De week van OMF #38

Ik ben een slechte blogger geweest afgelopen, excusez! Vorige week hebben jullie het zonder een nieuwe editie van De week van OMF moeten doen aangezien jullie het gros al voorbij hadden zien komen in de Snapshot Diary’s van Thailand en ik moet eerlijk bekennen dat het niet continu overal foto’s van te hoeven maken me best wel beviel.  Maar ik ben daar iets te ver in doorgedraafd deze week want ik heb gewoon heel veel niet op de foto gezet. Ik moet ook eerlijk bekennen dat het allemaal niet zo fotowaardig was wat ik deze week allemaal heb gedaan. Ik werkte gewoon vele en hard omdat er drukke maanden aan zitten te komen en tja, alleen maar foto’s van mijn Mac zijn ook zo saai niet waar? Maar goed, omdat De week van OMF bij velen van jullie tot het vaste maandagochtend-rondje behoort, is ‘ie er deze week zoals vanouds wel gewoon weer!

Maandag

Ik begon de maandag met een allerlaatste bezoek aan de fysiotherapeut. Het is alweer een aantal maanden geleden dat mijn knie-operatie plaatsvond en het was tijd om onze sessies af te sluiten met een evaluatie. Ging niet helemaal zoals gepland helaas. Sinds de operatie heb ik er regelmatig last van dat mijn knie op slot schiet en de frequentie waarmee dit gebeurt neemt steeds meer toe. Hoewel ik er geen pijn aan heb en hem zelf weer ‘van het slot af kan halen’ is het niet helemaal de bedoeling en dus moet ik weer terug naar het ziekenhuis om ’t te laten onderzoeken. Grr. Duurt nog wel even trouwens, de orthopeed had pas 28 oktober plek, wtf.

foto1Voor veel mensen is het geen optie maar voor mij hoort het gezien mijn werk er gewoon bij, maar ik was maandag al vroeg bezig met het klaarmaken van eten! Ik prepte een mooi stuk varkensnek en mikte deze voor 10.00 uur al in de slowcooker voor de pulled pork van ’s avonds.

foto2Het hele weekend was ik al snotterig en een beetje beroerd, dus dit was maandag mijn beste vriendje: een mega BLOND-mok gevuld met thee.

De rest van de dag was ik aan het werk. Ik beantwoordde mails, bewerkte een hele lading foto’s en werkte aan de planning voor OMF.

foto8’s Avonds weer een workout CrossFit, een pittige deze keer. 25 minuten AMRAP, holy.. Ging wel lekker gelukkig, maar was kapot naderhand!

Dinsdag

foto3De dinsdag stond voor mij in het teken van filmen. Mijn voorraadje video’s was op en dus moest ik weer hard aan de slag. Ik filmde er drie in totaal.

foto4De nieuwe Limited Editions van Tony’s Chocolonely werden bezorgd: Melk – Banaan – Walnoot, Melk – Drop, Puur – Sinaasappel – Rozemarijn. Ik heb ze alle drie al geproefd en denk dat de reep met banaan en walnoot mijn favoriet is. Moet wel bekennen dat ik niet zo warm word van deze smaken als die van vorig jaar. Iets te apart naar mijn smaak misschien.

foto5Na het avondeten moest er nog even verder gewerkt worden en dat is natuurlijk een stuk gezelliger met z’n tweeën. We waren allebei aan het editten, haha. Gebeurt niet vaak!

Woensdag

foto6Woensdag is voor jullie de saaiste om te zien waarschijnlijk maar voor mij een hele fijne dag. Deze stond woensdag namelijk volledig in het teken van schrijven, schrijven, schrijven. De hele dag werkte ik aan artikelen voor OMF en tussendoor kwamen er dingetjes die ik nog even moest afhandelen (advertorials, mails etc.). Ze zijn zeldzaam zulke dagen, maar wel fijn.

foto7Hey Senna!

foto9Mijn MacBook is het helaas wel aan het begeven… Hij is 3,5 jaar oud nu en ik heb hem mega-intensief gebruikt en al drie keer compleet opnieuw geïnstalleerd, maar hij vertoont nu toch wel kuren. Zie bijvoorbeeld die half afgesneden taakbalk links bovenin. Ik kan ook nog maar weinig programma’s naast elkaar draaien en soms vindt ‘ie het gewoon nodig om het scherm compleet donker te maken. Ah well, begin volgend jaar maar kijken voor een nieuwe.

Tot het avondeten was ik bezig voor OMF en na het avondeten vertrok ik richting het hotel om daar een paar uur te werken. Om 23.30 uur was ik uiteindelijk weer thuis. Lang zat, zo’n werkdag.

Donderdag

foto12Donderdag was een OMF-dag! Ik begon de dag bij de apotheek om een recept op te halen.

foto13Tussen de middag wandelde ik een stuk met Senna. Ik sloeg een andere weg in en verbaasde me (wederom) hoe mooi onze buurt toch is. Watertje, veel groen, veel kinderen en dieren.. Zeker met mooi weer heb ik iedere keer nog het idee alsof we op de camping lopen, haha!

foto10Jeuuuh, het lukte me om een Google maps te embedden in het artikel over Friesland. Ideaal, alle hotspots op een plattegrond!

foto14Eind van de middag vertrok ik naar Amsterdam voor het running dinner van IQ Creative waar jullie gisteren in Wat stond er op tafelal wat meer over hebben kunnen lezen. Het was erg leuk en gezellig!

Vrijdag

foto15Vrijdag en zaterdag waren dagen die ik compleet had ‘gereserveerd’ voor Tim. Telefoon op standby (als-in: telefoontjes beantwoordde ik niet), social media op een laag pitje.. Kortom: even geen werk. Het was heerlijk! We verbleven in het Zaan Inn hotel in Zaandam.

foto11’s Middags shopten we lekker bij onder andere Primark en daarna streken we neer op een terrasje om te lunchen. We lunchten bij Het Groene Pandje. Ik koos voor het Appelige Geitje: boerenbrood met Elstar, geitenkaas en truffelhoning. Lekker!

foto16De rest van de middag liepen we nog wat rond in Zaandam en fristen we ons op op de hotelkamer. Tegen 18.30 uur gingen we met de trein richting Amsterdam en liepen we langs het IJ naar Mercat, ons favoriete restaurant!, waar we de rest van de avond hebben gezeten. Heerlijk zo’n relax dagje.

Zaterdag

Van de zaterdag heb ik welgeteld één foto gemaakt en dat is van de lunch, schandalig haha! We sliepen in ieder geval lekker uit, pakten onze spullen, checkten uit in het hotel en namen de trein weer naar Amsterdam om daar nog een beetje te winkelen.

foto17Rond 13.00 uur streken we neer bij Frites uit Zuyd voor de lunch. Ik was er al eens eerder geweest, maar ook deze keer was het weer erg lekker.

Eind van de middag gingen we weer huiswaarts. We hingen samen op de bank en gingen redelijk op tijd naar bed. Zo fijn, twee dagen quality time!

Zondag

Gisteren ging de wekker bizar vroeg, want ik werkte van 06.45 – 15.00 uur in het hotel, oef. We hadden een drukke dienst dus de tijd ging gelukkig redelijk snel.

foto18Eenmaal thuis boodschappen doen met de Mr. de koelkast was namelijk flink leeg!

foto19Daarna aan de slag met het avondeten: Mexican feast for two! Tim had zin in Mexicaans. Lekker!

foto20Vervolgens nog aan de slag met een advertorial waarbij ik alle restjes uit de koelkast nodig had. Fijn, dan komen die ook eens op!

Tot slot maakte ik dit artikel af en keken we via Netflix Jobs, een film gebaseerd op het leven van Steve Jobs met Ashton Kutchen in de hoofdrol. Best goed!

Ik had besloten om deze week alleen van de ‘hoogtepunten’ foto’s te maken wat resulteerde in minder foto’s maar wat meer afwisseling. En ergens vond ik dit wel fijn! Ik heb het idee dat jullie alsnog een goed beeld van mijn dagen krijgen (ook al was deze week wat saai), zonder teveel te zwetsen en continu met mijn telefoon in mijn hand te hoeven zitten.

Aankomende week wordt in ieder geval lekker druk met iedere dag iets op de planning. Vandaag werk ik in het hotel, morgen is de diploma-uitreiking van mijn schoonzusje en woensdag werk ik wederom in het hotel. Vervolgens ben ik donderdag in Amsterdam voor afspraken en haal ik vrijdag mijn ouders weer van Schiphol na een lange vakantie op Bali. Tussendoor staan er nog enkele privé-afspraken gepland en vul ik de uren op met werken aan de site. Ik ga me dus zeker niet vervelen deze week.

Fijne (werk)week iedereen!

Join the Conversation

 1. Lotte says:

  Zijn bij jou de winkels open op zondag? Of ben ik noe gek haha

  1. Sabine Author says:

   Onze supermarkt is op zondag van 16.00 – 21.00 uur open :)

 2. Mirne says:

  Je avondje mexicaans ziet er echt heerlijk uit!

 3. Nadia says:

  Fijn, zo’n hotelletje samen. En dIe avond van IQ Creative klonk ook erg leuk! Je hebt me geïnspireerd om vanaf deze week te Paleo’en. :)

  1. Sabine Author says:

   Oeh! Ik ben heel benieuwd hoe het je bevalt.

 4. Joyce - Beamingbeautynl says:

  Leuke foto’s!

 5. MySimplySpecial says:

  Wat een bijzondere combinatie melk met drop. Ik ben wel benieuwd!

 6. Eline says:

  Leuke foto’s! Dat appelige geitje ziet er heerlijk uit!

 7. Elsbet | La Vie Pure says:

  Ooooh, Tony’s!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close