Week van OMF #45

Wat een week wat een week… Iedere week lijkt snel te gaan de laatste maanden maar deze vloog voorbij voordat ik er erg in had. Logisch ook, na er maanden naar toe te hebben geleefd werd afgelopen donderdag dan eindelijk mijn boek gelanceerd bij Julius Bar & Grill. Een topfeest dat ik voor geen goud had willen missen en waarvan ik met volle teugen heb genoten. Voor de rest was ik vooral heel hard aan het werk. Op het moment dat jullie dit lezen zit ik in het vliegtuig naar Curaçao en ik kan niet zomaar een week weggaan zonder de site niet te hebben voorbereid. Ook ontplofte er vrijdag een bom aan media-aandacht rondom het boek en heb ik het hele weekend op een wolkje geleefd. Kijk je mee naar een, voor mij heel speciale Week van OMF?

Maandag

foto1

Maandag was ik voornamelijk aan de slag met het schrijven voor OMF. Ik lunchte met een verrukkelijk Avocado Mac & Cheese die zo romig was dat het net risotto leek. Het recept ga ik nog met jullie delen natuurlijk.

foto2

Normaliter doe ik de boodschappen alleen maar omdat deze week zo druk was hebben we het een keer samen gedaan. Ook wel fijn hoor, scheelt mij een hoop gesjouw.

foto3

’s Avonds op de bank met de nieuwste aflevering van The Walking Dead. Ik vind het een rete-spannend seizoen deze keer. Wie volgt het ook?

Dinsdag

foto4

Dinsdag was video-dag, ik wilde zoveel mogelijk video’s op nemen voor de komende weken zodat ik me daar later deze maand niet zo druk over hoefde te maken. Ik maakte onder andere Coca Cola Chickenwings; deze komen aankomende donderdag op OMF.

foto5

En hoe lekker ziet dit beslag eruit? Nomm. Hier moeten jullie nog even een poosje op wachten.

foto6

De grote koffer die ik altijd meenam op lange/verre reizen was na jaren trouwe dienst echt aan het einde van z’n latijn en daarom bestelde ik een nieuwe. Van SuitSuit, waar ik al een handbagagekoffer van heb. Ik kan weer even vooruit!

foto7

Ik kreeg dit Paleo kookboek binnen. Ik moet zeggen dat ik die hele lifestyle nog steeds heel interessant vind maar ik mis wel altijd een paar voedingsmiddelen waar ik heel gelukkig van word. Misschien dat ik het vroeg of laat wel weer oppak, maar dit jaar gaat dat niet meer lukken. Let me know als jullie een review van het boek willen.

foto8

Met mijn buurman had ik een deal gesloten: hij wilde graag mijn boek hebben en aangezien hij chocolatier is, kreeg ik van hem een handgemaakte chocoladeletter. Prima overeenkomst toch? Tim kreeg zijn eigen chocoladeletter, de mazzelaar.

Woensdag

foto9

Nóg meer video’s opnemen woensdag, onder andere deze appeltaart. De geur die daarna in het huis hangt is echt verrukkelijk.

foto10

Hoewel ik het natte en koude weer niets vind krijg ik geen genoeg van de herfstkleuren. Alsof je in een groot schilderij loopt, prachtig toch.

De rest van de dag was ik hard aan de schrijf en editte ik de video’s die ik had opgenomen.

Donderdag

foto11

Jaaaa, D-day! Ik sliep woensdagnacht niet heel goed hoewel ik me totaal niet zenuwachtig voelde voor de boeklancering. Maar het blijft een happening. Tijdens het inpakken van de auto was Senna het er absoluut niet mee eens dat ze niet mee mocht.

foto12

Nog even gauw boeketten halen voor de vormgeefster, coverfotografe en redacteur van mijn boek. Want zonder hun had ik het nóóit kunnen doen.

foto19

En daarna: PARTYTIME! Mijn boeklancering vond plaats bij Julius Bar & Grill, een meer passend restaurant had ik niet kunnen bedenken. Het was fantastisch, een fotoverslag van de avond deel ik nog!

Vrijdag

foto13

Hoewel ik kapot was van de avond ervoor sliep ik donderdagnacht ook slecht. Ik herleefde alles nog een keer denk ik. Ik begon de vrijdag relatief rustig met het opruimen van alle spullen en het uitpakken van cadeautjes. Ik kreeg onder andere deze mini madeleines die fungeerden als mijn ontbijt, haha.

foto14

Van Tim kreeg ik het allermooiste cadeau: een nieuwe tattoo! Deze bestek-illustraties zijn gebruikt in mijn boek en ik wist al langer dat ik graag een tattoo wilde die met het boek te maken had. Tim gaf me die dus cadeau, hoe mooi! 26 november ga ik ze laten zetten.

foto15

Hoe leuk is deze Oreo-ketting! Dankjewel Hare Maristeit! Iedereen die verder ook nog bloemen/cadeautjes had meegenomen: heel erg bedankt!

foto16

Iets minder leuk was het bezoekje aan de gipskamer in het ziekenhuis, ik moest weer nieuw tape krijgen.

foto17

Maar op de terugweg kocht ik de nieuwe Libelle, zij besteedden maar liefst VIJF pagina’s aan het Guilty Pleasures Kookboek. OMG!

foto18

We hadden véél meer goodiebags gemaakt dan we uiteindelijk hebben uitgegeven. Dit was er allemaal over (de boeken gaan weer terug naar de uitgeverij). Wow!

foto23

Ik kreeg het boek van Danny Jansen binnen, bomvol Indische recepten. Héérlijk.

foto20

En toen kwam de moeder van de buurman aan de deur dat ze tegen mijn geparkeerde auto had gereden. Noooo! :( :( Daar moet ik dus mee naar de garage wanneer ik weer terug ben uit Curaçao. Balen. Bah.

foto21

’s Avonds dook ik lekker op de bank met een deken. Tijd om te relaxen.

foto22

En oh, alsof het nog niet genoeg was besteedde RTL in hun Weekend tablet app ook nog even flink aandacht aan het Guilty Pleasures Kookboek. Metro Mode publiceerde ook nog een recept op hun site en mamma vertelde dat 100% NL in het ochtendprogramma ook iets had verteld. Wat een mediabom, zo gaaf en onwerkelijk.

Zaterdag

Onze zaterdag verliep iets anders dan normaal. Toen Tim ging sporten dook ik achter de computer om nog wat te werken. Het was me niet gelukt om mijn to-dolijstje af te krijgen afgelopen week.

foto24

’s Middags was het daddy-time! Samen met Tim en mamma gaf ik hem voor zijn verjaardag een helikoptervlucht en afgelopen zaterdag mocht hij deze innen. Het was zo tof en volgens mij vond hij het geweldig.

foto25

Na het vliegen brachten we Senna naar de kennel, zij logeert daar terwijl ik op Curaçao ben en Tim aan het werk is. Gauw even door naar de markt waar ik van de slager (dé slager van mijn gehaktballen uit het Guilty Pleasures boek!) een bos bloemen kreeg als bedankje voor de vermelding. Zo lief! Er staan nu vier grote bossen bloemen in huis, haha.

De rest van de avond hing ik lekker met Tim op de bank.

Zondag

foto26

Na uitgeslapen te hebben en het huis aan kant te hebben gemaakt ging ik met mamma naar de Primark in Arnhem. Ik had nog een paar kleine dingen nodig en vond een aantal leuke dingen.

foto27

Waaronder deze heerlijke winterlegging. Zo fout als ‘ie maar wezen kant maar hij zit heerlijk en thuis kan me het sowieso niet zoveel schelen. De rest van de dag woonde ik in deze legging.

Daarna was het tijd om mijn spullen te pakken en de koffer in te pakken, morgenochtend vertrek ik om 06.30 uur richting Schiphol!

Volgende week is er even geen Week van OMF in verband met mijn tripje naar Curaçao, maar voor de verandering ga ik een keer ploggen! Als de Wifi meewerkt op de plek van bestemming komt er vanaf donderdag iedere dag een OMF op Curaçao online: een plog, snapshot diary of hoe je het ook wil noemen. Zo kunnen jullie een beetje met mee op reis. Hopelijk valt het in de smaak!

Fijne week iedereen! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat een bijzondere week! En heel veel plezier op Curaçao natuurlijk!

 2. Daniëlle says:

  Wat een fijne week met bijzondere momenten! Die kerstlegging is lekker fout, maar hij lijkt mij heerlijk! Moet binnenkort toch ook maar eens naar de primark gaan!
  Geniet van Curacao!

 3. Lianda says:

  Ahhh hele leuke week meis!
  Wat een heerlijke foto’s!
  Geniet van je tijd in Curacao! :)

 4. Julia says:

  Ziet eruit als een heerlijke week! Ben erg benieuwd naar de post over je boeklancering :)

 5. Joyce says:

  Lijkt me zo tof om een boek uit te mogen geven! Fijne vakantie!

 6. Simone says:

  Dat moet een overweldigende week zijn geweest, geweldig om dit te mogen lezen! Die tattoo wordt prachtig.

 7. Marlon van Heijnsbergen says:

  Ik doe mee met de winactie van je goodiebag,lijkt me echt super leuk :)

 8. Wat een leuke week heb je gehad, moet heel bijzonder voor je zijn al die aandacht voor je boek.

  Ik ben verslaafd aan TWD al vond ik die aflevering van vorige week die helemaal over Morgan ging by far de allerslechtste aflevering van alle seizoenen. Vond het niet nodig om een hele aflevering aan zijn verhaal te besteden. Kom op, ik wil weten of Glenn nog leeft :)

 9. Wat een week geweldig!! Leuk om te lezen…
  Walking dad! Geweldig behalve de laatste twee afleveringen beetje tam!!
  Fijne reis!

 10. Lotte says:

  Wat een bijzonder week en van harte gefeliciteerd met je kookboek! Zo gaaf en bijzonder! Erg gaaf dat er zoveel aandacht in de media aan besteed werd, moet best wel onwerkelijk zijn denk ik. Hopelijk kan je nu een beetje uitrusten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close