Week van OMF #12-2019 | De eerste Ohmyfoodness VRIJMIBO

Zo, wat een feestweek hebben we achter de rug zeg. Je zag het gisteren aan het eetoverzicht misschien al wel: twee datenights, de Ohmyfoodness VRIJMIBO… Tussen alle bedrijven door werd er ook nog wel gewerkt hoor. Ik filmde de eerste kookvideo’s vanuit mijn kantoor *YAY!* en sloot me donderdag de hele dag op kantoor op om alles af te krijgen voor aankomende week. Ik heb mijn best gedaan om wat meer foto’s voor jullie te maken dan afgelopen week, want dat was natuurlijk wel een beetje treurig – haha.

foto6 3

Maandag

We startten de dag maandag een beetje rustig op. Tim zat nog in Parijs en Vic ging wat later naar de gastouder in verband met een bezoekje aan de jeugdarts van het CB. Samen lieten we Senna dus even uit. Vic op de fiets, Senna liep vast vooruit.

foto5 3

Eenmaal op kantoor aan de film! Het was nog best even wennen en zoeken naar alles maar ik vond het zó fijn om aan het einde van de middag gewoon thuis te komen in een opgeruimd huis, zonder chaos van het filmen.

foto4 3

Beide ovens werden ook goed getest en in gebruik genomen.

foto3 3

Heerlijk om zo te kunnen lunchen op filmdagen.

foto2 3

Ik kreeg een pakketje binnen van Roots Coffee, een biologisch koffiemerk dat verkrijgbaar is bij PLUS. Ik moet deze koffieblend nog even proberen maar ik ben in ieder geval al mega fan van de verpakking.

foto1 3

Na het nieuws uit Utrecht voelde ik me extra gezegend om na een werkdag veilig op de bank te kunnen zitten met deze man.

foto11 3

Dinsdag

Tim was dinsdag een dagje vrij dus ik ging ’s ochtends even in regelmodus. Zo moest ik van alles naar kantoor brengen en grofvuil naar de vuilstort brengen.

foto10 3

In de middag vertrokken we naar Amsterdam en paste mijn schoonzusje op Vic. We gingen naar de film Captain Marvel. Ik vond hem zo zo eerlijk gezegd. Ik ben echt fan van Marvel films maar deze vond ik toch wat minder.

foto9 3

Na de film een hapje eten bij The Uptown Meat Club.

foto8 3

En daarna door naar de Melkweg waar onze favoriete band (uit Finland) een optreden gaf. Het was weer súper vet.

foto7 3

Woensdag

Mamadag met deze gup. Ik plantte Vic achterop de fiets om wat boodschappen te doen. Vond hij best wel even spannend in het begin maar daarna was alles ok.

foto19 2

Spot ik hier nou iets van latte art in mijn koffie? Soort van hé? Wel teveel bubbels. Ik blijf oefenen…

foto18 2

Altijd chaos op de woensdag in huis. Speelgoed óveral.

foto17 2

Ik bestelde de Structuurjunkie Light planner en nam hem ’s avonds direct in gebruik. Erg fijn vind ik hem! Ik gebruikte voorheen altijd de Passion Planner maar die liet ik standaard op kantoor liggen omdat ik hem te groot van formaat vond om hem mee te nemen. Deze is perfect!

foto16 2

Donderdag

Donderdag lag er een pakketje voor me te wachten op kantoor. Het Allerhande kookboek! Mijn eerste indruk is echt wel goed, ik denk dat ik er nog een recept uit ga maken.

foto15 3

De rest van de dag zat ik op kantoor. Ik had een deadline voor een social campagne en had vier video’s om te editen. Ik was hier nagenoeg de hele dag mee bezig.

foto14 3

Nog meer foodpost! Home Made komt met Shake & Bake-mixen: het pannenkoekbeslag, cupcakebeslag en wafelbeslag kun je in deze verpakkingen maken, hoe handig. Willen jullie een review?

foto13 3

Na het werk liet ik Senna uit, haalde ik Vic op en maakte ik het eten voor hem warm. Daarna reed ik weer terug naar kantoor om de auto te parkeren en te eten bij Buddha Garden! Dit heb je gisteren kunnen zien.

foto12 3

Vrijdag

Vrijdag was de dag van de eerste Ohmyfoodness VRIJMIBO en ’s ochtends was ik vooral bezig met de voorbereidingen. Drank halen, sta-tafels halen, koelkast video, kantoor opruimen en stofzuigen… dat soort dingen.

foto28 1

Tussen de middag reed ik heel even naar huis om te lunchen in het zonnetje, mijn broek leek wel van glitter in het zonlicht!, douchen en Senna uit te laten.

foto20 2

Ondertussen vermaakte Vic zich meer dan prima bij de gastouder. Op rechts z’n vriendinnetje trouwens ;)

foto27 1

Een koerier kwam langs op kantoor om een pakketje van SMEG af te geven. Daarin opzetstukken voor de keukenmachine. Je kunt de keukenmachine van SMEG uitbreiden met raspen en diverse pastamakers, zo tof!

foto26 1

Vanaf 16.00u begon de OMF vrijmibo. In het eetoverzicht gisteren heb je al kunnen zien dat er veeeeeeeel eten was. Ik bestelde dit bij Central Park.

foto25 1

Om 19.00u was iedereen weer weg, was het eten verdeeld onder alle gasten en ruimde ik vast het een en ander op. Ik heb zoveel cadeaus gekregen, absurd gewoon. Ik voelde me bijna jarig! Het was echt heel gezellig.

foto24 1

Weekend

Dit weekend deden we rustig aan na alle feestjes en etentjes. Ik ontving foodpost van Kazidomi: pasta gemaakt van speltbloem en groenten. Ben heel benieuwd hiernaar.

foto23 1

Vic wilde zaterdagmiddag een appeltje eten maar vond zichzelf te groot om een bakje met partjes te krijgen. Hij at de hele appel zo op. Wow.

foto22 1

Gisterochtend gingen we gezellig zwemmen met z’n drietjes bij De Scheg in Deventer. Was ’s ochtends om 10.00u lekker rustig.

foto21 2

En ’s middags genoten we van het mooie weer in de tuin.

Dat was ‘m weer voor deze week! Aankomende week wordt best vol als ik mijn planning zo bekijk. Ik heb een aantal deadlines staan en vandaag een lange afspraak in Utrecht. Donderdag heb ik twee afspraken op kantoor en vrijdag ga ik weer een dagje filmen. Genoeg te doen dus.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close