Week van OMF #46

Wauw, wat een gekke weken zijn dit toch! Sinterklaas is inmiddels echt aangekomen maar voor mij voelt het aan alsof Kerst wel heel dichtbij komt. Is natuurlijk ook zo, nog maar een paar weken en we zitten aan het kerstdiner en niet veel later in het vliegtuig naar Las Vegas voor onze babymoon. Dit betekent ook dat het afronden langzaam is begonnen. De laatste foto’s voor het boek zijn geschoten dus ‘alleen’ het manuscript hoeft nog maar af. De kerstvideo’s staan grotendeels klaar, er moeten er nog een paar waaronder een aantal campagnes, en de gerechten die nu worden gemaakt worden al ingepland voor januari. Bizar hoe hard het ineens gaat maar wat is het heerlijk dat dit hectische jaar bijna tot zijn einde komt. Ik heb tot nu toe de afgelopen jaren kunnen afsluiten als hele mooie jaren met een gezonde nieuwsgierigheid naar het volgende jaar en nu met de zwangerschap is het helemaal bijzonder natuurlijk. Afgelopen week was in ieder geval heel fijn. De nesteldrang heeft officieel toegeslagen, we brachten een bezoekje aan Prénatal Hearts en ik had wat sociale afspraken. Een heerlijke Week van OMF.

foto4

Goedemorgen! Ik begon de week met het bestellen van de boodschappen, wat een luxe dat die mogelijkheid er is. Het is nu de tweede keer ooit dat ik mijn boodschappen liet bezorgen door Albert Heijn en ik vind dat toch wel bijzonder fijn. Ik denk dat dit veel vaker gaat gebeuren als de baby er straks is.

De rest van de dag was ik gewoon aan het werk, geen foto’s.

foto5

Dinsdag was filmdag, er moest een campagne worden opgenomen voor Kerst. Ook dat is al lekker op tijd dit jaar.

foto6

Het eindresultaat was héél lekker, ik was gewoon verrast. Soms zijn dingen nog lekkerder dan je het je had voorgesteld, mooi is dat. Het resultaat zien jullie in december.

foto7

De struggles van een dikke buik: altijd een natte vlek na het afwassen, haha.

foto8

Ik filmde ook de speculaascrumble van afgelopen donderdag. Deze foto stuurde ik onder werktijd naar Tim. Hij is dol op crumble ;)

foto9

Pakketten! Een keukenmachine die ik moet gebruiken voor een kerstcampagne en een bestelling van Prénatal met onder andere een zak voor aan de box en een leuke muziekmobiel.

foto10

Toetje na het avondeten: volle yoghurt met een beetje van de crumble.

foto3

Woensdagochtend: trainen! Tobias maakte deze foto van mij (en mijn bumpje) voor op zijn Instagram. Ik heb mijn trainingsschema een klein beetje aangepast. Ik ga nog wel drie keer per week sporten maar in plaats van maandag, dinsdag en vrijdag heb ik de dinsdag verplaatst naar woensdag. Zo heeft mijn lichaam wat meer tijd om te herstellen, dat is simpelweg nodig met de steeds groter wordende baby. Hopelijk bevalt het en kan ik het nog een poos volhouden op deze manier!

foto11

FOODPOST! Oef, het was echt chocoladeletterfeest deze week. Ook Verkade komt dit jaar met een limited edition karamel-zeezout. Heerlijk natuurlijk, maar inmiddels kun je zo’n letter van ieder merk krijgen.

foto12

Ook heel hoog tijd: de auto door de wasstraat halen, hij was zó intens smerig. Nu is ‘ie weer wit in plaats van vies bruin.

foto13

Haha, zo herkenbaar. Godzijdank werk ik het grootste deel van de week thuis. Ik besteed sowieso de meeste tijd op de wc tegenwoordig want maaaan, die kleine meneer van mij gebruikt mijn blaas als trampoline.

foto14

Donderdag was de laatste boekdag met Viv! De laatste gerechten gingen op de foto en dat waren vooral koolhydraatrijke gerechten. Aardappel op drie manieren hier, haha. En Senna die lekker ligt te chillen.

foto15

Kneden, kneden, kneden.

foto16

En er kwam weer foodpost binnen, deze keer van HEMA. NOG MEER LETTERS, wooohooo! En ja, dan heb ik mazzel met een naam van zes letters, haha.

foto17

Vrijdag: filmen maar.

foto18

Experimentje, custard maken met slagroom in plaats van melk. Ontstaan uit luiheid want ik had geen melk meer in huis, maar het resultaat was waanzinnig. Het eindresultaat staat trouwens vandaag op OMF. Ik gebruikte de custard voor Pastéis de nata.

foto19

Kerst kwam ook weer voorbij vrijdag. Ik wilde per se verse rozemarijn gebruiken in het gerecht maar ik kan die geur momenteel niet zo goed aan. Kokhalzend hing ik boven de wc tijdens het filmen door. Heel vervelend dat mijn hele huis vervolgens naar rozemarijn rook, maar wel hilarisch natuurlijk.

foto20

Assistente poes houdt goed in de gaten of ik wel goede foto’s maak.

Vrijdagavond was ik bij Annemie thuis, heerlijk een paar uur bijgekletst <3 Geen foto van gemaakt.

foto21

Zaterdag was babydag voor Tim en mij. We gingen naar Prénatal Hearts in Amersfoort, ons oriënteren op een kinderstoel, kijken naar een wipstoeltje en we kochten een babyfoon met nog wat andere prulletjes.

foto22

Tijdens het boodschappen doen nam ik dit ijs mee bij de Albert Heijn. WAT een faal. Het is serieus een pot roomijs met een theelepeltje stroopwafelkruim bovenop. Absoluut geen aanrader dus.

foto23

Prins Dino op zijn troon. Mijn hemel wat is die kat toch verwend.

foto24

Gistermiddag had ik een date met vriendinnetje Nanda. Zij gaat as. dinsdag 3 weken rondreizen in Costa Rica en Panama, zo gaaf. We spraken af bij Central Park waar ik natúúrlijk voor de cheesecake ging. Zó lekker.

foto1

En toen sloeg de nesteldrang officieel toe. Ik wilde al langere tijd ‘iets’ veranderen aan ons interieur maar wist niet zo goed wat. Inmiddels ben ik eruit! Onze zwarte muur in de woonkamer krijgt een nieuw kleurtje, denim drift! Ben heel benieuwd hoe dat gaat uitpakken, denk dat het heel gaaf gaat zijn.

foto25

Dan heb ik deze toffe kast besteld. We hebben nu een kistjeskast staan in de woonkamer, maar straks met kind is dat niet zo veilig (splinters, klauteren etc.). Tijd voor een nieuwe dus! Ik bestelde de kast bij fonQ, hij is van het merk BePureHome en van zwart staal. Denk dat het heel mooi gaat staan.

foto2

Tot slot bestelde ik deze toffe eetkamerstoelen, zwart staal met cognackleurige (nep)leren zittingen. Pappa komt aankomende dinsdag de eettafel opschuren zodat deze wat lichter wordt. Deze stoelen passen er dan denk ik heel goed bij en het frame van de stoelen matcht met de nieuwe kast en het frame van de salontafel. Daarnaast irriteerde ik me gewoon steeds meer aan onze huidige eetkamerstoelen. We hebben ze toen we hier kwamen wonen best goedkoop op de kop getikt (aangezien we bijna een heel nieuwe inboedel moesten aanschaffen) en inmiddels beginnen ze enorm te kraken en te krassen op de vloer. Ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken en eruit gaat zien straks. Ik hoef me in ieder geval niet te vervelen de komende weken.

Dat was ‘em weer, wat een heerlijke week! Deze week is weer lekker volgepland. Vandaag film ik weer een aantal video’s waaronder eentje voor een campagne. Morgen ga ik met schoonzusje Lot naar de Primark voor babykleertjes en zelf heb ik ook een aantal dingen nodig (vooral home artikelen). ’s Middags komt pappa langs voor het opschuren van de eettafel en het keukenblad. Woensdag heb ik ingepland voor video’s en het boek. Donderdag gaan Viv en ik op foodtour in Amersfoort en vrijdag heb ik een afspraak en ik hoop een start te kunnen maken met de muur in de woonkamer. En dan is de week alweer voorbij, op naar de laatste week van november :)

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat een mooie kast! Die staat inderdaad vast heel mooi.

 2. Britt says:

  Heeerlijke foto’s weer! En wat krijg je al een lekker buikje! Geweldig, ik kan niet wachten op de nog komende zwangerschapsupdates, maar ook de kerstrecepten en andere artikelen mogen wel nu online komen!

 3. Joyce says:

  Wat een leuk weekje! Mooi kast ook!

 4. Rosemarijn says:

  Ha jammer dat mijn geur je zo misselijk maakt, lekker dan.. :) Leuke week en leuke blogposts zijn dit altijd haha, je schrijft zo leuk.

  1. Sabine Author says:

   Haha, SORRY!

 5. Wauw, wat een mooie kast! En pfoeh al dat sinterklaas eten, ik ga het toch wel missen als het weer een paar maanden niet verkrijgbaar is hoor haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close