Week van OMF #33-2020

Mag ik even zeggen dat ik echt een heerlijke week achter de rug heb? Ik had afgelopen week vakantie en heb expres gewacht tot het mooi zomers weer zou zijn en daar was vorige week natuurlijk geen gebrek aan. Ik heb heerlijk rustig aan gedaan: veel bij het water gelegen met een boek, veel gezwommen met de kindjes en ik ben echt even tot rust gekomen. Hoewel ik vorige week zei dat ik niet zeker wist of er vandaag wel een Week van OMF online zou staan, zag ik in mijn telefoon dat ik toch nog aardig wat foto’s had gemaakt. Ik neem jullie dus gewoon mee in mijn (vakantie)weekje.

IMG 6652

Maandag

De week begon ondanks mijn vakantie alsnog op kantoor. Dat is ook direct de reden waarom ik liever niet thuis blijf tijdens mijn vakantie, er sluipt altijd wel wat werk tussendoor. Maar goed – met twee uurtjes was ik weer weg.

IMG 6654

Op de terugweg reed ik even naar Aro in Oene, een mega kledingwinkel, en daarna pakte ik mijn spullen om de middag door te brengen op Bussloo. Ik nam alleen een boek en wat te eten mee – perfect. Het waaide op Bussloo lekker, dus van de hitte merkte je vrij weinig.

IMG 6655

Ik las deel twee van de Zeven Zussen uit, wat een mooi boek. Samen met mama ben ik alle boeken aan het lezen, we hebben inmiddels alle delen bij elkaar gekocht haha, en tijdens mijn vakantie las ik deel 3 ook al uit. Dat is het voordeel van vakantie: veel lezen!

IMG 6657

Dinsdag

Nadat ik de kindjes had weggebracht naar de gastouder, lag ik nog even lekker op de loungebank buiten. ’s Ochtends was de temperatuur nog zo aangenaam.

IMG 6658

Uiteindelijk vond ik het tijd worden om mijn koeltasje in te pakken met noodzakelijke dingen voor weer een dagje Bussloo. Een bakje fruit, wat zoute popcorn, een fles fruit-muntwater en boterhammen met kipfilet, kaas, tomaat, komkommer en veldsla.

IMG 6661

Ik bedacht me maandagavond dat we in de schuur nog een opvouwbaar ligbed hadden staan, die hebben we jaren terug eens op de kop getikt bij Action en die besloot ik mee te nemen naar Bussloo. Beste keuze ooit, veel comfortabeler dan op een handdoekje liggen.

IMG 6663

Van mijn favoriete model jurk van Fabienne Chapot was een nieuwe print in de aanbieding dus ja, die bestelde ik natuurlijk.

IMG 6665

’s Avonds was het heerlijk afgekoeld buiten dus ik zat nog uren met mijn boek op schoot in de tuin. Als ik ergens goed in ben is het wel in boeken lezen, haha. Ik verslind ze echt als ik er de tijd voor neem.

IMG 6685

Woensdag

Woensdag was ik echt de héle middag met de jongens in de tuin. We zaten af en aan in het zwembad, waren aan het spelen… het was echt een fijne dag. Via Bol.com vond ik gelukkig nog een ShooAway die snel geleverd kon worden. Ik was al een poosje op zoek naar deze vliegenverjager en eindelijk staat hij bij ons ook op tafel. Werkt TOP. Geen vlieg die nog in de buurt komt van je eten als hij aanstaat.

IMG 6730

‘Jij foto maken mama? Doe ik BOMMETJEEEEE’ Mijn telefoon staat vól met foto’s van de jongens in het zwembad maar die zijn voor privé gebruik ;-)

IMG 6803

Donderdag

In plaats van mijn schoonzusje te laten oppassen en een eigen plan te trekken, besloten we met zijn allen wederom naar Bussloo te gaan. Dat is toch het lekkerst om te doen met het warme weer en Vic is echt een waterrat dus die maak je met niets anders zo gelukkig. Tijd om een snackschaal te bouwen dus.

IMG 6804

Voordat we weggingen brachten we de gemeentewerkers die achter ons huis de plantsoenen aan het doen waren nog wat ijskoud drinken en een koekje. Had het echt te doen met deze mannen in de hitte.

IMG 6807

’s Avonds had ik eindelijk weer eens datenight met Viv! We gingen eten bij de Dessertclub. Wat we ervan vonden heb je gisteren kunnen lezen in het eetoverzicht.

IMG 6814

Vrijdag

Ik zou eigenlijk een shootdag hebben met Fatima vrijdag, maar die kon uiteindelijk helaas niet doorgaan. Een plotselinge extra vrije dag nog! In de ochtend zat ik wel eerst nog lekker buiten aan de tuintafel wat werk te doen. Wel met een doek onder de laptop want de tafel was nog nat van de regen.

IMG 6815

Even op pad om wat ‘klusjes’ te doen. Ik moest o.a. een pakketje ophalen die bij het Office Center was afgeleverd. Het bleek een bestelling van AliExpress te zijn die ik in april al had besteld hahaha. Twee (hele mooie overigens) paint by numbers. Die gaan in de hobbydoos.

IMG 6817

Tim was ’s avonds weg en ik zat lekker rustig in de tuin. Ik keek twee afleveringen van Sergio en Axel op aanraden van Viv. Echt heel tof!

IMG 6831

Weekend

Het weekend was relatief rustig. We deden boodschappen, het huishouden, ik ging met Vic op pad en gisterochtend zoals iedere zondagochtend weer wandelen met mama. We deden de 14km route en aangezien ik op de fiets was, kon ik er ook nog 10km fietsen aan vastplakken. Prima start van de zondag dacht ik zo.

IMG 6830

Ook begon ik in deel 4 van de Zeven Zussen. Deel 3 las ik afgelopen week in een paar dagen uit.

Deze week ben ik weer gewoon aan het werk. Mijn planner is weer gevuld en ik ga weer aan de slag. Het is wel een gekke week. Tim vertrekt vrijdagochtend voor een bruiloft naar Frankrijk, ik zou eigenlijk ook mee gaan maar in verband met verschillende omstandigheden kregen we de opvang van de kindjes niet rond en dus blijf ik thuis met de boys. Een weekendje met zijn drieën dus. Ik heb nog geen plannen gemaakt, heb as we speak ook geen idee wat het weer allemaal gaat doen maar we gaan ons vast vermaken. Voor de rest staat er weinig spannends in de agenda, het is nog steeds zomer en dat is altijd een rustige periode. Wel worden er als het goed is puntjes op de i gezet voor de nieuwe website (het wordt zo mooi en zo anders!) en hebben Vivian en ik afgelopen week nagedacht over een nieuw groot project waar ik wellicht vast het een en ander voor op papier ga zetten. Vervelen ga ik me dus vast niet.

Fijne week! x 

Join the Conversation

 1. Eline says:

  Jaaaaaa Sergio en Axel is zo’n ontzettend leuk programma! Fijne week!

 2. Pauline says:

  Hoi Sabine, waar heb je die snackschaal vandaan, en van welk merk is die? Ik neem aan dat hij afsluitbaar is? Lijkt me superhandig voor onze boottochtjes!

  1. Sabine Author says:

   Die is van Wibra en heeft inderdaad een deksel.

   1. Pauline says:

    Top, dank je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close