even te lunchen. Lekkere mok warme chocolademelk met slagroom.

foto10 4

Een poosje geleden had ik een shoot met WW (voorheen Weight Watchers) en daar werden ook foto’s gemaakt. Die kreeg ik donderdag binnen! Kijk nou hoe geweldig <3

foto8 4

Nooit genoeg lampjes en kaarsjes in de december. Deze houder kreeg ik van mijn ouders voor Kerst.

foto9 4

Vrijdag

Vrijdag was Vic gezellig thuis en met zijn drieën besloten we te gaan zwemmen ’s ochtends. Groot succes, meneer wilde wel 50x van de glijbaan, haha.

foto7 4

Eindelijk is mijn Macbook weer terug na 4,5 week bij de reparateur te zijn geweest. Ik gooide er een glas ice tea over heen, niet aan te raden. Twee ribben armer maar ik heb hem weer, gelukkig.

foto6 4

Weekend

Zaterdagochtend had ik eindelijk een date met Marije en Lisette, ze kwamen gezellig cheesecake eten en namen de rest van de taart mee naar huis. Enorm gezellig was het.

foto5 4

’s Middags deden we wat boodschappen en verder vrij weinig. Op de bank hangen met een boek of een film. Heerlijk!

foto4 4

Zondagochtend laadden we Vic en Senna in en reden we naar het bos.

foto3 4

Zo heerlijk en mooi, het bos in de herfst.

foto2 4

Ik begin het nieuwe jaar altijd het liefst met een schone lei en dus moest de koelkast er ook aan geloven. Schoonmaken en uitmesten maar!

foto1 4

Ook maakte ik vast de eetplanning vanaf 1 januari (haallooooo WW!) en bestelde ik boodschappen voor de rest van de week. Is dat ook maar weer gedaan.

Het is nu zondagmiddag dat ik dit weekoverzicht maak, vanavond ga ik nog naar vriendinnetje Nanda voor een avondje film en chillen, heerlijk.

Rest mij alleen nog maar te zeggen: alvast een heel gelukkig nieuw jaar, veel plezier vanavond met wat je ook gaat doen en ik zie jullie gauw weer! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close