Week van OMF #19

Ik moest een beetje inkomen met het maken van foto’s begin deze week. Mijn eerste twee dagen waren ook niet zo heel bijzonder, ze bestonden vooral uit werken. En dan niet het soort werk waar ik events bezoek, afspraken heb of in de keuken sta maar echt van die computerdagen. Vol fotobewerking, schrijven en mails beantwoorden. Fijn als zulke dagen er tussen zitten, maar niet heel spannend voor jullie om te zien. Als goedmakertje heb ik daarom veel foto’s van mijn lunches gemaakt, maakt dat het toch een beetje spannend haha! Verder was dit een hele fijne werkweek. Ik stond in de keuken, ontving uiteraard foodpost en breidde het OhMyFoodness team uit met een hele fijne aanwinst.

foto1

Zoals ik al zei moest ik even inkomen met het maken van foto’s. Dit is dan ook de enige foto die ik maakte maandag: mijn lunch! Omelet met wat groenten die nog in de koelkast lagen, pijnboompitjes, verse bieslook en een klein beetje kaas.

foto2

En mijn lunch van dinsdag was deze Lente Flammkuchen, ziet het er niet fantastisch uit? Ik maakte de foto toen de Flammkuchen de oven nog in moest en ik vind het altijd zo zonde als zoiets dan nog afgebakken moet worden. De kleuren zo bij elkaar zijn echt perfect. Het recept volgt snel!

foto3

Op pad om wat dingen te kopen die ik nodig had. Ik ging langs de Jamin voor deze zak met Amerikaans snoep waar ik in het weekend een video mee ging opnemen.

foto4

Aankoopjes bij Xenos: wat fotoprops (ze hebben héle toffe schalen momenteel, ideaal voor noedelsoepjes) en een wierookplankje. Die had ik namelijk nog niet.

foto5

Negen van de tien keer komen uitnodigingen voor evenementen binnen via de mail, maar zo af en toe worden ze bezorgd met de post. Deze van het Hard Rock Cafe vond ik zo leuk, compleet met Amerikaanse mosterd- en ketchupflesjes. Helaas kan ik niet naar dit evenement in verband met de OMF Workshopweek, jammer!

foto6

Lunchtimeeee! Ik maakte een zoete aardappel/aardappel salade met groenten en yoghurt-dilledressing.

foto7

Vaste prik als ik met Senna ga lopen: de katten die allebei ook meegaan. Tegenwoordig is het zo dat iedereen in de buurt precies weet dat deze katten van ons zijn. Handig als we ze een keertje kwijt zijn.

foto8

Hebben jullie de nieuwe Receptenindex al gezien? Ik ben er zo blij mee! Het kostte me aardig wat werk om de posts na te lopen en te voorzien van de juiste tags. Ik heb nog steeds niet alles gedaan dus als je een specifiek recept zoekt kun je beter de zoekfunctie rechtsbovenin gebruiken, maar het ziet er al een stuk beter uit zo.

foto9

SOEPIE?! voor lunch! Ik had nog Thaise Tom Ka Kai staan, jummie.

foto10

Wat een heerlijk weer was het afgelopen week he? Hopelijk komt het gauw weer terug. Ik heb het grootste deel van de tijd binnen gewerkt maar pakte heel af en toe het zonnetje mee door met mijn MacBook buiten te zitten. Dat is één van de luxe kanten van het eigen baas zijn.

foto11

Het was ook weer tijd om video’s op te nemen. Ik had er iets minder tijd voor afgelopen week, maar gelukkig staan er weer drie klaar.

foto12

Héle fijne foodpost van Tony’s Chocolonely: de nieuwe estafettereep! Melk-Passievrucht-Yoghurt ligt de komende maanden in de schappen bij Albert Heijn tot hij weer wordt afgewisseld met een nieuwe smaak. Ik heb natuurlijk al even geproefd en vind hem erg lekker. Je proeft de passievrucht enorm goed, het geeft een crispy kantje aan de reep.

foto13

Ook hele fijne post: de tickets voor Adele kwamen binnen. 4 juni gaan we erheen.

foto14

Hoe leuk is het als een nieuw kookboek wordt ingepakt als cadeautje. Ik kreeg Saakje’s zoete bakboek binnen, heel leuk voor liefhebbers van bakken.

foto15

Nommmm, cheesecake. Hij ziet er op de foto wat donkerder uit dan in het echt trouwens. Hij is niet aangebrand ;)

foto16

Even uitpuffen na weer een fikse workout bij Tobias.

foto17

De CrossFit Regionals zijn begonnen, de laatste kwalificaties voor de Games later dit jaar. Lang leven Chromecast waarmee ik de livestream via YouTube op de televisie kan kijken.

foto18

Op Twitter vroeg ik naar de fijnste zonnebrandcrème en ik kwam erachter dat Rituals ook zonbescherming verkoopt. I LOOOOVE Rituals dus die keuze was snel gemaakt. Nu weer mooi weer om het testen alsjeblieft.

foto19

Ik moest hier zo om lachen. Senna die een beetje ketchup wel uit een bakje wilde likken. Kijk nou hoe scheel ze kijkt!

foto20

Beste huishoudelijke apparaat dat er bestaat: een stoommop. Met drie beesten in huis is het onmogelijk om de vloer schoon te houden maar dit ding maakt het leven honderd keer makkelijker.

foto21

Een video opnemen met mijn meneer. Die had er zin in zoals je ziet, haha. De video komt zaterdag online op YouTube.

foto22

Aankomende week start Vivian met werken voor OhMyFoodness, ZO FIJN! Ze stelt zich binnenkort uitgebreid voor en vertelt jullie dan ook wat haar plannen zijn voor en met OhMyFoodness, maar vanaf deze week is ze er in ieder geval twee dagen per week. Heerlijk vind ik het, nu al. Het is al een poosje iets te druk om alleen alle ballen hoog te kunnen houden en ik kreeg het gevoel dat ik niet zoveel uit OhMyFoodness kon halen als er in zit. Er speelt zoveel meer dan jullie voor de schermen zien en het is heel fijn dat ik mijn aandacht vanaf nu wat beter kan gaan verdelen en zij de dingen kan oppakken waar ik niet aan toe kom of waarin ik niet zo goed ben. Goed, heel gauw meer dus!

Aankomende week is best druk. En dat heeft te maken met vandaag want eigenlijk mis ik een dag vandaag. Alhoewel ik wel aan het werk ben, maar Tim is vrij. Morgen heb ik een heel tof evenement in Amsterdam, donderdag eentje in Rotterdam. Daarnaast bereiden we de laatste dingen voor voor de OhMyFoodness Workshopweek die volgende week al is, moet ik aan de slag voor campagnes en moet ik écht een keer vooruit gaan werken voor de maand juni waarin ik veel weg ben. Drukke tijden!

Fijne week en geniet van jullie dag vandaag! x 

Join the Conversation

 1. Johanneke says:

  Ik vergeet ook regelmatig om foto’s te maken, en wat een ontzettend handig apparaat die stoommop, ziet eruit als een Musthave.

 2. Kelly says:

  Wat een lekker weekje ! Veel succes met de drukte :)

 3. Die zonbescherming van Rituals is heerlijk! Ik gebruik deze sinds vorig jaar, factor 20 en ik verbrand nooit. Hij ruikt lekker, maar is niet te aanwezig qua geur. Echt een zomerzon-geurtje. Het fijnste is dat deze zonnebrandcreme écht snel intrekt en geen vettige laag achterlaat. Dus goeie keus!

 4. Rachel says:

  oh ziet er goed uit allemaal en Rituals is echt een heel fijn merk! liefs

 5. Diana says:

  Ziet eruit als een hele fijne week!

 6. Daniëlle says:

  Wat een fijne week! De receptenindex is prachtig geworden!

 7. Toen ik die stoommop in een eerdere post hier voorbij zag komen, ben ik gaan zoeken en heb er ook 1 gekocht. Had ik jaren eerder moeten doen, wat een stuk gemakkelijker dan dweilen waar ik een bloedhekel aan heb. Dank voor de gouden tip!

  1. Sabine Author says:

   Haha, wat een ideaal apparaat he!

 8. Margot says:

  Ik vind het zo schattig dat jullie katten zo meelopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close