Week van OMF #9-2019 | Wéér een zieke dreumes & nieuwe keuken!!

Mag ik bij deze even een smeekbede doen voor de zomer? Ik weet het, we zijn gezegend geweest met een paar hele mooie en zonnige dagen afgelopen week, maar het is ook nog steeds onmiskenbaar winter. Of misschien kun je het beter herfst noemen. Ik merk het niet zo zeer alleen aan het weer maar ook aan Vic, die arme peuter was gewoon alwéér ziek afgelopen week. Dat hadden ze me van tevoren niet verteld! Ik had geen idee dat kindjes zo vaak ziek konden zijn, ik geloof dat we serieus sinds begin december al aan het kwakkelen zijn. Voor de tweede keer op rij had meneer ontstoken oogjes en hoge koorts, zo zielig. Ik bleek overigens niet de enige mama te zijn met deze struggles, op Instagram Stories kreeg ik veel bijval van andere ouders. Wat een gedoe he, al die zieke kindjes – niks an. Gelukkig kende afgelopen week ook nog zat positieve dingen – zo werd eindelijk de nieuwe keuken geïnstalleerd op kantoor, woohoo!

foto1

Maandag

Een hele goede morgen vanaf kantoor. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe fijn het is om de werkweek gewoon buiten huis te beginnen en af te sluiten.

foto6

Ik haalde al mijn kookboeken van thuis naar kantoor, nog meer ruimte in huis. Ik heb ze trouwens even geteld, er staan er hier 120. Valt nog best mee. Toch?

foto5

De keuken werd geleverd door de leverancier van Keukenloods, whiii. Hier keek ik dus al weken naar uit. Zo gek om het allemaal nog in dozen te zien staan.

foto4

Omdat het zulk mooi weer is liep ik lekker met Senna in het Oranjepark. Kijk nou al die bloemen, fantastisch.

foto3

’s Avonds werd het eerste cheesecake-item waar we vorige week voor aan het shooten waren uitgezonden op RTL. Je kunt het fragment hier terugkijken en de tweede hier. Ze hebben er echt iets leuks van gemaakt!

foto2

Dinsdag

Ik zette dinsdagochtend thuis maar vast de slowcooker aan voor het avondeten. Scheelt ’s avonds zoveel!

foto13

Vic ging even mee naar kantoor. Vind het af en toe zo als thuis aanvoelen als kind en hond mee zijn naar het werk, haha. Mijn schoonzusje kwam Vic ophalen omdat ’s middags de keuken zou worden geïnstalleerd.

foto12

En toen stond ineens de basis van de keuken!

foto11

Ondertussen maakte ik eindelijk een start aan de Rome City Guide. Deze komt binnenkort online en staat knettervol met tips.

foto10

Jaaaahaaaa, AF! Ik ben zó blij met de keuken. Hij is geplaatst en geleverd door Keukenloods en ingericht met apparatuur van Smeg. Lucky me.

foto9

Onze kleine man werd steeds zieker en uiteindelijk heb ik hem ’s avonds na een paar keer huilend wakker worden maar even uit bed gehaald. Toen ik hem weer in bed legde ben ik er maar even naast gaan zitten tot hij sliep. #momduty

foto8

Woensdag

Woensdag was het echt even klaar met Vic, hij voelde zich zó ellendig. De hele dag hebben we er zo bij gezeten samen, ik kon letterlijk geen meter verplaatsen – arm ventje. We matchten wel lekker, haha.

foto7

Terwijl hij ’s middags heel even sliep ben ik even de tuin in gegaan. Genieten van de zon en de tuin een béétje aan kant maken. Omdat het maar van korte duur zou zijn, is de tuin nog lang niet helemaal lenteklaar maar hé, dat eerste magische moment dat de kussens naar buiten mogen hebben we gehad.

foto14

’s Avonds lekker op de bank met de Netflix-serie Workin’ Moms, heel vermakelijk. Het klinkt misschien heel stom maar ik vind een dag met een zieke peuter echt meer aanpoten dan een dag werken. Vond het stiekem dan ook wel lekker toen hij ’s avonds in bed lag en Tim ging sporten. Even rust!

foto15

Donderdag

Ik begon de donderdag bij de tandarts voor de halfjaarlijkse controle. Alles was in orde.

foto20

Daarna had ik een paar uur thuis ingepland om video’s te filmen. Ik maakte onder andere héle lekkere taartjes… De video’s komen binnenkort allemaal online. Hopelijk was dit de laatste keer dat ik thuis moest filmen.

foto19

’s Middags op kantoor was mijn nieuwe messenset geleverd. Dezelfde messen als die we thuis hebben, zelf besteld via Knives & Tools. Goede messen zijn echt onmisbaar voor mij.

foto18

Ik was lekker bezig met het inrichten van de keuken. De prachtige nieuwe, full color, keukenmachine van SMEG kon ook eindelijk uit z’n doos. Staat zo mooi in de keuken!

foto17

Foodpost van KitKat, de Japanse smaak Green Tea Matcha is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

foto16

’s Middags werden de laatste meubels geleverd, nu is eindelijk het kantoor helemaal af. Alleen de studiolampen moeten nog worden opgehangen, die krijg ik hopelijk deze week binnen. Ik heb een hele set besteld bij Benel. Zo benieuwd naar hoe het gaat zijn! Deze barkrukken waren in ieder geval de laatste meubels, die bestelde ik via Bauhaus Chairs. Binnenkort in de uitgebreide office tour neem ik alles met jullie door.

foto25

Thuis was er ook foodpost, een pakket van de Vegetarische Slager. Naast twee producten kreeg ik ook een toffe beanie en deze fantastische roockworst-trui, haha! Zit mega comfortabel trouwens.

foto24

’s Avonds ging ik nog even lekker trainen bij de Barbell Club.

foto23

Vrijdag

Vrijdag begon ik de dag op kantoor waar ik de final office tour filmde. Het wordt een uitgebreide video!

foto22

Daarna reed ik naar Zwolle voor een afspraak die plaatsvond bij de Atoomclub. Wat een onwijs gave plek.

foto21

Ik was lekker kleurrijk in mijn nieuwe jurkje, ondanks het grauwe weer.

foto26

Weekend

Uitgebreid ontbijtje voor mijn mannen en mijzelf. Voor hen maakte ik banaanpannenkoekjes met hagelslag en poedersuiker, voor mezelf twee crackers met tonijnsalade van de visboer. Jummie jummie.

foto27

We deden het hele weekend super rustig aan omdat Vic nog steeds niet helemaal ok was. Terwijl hij op bed lag ’s middags ging ik de kledingkast eens even goed uitmesten en opruimen.

foto28

Altijd gevaarlijk, zo’n mand vol met cassave bij de Chinees – haha.

foto29

En toen boekten we gisteren zomaar ineens twee reisjes! Tim en ik wilden dit jaar graag naar Belfast met z’n tweeën en ik vond het solotripje naar New York afgelopen november zo’n succes dat ik, als het even zou kunnen, dit jaar wel weer alleen op pad wilde. En dat ga ik doen! Ik boekte een citytrip naar Boston. Ik ken de stad totaal niet maar dat vind ik juist wel heel tof. Mocht iemand van jullie tips hebben: gooi ze op me graag.

Aankomende week gebeurt er weinig spannends. Donderdagochtend ben ik even in Utrecht en vrijdag gaan we na het werk naar Center Parcs voor een weekendje weg met z’n drieën. Heerlijk een paar dagen zwemmen, lekker eten en relaxen. Ik ga even wat boeken meenemen denk ik – zoveel zin in!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Saskia says:

    Een Boston tip: je bent binnen no-time op Harvard en daar geven studenten tours over de campus. Aanrader! En ik heb een ijshockeywedstrijd bijgewoond van Boston College, ook een erg leuk avondje vermaak. Veel plezier daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close