Week van OMF #33-2018

Oef, ik was een beetje slecht in foto’s maken afgelopen week. Niet omdat ik niets had om vast te leggen, meer omdat ik weer begonnen ben met vloggen en er vaak niet aan dacht om naast het filmen ook nog te fotograferen. Sorry, sorry! Ik heb een relatief rustige week achter de rug. Onze gastouder is weer terug van haar vakantie en dus ging Vic weer als vanouds naar de opvang. Ik kreeg eindelijk medicijnen voor mijn darmproblemen waar ik toch wel even moest wennen, ging naar Loods 5 en reed naar Heerhugowaard om een video te filmen en had zin om iets lekkers te bakken.

foto1 2

Maandag

Ik begon de week met het wegbrengen van Vic, een bezoekje aan de Turkse supermarkt, een flinke workout bij de Barbell Club en daarna racete ik door naar het Medisch Centrum waar ik een afspraak had met de MLD-arts om een behandelplan op te stellen. Ik heb inmiddels een diagnose én medicijnen gekregen dus ik zal jullie binnenkort weer een keer updaten.

foto2 2

Foodpost wordt soms zó mooi verpakt <3

foto3 2

Prachtig pakket van Baileys Almande (= lactosevrij!).

foto4 2

Dinsdag

Hoe leuk ik Disney ook vind, ik werd er een tikkeltje gestoord van om iedere keer dezelfde liedjes te horen en dus plantte ik Vic ’s dinsdagochtend voor de tv met afleveringen van Ernst, Bobbie en de Rest. Dat leek hij ook wel leuk te vinden gelukkig.

foto5 3

Met z’n tweeën reden we naar Loods 5 in Amersfoort. We zijn op zoek naar een nieuwe eettafel en ik wilde wat inspiratie opdoen. Ook vertelde Pauline afgelopen week dat er hele mooie ‘vintage’ bakplaten te koop zijn en die zijn perfect voor fotografie.

foto6 1

YES, gevonden!

foto15 2

Terwijl Vic ’s middags lekker lang sliep ging ik aan de slag met het opstellen van een persbericht voor het Pop-Up Cheesecakecafé. Er komt zoveel meer bij deze pop-up kijken dan alleen maar cheesecakes bakken, haha.

foto9 2

Tim ging uit zijn werk direct door trainen en dus lieten wij met zijn vieren, dat zijn Vic, ik en de katten, Senna uit. Vic en Charlie rustten even uit samen, haha.

foto8 2

Woensdag

Er komen steeds meer dozen op mijn kantoor te staan vol met benodigdheden voor het Pop-up Café… Kan er bijna een fort mee bouwen. Leuk voor Vic.

foto7 2

De taarten worden straks geserveerd op deze bordjes! Fooddock heeft duurzaamheid/milieu heel hoog in het vaandel maar omdat ik slechts 4 dagen een keuken run kan ik onmogelijk met echt servies gaan werken. Daarom heb ik gekozen voor duurzame wegwerpbordjes.

foto10 2

Donderdag

Donderdag zat ik al vroeg in de auto om Vic weg te brengen en daarna door te rijden naar Heerhugowaard. Samen met Puck van Bagels & Beans daar bakte ik hun befaamde cheesecake voor een video. Zo leuk dat ik een, letterlijk, kijkje mocht nemen in de keuken. De Cheesecaketour-video komt binnenkort op OMF.

foto11 2

De rest van de dag was ik een beetje lamlendig, ik ben veel moe en duizelig door de nieuwe medicijnen en daar moet ik even doorheen.

foto12 2

Vrijdag

Workout, done! Weliswaar niet helemaal van harte maar ik ben wel weer geweest.

foto13 2

Met onder andere deze ingrediënten dook ik vrijdag de keuken in..

foto14 2

… en maakte ik heel bijzondere koekjes. Recept volgt!

foto16 2

Weekend

Ik kreeg zaterdagochtend al vroeg hulp bij het fotograferen van de cheesecakebars die ik vrijdag maakte.

foto17 2

In de avond gingen we met Nanda naar Secret Pizzeria op het terrein van zorginstelling Pluryn.

foto18 2

Gisteren was een rustige dag, we deden bijzonder weinig. Wel maakte ik vast de planning voor de rest van de week. Als ik echt drukke weken heb moet ik een planning maken, wil ik alles echt afkrijgen.

Aankomende week belooft een gezellige week te worden! Ik heb een etentje op de planning met vriendinnetje Kevser, donderdag een leuke afspraak in Naarden, met Nanda bezoek ik het Openlucht Filmfestival hier in Apeldoorn en we willen zaterdag met het gezin naar de Lindenhoff Big Roast. Daar buitenom ben ik vooral aan het werk, eind volgende week gaan Vic en ik een weekje op vakantie en als we terugkomen komt het Pop-Up Cheesecakecafé ineens wel héél dichtbij. Genoeg om voor te bereiden voor het café en voor OMF dus.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Denise says:

    Waarvan is die geweldige agenda? Zoiets zoek ik al heeeel lang!

    1. Sabine Author says:

      Dat is de Passion Planner! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close