Week van OMF #46-2020

Zo, dat was me het weekje wel weer! Eindelijk had ik weer een normale week zonder gekke dingen waardoor er een werkdag tussenuit viel. Ik was vier dagen op kantoor te vinden en de eerste live(stream)workshop voor de OMF-members vond plaats – súper leuk was het! Ook bracht ik voor het eerst een bezoekje aan de chiropractor in de hoop dat hij misschien mijn moeilijke onderstel beter kan maken. Verder stond ik veel in de keuken te koken voor Sinterklaas, terwijl ik ondertussen de kerstplanning aan het maken was. Het is overduidelijk weer november in foodblogland.

IMG 8378

Maandag

De maandag begon met een lekkere vondst in de supermarkt! Calvé heeft pindakaas met kruidnootjes dit seizoen. Erg lekker moet ik zeggen, er zitten naast stukjes kruidnoot ook speculaaskruiden in en dat proef je.

IMG 8382

Het bakken voor Sinterklaas is begonnen! Normaal gesproken is dit allang af rond deze tijd, maar het opzettend van een tweede website kostte veel tijd dit jaar.

IMG 8385

Mijn lunch was absoluut niet vervelend maandagmiddag.

IMG 8390

Ik testte vast het een en ander voor de livestream donderdag. De vorige keer streamde ik via Instagram en daar kun je weinig voor instellen, nu ging het via YouTube en dat werkt toch net even iets anders.

IMG 8391

Ik wilde een recept uitzoeken voor een Cook the Books uit dit nieuwe boek van Donna Hay, maar ik ben helemaal niet zo enthousiast over het boek. Het wordt me allemaal een beetje té gezond en te hipster. Zo jammer, ik was echt fan van Donna haar boeken!

IMG 8394

YES, de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal en wij zaten er klaar voor.

IMG 8400

Dinsdag

Is het normaal gesproken al hectisch met en rondom Kerst, is dat dit jaar helemaaaal het geval omdat we voor twee websites plannen.

IMG 8401

Ik stond de hele dag in de keuken en/of zat achter mijn bureau dus de eerste foto die ik weer maakte was deze. Voor het eerst naar de chiropractor. Het was… een hele ervaring haha. Ik vond het best heftig maar het blijkt dan ook vast te zitten van nek tot heup dus ja, er valt behoorlijk wat te kraken. Ik hoop dat het effect gaat hebben!

IMG 8402

Mijn favoriete post tegenwoordig, haha. Mijn diamond painting hobby is nog steeds aaaan.

ae301875 145a 438d bc46 e4b43dcb4c47

Hoe enórm groot is deze kerstpainting (1.05m breed). Ik ben er inmiddels aan begonnen. Voor updates of als je nieuwsgierig bent naar deze hobby, volg me op @ohmydiamondsnl.

IMG 8437

Woensdag

Het was een heerlijk relaxte mamadag woensdag. Ik had tijd voor het huishouden, speelde veel met de jongens, ging even bij mijn ouders op bezoek maar had ook nog een uurtje voor mezelf. Zo zie ik de mamadagen het liefst! De enige foto die ik maakte was van mijn diamond painting voortgang, haha.

IMG 8441

Donderdag

Donderdag werkte ik overdag gewoon op kantoor en werkte ik mijn to-dolijst af.

IMG 8442

Ik filmde onder andere twee kookvideo’s.

IMG 8444

En ’s middags bouwde ik alles weer om voor de livestream.

IMG 8446

Om 20.00u stond ik weer klaar voor de eerste members live(stream)workshop. We maakten gevulde speculaas! Viv zou erbij zijn maar helaas begon ik flink te hoesten donderdag en gezien alle maatregelen en omstandigheden, leek het ons beter dat ik het alleen zou doen. Dat was even schakelen maar het is wel gelukt!

IMG 8447

Geen straf om ’s avonds op kantoor te zijn hoor, hier staat namelijk een pot met homemade kruidnootjes, haha.

IMG 8448

Mijn kantoor staat op een mooi plekje. De Grote Kerk is zo mooi verlicht ’s avonds.

IMG 8450

Vrijdag

Om 07.45u was ik al op kantoor vrijdag. Tim bracht de kindjes weg omdat ik inmiddels echt wel verkouden was geworden dus het leek me beter niet zelf naar de gastouder te gaan. Op kantoor werk ik natuurlijk alleen en zie ik dus niemand.

IMG 8452

Ik rondde wel rond het middaguur af zodat ik wat rustiger aan kon doen. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om vast alle Sint-cadeaus in te pakken. Zowel de schooncadeautjes als de cadeaus voor in de zak.

IMG 8462

Weekend

Dit weekend bleef ik vooral binnen en deden we rustig aan. We keken de intocht, knutselden, aten kruidnootjes en speelden met de kindjes.

Mijn planning was zoals gewoonlijk helemaal rond voor deze week, maar moest flink op de schop. Ik blijf vandaag nog een dagje thuis, met name om praktische redenen: ik kan in deze hoedanigheid geen boodschappen doen natuurlijk en er stond een kookdag op de planning. Vanuit huis werk ik dus een beetje en vanavond worden de boodschappen bezorgd. Morgen ben ik hoe dan ook weer op kantoor. Wel heb ik vrijwel alle afspraken afgezegd. Ik zou vandaag naar de chiropractor moeten en morgen naar de kapper, maar dat wordt hem allemaal nog niet.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Renate says:

    Waarom doe je geen Corona (snel) test?
    Dan kan je veel sneller je werkzaamheden etc weer oppakken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close